Ανιχνευτές βρόχου διπλού καναλιού

Ανιχνευτές βρόχου διπλού καναλιού

Ανιχνευτές βρόχου διπλού καναλιού Διπλό κανάλι   Αυτόματος έλεγχος πυλών ανιχνευτών βρόχων

Ανιχνευτές βρόχου διπλού καναλιού JUTAI   συνδέονται με το παράθυρο ελέγχου πύλης και απελευθερώνουν την πύλη σας όταν ο βρόχος ανιχνεύει οχήματα στο δρόμο σας. Αυτός ο ανιχνευτής οχήματος πύλης δρόμου   λειτουργεί τέλεια με όλα τα συστήματα πρόσβασης πύλης Jutai. Ο ανιχνευτής επαγωγικού βρόχου διπλού καναλιού   μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άνοιγμα πύλης ή για αποτροπή κλεισίματος.

Η JUTAI είναι επαγγελματίας κατασκευαστής ανιχνευτή υπόγειου βρόχου με το εργοστάσιο που εστιάζει στο σύστημα και τους εξοπλισμούς πρόσβασης στην πύλη, ο αισθητήρας βρόχου πολλαπλών τάσεων δύο καναλιών είναι κυρίως ιδανικός για τον περίπλοκο έλεγχο πρόσβασης πολλαπλών λωρίδων, την κατευθυντική είσοδο ή έξοδο χρησιμοποιώντας λογική, καθώς και σύστημα καταμέτρησης οχημάτων και λειτουργεί επίσης σε εφαρμογές έργου με φωτεινό σηματοδότη. Οι ανιχνευτές βρόχου οχήματος διπλού καναλιού JUTAI έχουν γίνει δημοφιλές προϊόν για όλα τα είδη σχετικών εφαρμογών τα τελευταία χρόνια, για παράδειγμα, έλεγχος κυκλοφορίας, βιομηχανικές πύλες, αυτόματη πύλη φραγμού χώρων στάθμευσης ή για κολώνες στάθμευσης.

 

Λειτουργία και πλεονέκτημα ανιχνευτή βρόχου οχήματος διπλού καναλιού  

Μεγάλο εύρος τιμής ανίχνευσης βρόχου : το εύρος ανίχνευσης μπορεί να είναι από τιμή 15-2000uH, όχημα πολλαπλών τάσεων JUTAI   ανιχνευτής βρόχου μπορεί να διατηρήσει σε σταθερή κατάσταση εργασίας, ανεξάρτητα από το πώς η επαγωγική τιμή   αλλαγή.

Δυνατότητα εντοπισμού πολλών τύπων   οχήματα : Διπλό κανάλι JUTAI   ανιχνευτής βρόχου   μπορεί να ανιχνεύσει όλα τα είδη οχημάτων με διαφορετικό ύψος και βάρος.

Προσαρμογή στο κακό περιβάλλον : Όλοι οι ανιχνευτές κυκλοφορίας διπλού καναλιού JUTAI μπορούν να κάνουν το   δοκιμή θερμοκρασίας και δοκιμή διάβρωσης   κυμαίνεται από -40 έως +70 μοίρες, πάντα με την καλύτερη απόδοση.  

Κύρια χαρακτηριστικά : Το μοντέλο διπλού πηνίου μπορεί να κάνει την ανίχνευση κατεύθυνσης οδήγησης του οχήματος με σταθερότητα υψηλής θερμοκρασίας και   λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης σφαλμάτων, αυτόματη λειτουργία απενεργοποίησης και αντιρρόφηση   λειτουργία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε   σύστημα φραγμών φραγμών.

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us