Αναγνώστης μεγάλης εμβέλειας UHF

Αναγνώστης μεγάλης εμβέλειας UHF

Αναγνώστης μεγάλης εμβέλειας UHF   Μεγάλη εμβέλεια UHF   Έλεγχος πυλών αναγνώστη  

Η εξαιρετικά υψηλή συχνότητα UHF   Ο αναγνώστης μεγάλης εμβέλειας έχει σχεδιαστεί ειδικά για το σύστημα ελέγχου πρόσβασης στο χώρο στάθμευσης. Το JUTAI μεγάλης εμβέλειας UHF RFID reader έχει το   εύρος   που μπορεί να διαβαστεί από τα οχήματα έως και 8-12 μέτρα. Η Jutai προσφέρει συχνότητα 860-868 mhz ή 902-928 mhz,   διαφορετικό   Οι απαιτήσεις συχνότητας RFID ισχύουν για διαφορετικές χώρες. JUTAI   προσφέρει στους πελάτες μας την καλύτερη λύση.

UHF Passive Hands Free Long Range Parking Barrier Gate Solution

Το JUTAI παρέχει παθητική λύση στάθμευσης ανοιχτής ακρόασης, όπως η ενσωμάτωση του αναγνώστη μεγάλης εμβέλειας UHF χρησιμοποιώντας την τεχνολογία UHF RFID. JUTAI υπεραστική παθητική συσκευή ανάγνωσης RFID UHF   είναι στόχος για τη λύση συστήματος ελέγχου πρόσβασης αυτοκινήτου χαμηλού προϋπολογισμού. Αυτή η λύση χρησιμοποιείται κυρίως σε σύστημα στάθμευσης μεγάλης εμβέλειας, η πλακέτα ελέγχου στάθμευσης JUTAI και το λογισμικό ελέγχου πρόσβασης στάθμευσης είναι διαθέσιμο για χρήση από τους πελάτες του. Αυτό   η λύση είναι κυρίως   χρησιμοποιείται σε hands-free λύση πύλης δρόμου στάθμευσης που   είναι πολύ εύκολο και βολικό για χρήση από τους χρήστες. Είναι μια συνολική λύση χωρίς χέρια και εξοικονόμηση χρόνου για τους πελάτες.

 

 

 

 

Κεραία αναγνώστη μεγάλης εμβέλειας UHF  

JUTAI UHF μεγάλης εμβέλειας συσκευές ανάγνωσης RFID για υποστήριξη οχημάτων   Ετικέτα πρωτοκόλλου ISO18000-6C (EPC Gen2). Μπορεί να εφαρμοστεί ευρέως σε πολλά συστήματα εφαρμογής RFID όπως στον τομέα της εφοδιαστικής, του συστήματος ελέγχου πρόσβασης πύλης, του συστήματος παραποίησης / απομίμησης και του συστήματος ελέγχου της διαδικασίας βιομηχανικής παραγωγής Η κεραία 12dbi με απόσταση εφέ έως 15-20 μέτρα (η αποτελεσματική απόσταση εξαρτάται από την κεραία, την ετικέτα και το περιβάλλον). Η υποστήριξη αναγνώστη UFF RS23S, RS485, Wiegand 26/34 διεπαφή και διαθέτει επίσης αυτόματη λειτουργία, διαδραστική και ενεργοποίηση ενεργοποίησης τρόπος.                          

 

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us