Ημι-παθητικός αναγνώστης μεγάλης εμβέλειας

Ημι-παθητικός αναγνώστης μεγάλης εμβέλειας Ημι-παθητικός αναγνώστης μεγάλης εμβέλειας Αναγνώστης κάρτας εμποδίων στάθμευσης RFID

Η JUTAI κατασκευάζει την ημι-παθητική μεγάλη γκάμα   αναγνώστη για πρόσβαση σε πύλη, ότι η ενσωμάτωση της κεραίας και του ενεργοποιητή (125khz) θεωρείται   ως ένα μέρος, έχει μια ιδέα   εύρος ανάγνωσης περίπου 3-9 μέτρα (V-KOOL χωρίς αποτέλεσμα). Ο ημι-παθητικός αναγνώστης μεγάλης εμβέλειας είναι ειδικά για τυπική εφαρμογή στάθμευσης. Η λύση παθητικής ημι-παθητικής μεγάλης εμβέλειας JUTAI είναι για την   σύστημα στάθμευσης μεγάλων αποστάσεων, η συσκευή ανάγνωσης στάθμευσης πρόσβασης hands-free PR-52 συνδέεται με τον πίνακα ελέγχου στάθμευσης JUTAI μέσω απευθείας σύνδεσης TCP / IP με υπολογιστή, κάτι που είναι πολύ εύκολο και βολικό για τους χρήστες. Είναι μια τέλεια λύση για τους πελάτες, καθώς παρέχει στους πελάτες ένα   hands-free και βολική εμπειρία για έλεγχο πρόσβασης οχήματος.

Αρχή λειτουργίας συστήματος ανάγνωσης εμποδίων στάθμευσης μεγάλης απόστασης

Αρχή εργασίας εισόδου                                  

Η έξυπνη ετικέτα JUTAI ID-52/62 θα ενεργοποιηθεί όταν τα οχήματα στους βρόχους συνδέονται με την είσοδο ημι-παθητική συσκευή ανάγνωσης μεγάλης εμβέλειας. Η πύλη φραγμού θα ανοίξει αυτόματα μόλις λάβει το σήμα ετικέτας και επιβεβαιώσει ότι η κάρτα είναι έγκυρη. Μόλις το όχημα περάσει εντελώς τον δεύτερο βρόχο, ο βραχίονας φράγματος θα πέσει αυτόματα. Η έξυπνη ετικέτα θα επανέλθει στην κατάσταση αναμονής για εξοικονόμηση ενέργειας μόλις αυτή ' άφησε το εύρος αφύπνισης. Το λογισμικό JUTAI θα καταγράψει το διαδικτυακό συμβάν συναλλαγής και μπορεί να εξαχθεί σε αρχείο excel.

Εξοδος Αρχή λειτουργίας

Όταν η έξυπνη ετικέτα JUTAI ID-52/62 θα ενεργοποιηθεί όταν τα οχήματα στον βρόχο συνδέονται με την ημι-παθητική συσκευή ανάγνωσης μεγάλων αποστάσεων εξόδου.   Η πύλη φραγμού θα ανοίξει αυτόματα μόλις λάβει το σήμα ετικέτας και επιβεβαιώσει ότι η κάρτα είναι έγκυρη. Μόλις το όχημα περάσει εντελώς τον δεύτερο βρόχο, ο βραχίονας φράγματος θα πέσει αυτόματα.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

E -

duanjixing2008@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-29573855

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 8613480128941

Ωρα εργασίας :8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us