Ανιχνευτές βρόχου διπλού καναλιού

Ανιχνευτές βρόχου διπλού καναλιού

Ανιχνευτές βρόχου διπλού καναλιού Διπλό κανάλι   Ανιχνευτές βρόχων Αυτόματος έλεγχος θυρών

JUTAI ανιχνευτές βρόχου διπλού καναλιού   συνδέονται με το παράθυρο ελέγχου πύλης και απελευθερώνουν την πύλη σας όταν ο βρόχος αισθάνεται τα οχήματα στο δρόμο σας. Αυτός ο ανιχνευτής οχημάτων πόρτας πύλης   λειτουργεί τέλεια με όλα τα συστήματα πρόσβασης της πύλης Jutai. Ο ανιχνευτής επαγωγικού βρόχου διπλού καναλιού   μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άνοιγμα πύλης ή για να αποφευχθεί το κλείσιμο.

Η JUTAI είναι επαγγελματίας κατασκευαστής ανιχνευτών υπόγειου βρόχου με το εργοστάσιο που επικεντρώνεται στο σύστημα πρόσβασης και τις συσκευές πύλης, ο αισθητήρας βρόχου πολλαπλών τάσεων δύο καναλιών είναι ιδανικός για τον περίπλοκο έλεγχο πρόσβασης πολλαπλών λωρίδων, την είσοδο ή την έξοδο με τη χρήση λογικής, καθώς και σύστημα καταμέτρησης οχημάτων και λειτουργεί επίσης σε εφαρμογές ενός έργου φωτισμού οδικής σήμανσης. Οι ανιχνευτές βρόγχου JUTAI διπλού καναλιού έχουν γίνει ένα δημοφιλές προϊόν για όλα τα είδη σχετικών εφαρμογών τα τελευταία χρόνια, για παράδειγμα, ο έλεγχος της κυκλοφορίας, οι βιομηχανικές πύλες, η αυτόματη πύλη φραγμού στάθμευσης ή οι στάμπες στάθμευσης.

 

Λειτουργία και πλεονέκτημα ανιχνευτή βρόχου οχήματος διπλού καναλιού  

Μεγάλο εύρος τιμής ανίχνευσης βρόχου : το εύρος ανίχνευσης μπορεί να είναι από 15-2000uH αξία, JUTAI όχημα πολλαπλών τάσεων   ανιχνευτής βρόχου μπορεί να διατηρήσει σε σταθερή κατάσταση εργασίας ανεξάρτητα από το πώς η επαγωγική τιμή   αλλαγή.

Ικανός να ανιχνεύσει πολλούς τύπους   οχήματα : JUTAI διπλού καναλιού   ανιχνευτής βρόχου   μπορεί να ανιχνεύσει όλα τα είδη οχημάτων με διαφορετικό ύψος και βάρος.

Προσαρμόστε σε κακό περιβάλλον : Όλοι οι ανιχνευτές κυκλοφορίας JUTAI διπλού καναλιού είναι σε θέση να κάνουν το   δοκιμές θερμοκρασίας και δοκιμές διάβρωσης | κυμαίνεται από -40 μοίρες έως +70 μοίρες, πάντα στις καλύτερες επιδόσεις του.  

Κύρια χαρακτηριστικά : Το μοντέλο διπλού πηνίου είναι σε θέση να κάνει την ανίχνευση κατεύθυνσης του οχήματος με σταθερότητα υψηλής θερμοκρασίας και | αυτόματη λειτουργία ανίχνευσης σφαλμάτων, λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης και αντικλεπτικό σήμα   λειτουργία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο   σύστημα πύλης φραγμού.

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us