Ημι-παθητικός αναγνώστης μεγάλης εμβέλειας

Ημι-παθητικός αναγνώστης μεγάλης εμβέλειας

Ημι-παθητικός αναγνώστης μεγάλης εμβέλειας Ημι-παθητικός αναγνώστης μεγάλης εμβέλειας για το παρκάρισμα Αναγνώστης κάρτας RFID

Η JUTAI κατασκευάζει το ημι-παθητικό μεγάλο εύρος   αναγνώστη για πρόσβαση στην πύλη, θεωρείται αυτή η ενσωμάτωση κεραίας και ενεργοποιητή (125kHz) αναγνώστη   ως ένα μέρος, έχει μια ιδέα   Εύρος ανάγνωσης περίπου 3-9 μέτρα (V-KOOL χωρίς αποτέλεσμα). Ο ημι-παθητικός αναγνώστης μεγάλης εμβέλειας είναι ειδικά για την τυπική εφαρμογή στάθμευσης. JuraiI ημι-παθητική λύση αναγνώστη μεγάλης εμβέλειας είναι για το   σύστημα στάθμευσης αυτοκινήτων μεγάλης απόστασης, συσκευή ανάγνωσης χώρου στάθμευσης hands-free PR-52 συνδέει τον πίνακα ελέγχου JUTAI μέσω σύνδεσης TCP / IP στον υπολογιστή απευθείας, η οποία είναι πολύ εύκολη και βολική για τους χρήστες. Είναι μια τέλεια λύση για τους πελάτες λόγω της παρέχει στους πελάτες ένα   hands-free και βολική εμπειρία για τον έλεγχο πρόσβασης οχημάτων.

Σύστημα ανάγνωσης φραγμών στάθμευσης μεγάλης εμβέλειας

Αρχή Εργασίας Είσοδος                                  

Η έξυπνη ετικέτα JUTAI ID-52/62 θα ενεργοποιηθεί όταν τα οχήματα των βρόχων συνδεθούν με τον ημι-παθητικό αναγνώστη μεγάλης εμβέλειας εισόδου. Η πύλη φραγμού ανοίγει αυτόματα μόλις λάβει το σήμα της ετικέτας και επιβεβαιώσει ότι η κάρτα είναι έγκυρη. Μόλις το όχημα περάσει τελείως από τη δεύτερη θηλιά, ο βραχίονας φραγής θα πέσει αυτόματα. Η έξυπνη ετικέτα θα επιστρέψει στην κατάσταση ύπνου για εξοικονόμηση ενέργειας μόλις αφεθεί το εύρος της αφύπνισης. Το λογισμικό JUTAI θα καταγράφει το συμβάν ηλεκτρονικής συναλλαγής και θα μπορεί να εξαχθεί σε αρχείο excel.

Εξοδος Αρχή λειτουργίας

Όταν η έξυπνη ετικέτα JUTAI ID-52/62 θα ενεργοποιηθεί όταν τα οχήματα στα κουτάκια συνδεθούν με τον ημιαυτόματο αναγνώστη μεγάλης εμβέλειας εξόδου.   Η πύλη φραγμού ανοίγει αυτόματα μόλις λάβει το σήμα της ετικέτας και επιβεβαιώσει ότι η κάρτα είναι έγκυρη. Μόλις το όχημα περάσει τελείως από τη δεύτερη θηλιά, ο βραχίονας φραγής θα πέσει αυτόματα.

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us