Ανιχνευτές βρόχου διπλού καναλιού

Ανιχνευτές βρόχου διπλού καναλιού Διπλό κανάλι   Ανιχνευτές βρόχου αυτόματο έλεγχο πύλης

Jutai Dual Channel Loop Detectors   συνδέονται με το παράθυρο ελέγχου πύλης και απελευθερώστε την πύλη σας όταν ο βρόχος αισθάνεται οχήματα στο δρόμο σας.   Ο ανιχνευτής οχημάτων επαγωγικού βρόχου διπλού καναλιού   Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το άνοιγμα της πύλης ή την πρόληψη του κλεισίματος.

Ανιχνευτές βρόχου διπλού καναλιού   Είναι επαγγελματίας κατασκευαστής ανιχνευτή υπόγειου βρόχου με το εργοστάσιο που επικεντρώνεται στο σύστημα πρόσβασης πύλης και στον εξοπλισμό, ο αισθητήρας βρόχου πολλαπλών τάσης δύο καναλιών είναι κυρίως τέλειος για τον περίπλοκο έλεγχο πρόσβασης πολλαπλών λωρίδων, καταχώρηση ή έξοδο χρησιμοποιώντας λογική, καθώς και το όχημα Σύστημα μέτρησης και επίσης λειτουργεί σε εφαρμογές έργου φανέλας μονού δρόμου. Jutai   Ανιχνευτές βρόχου διπλού καναλιού   Έχουν γίνει ένα δημοφιλές προϊόν για όλα τα είδη σχετικών εφαρμογών τα τελευταία χρόνια, για παράδειγμα, τον έλεγχο της κυκλοφορίας, τις βιομηχανικές πύλες, την αυτόματη πύλη φραγμού στάθμευσης ή για τους μπολέτες στάθμευσης.  

 

Λειτουργία και πλεονέκτημα ανιχνευτή βρόχου διπλού καναλιού  

Ευρύ φάσμα τιμής ανίχνευσης βρόχου : Το εύρος ανίχνευσης μπορεί να είναι από 15-2000UH τιμή, όχημα πολλαπλών τάσης Jutai   Ο ανιχνευτής βρόχου μπορεί να διατηρήσει σε σταθερή κατάσταση εργασίας ανεξάρτητα από το πώς η επαγωγική τιμή   αλλαγή.

Ικανός να ανιχνεύει πολλούς τύπους   οχήματα : Jutai διπλό κανάλι   ανιχνευτής βρόχου   μπορεί να ανιχνεύσει όλα τα είδη οχημάτων με διαφορετικό ύψος και βάρος.

Προσαρμόστε σε κακό περιβάλλον : Όλοι οι ανιχνευτές κυκλοφορίας διπλού καναλιού Jutai είναι σε θέση να κάνουν το   Δοκιμές θερμοκρασίας και δοκιμή διάβρωσης   κυμαίνονται από -40 βαθμούς έως +70 βαθμούς, πάντα στην καλύτερη απόδοση του.  

Κύρια χαρακτηριστικά : Το μοντέλο διπλού πηνίου είναι σε θέση να κάνει την ανίχνευση κατεύθυνσης οδήγησης οχήματος με σταθερότητα υψηλής θερμοκρασίας και   Αυτόματη λειτουργία ανίχνευσης σφαλμάτων, αυτόματη λειτουργία αναπλασιασμού και αντιφασκότητα   λειτουργία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο   Σύστημα πύλης φραγμού.   Ανιχνευτές βρόχου διπλού καναλιού.

 

Εφαρμογή

❀   Jutai   LD200/202 Σειρά ανιχνευτή βρόχου οχημάτων διπλού καναλιών, με λειτουργία αναγνώρισης κατεύθυνσης και η οποία είναι κατάλληλη για πολλές περιπτώσεις εισόδου και εξόδου ενός καναλιού.

❀   Jutai LD200/202   Ανιχνευτής βρόχου διπλών καναλιών   Σύνδεση   σε Jutai One Door Controller (Μοντέλο: AC-11), Jutai Gate Barrier (Μοντέλο: BR-110) και Jutai Long Range   Reader RFID   (Μοντέλο: PUHF-9), σε συνδυασμό με βρόχο αντοχής υψηλής θερμοκρασίας   πηνία (μοντέλο: JTHT-11), τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν τέλεια σε μονο καναπές   είσοδος/έξοδος   σύστημα ελέγχου πρόσβασης.

Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού Jutai

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

E -

duanjixing2008@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-29573855

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 8613480128941

Ωρα εργασίας :8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us