Ανιχνευτές βρόχου απλού καναλιού

Ανιχνευτές βρόχου απλού καναλιού

Ανιχνευτές βρόχου απλού καναλιού   Επαγωγικό μονοφωνικό κανάλι   Ανιχνευτές βρόχου                                                            

Ο επαγωγικός ανιχνευτής επαγωγικού αισθητήρα JUTAI χρησιμοποιείται για την ανίχνευση οχημάτων, για παράδειγμα, να παρακολουθείτε ή να διαφυλάσσετε τους τρόπους πρόσβασής σας όταν πλησιάζουν τα οχήματα. Ο ανιχνευτής βρόχου οχήματος ενός καναλιού είναι χρήσιμος με πολλούς τρόπους, όπως ο μετρητής πόρτας, το σύστημα χειριστή πύλης φραγμού, οι μηχανισμοί αυτοκινητόδρομου και το σύστημα ελέγχου φώτων οδικής κυκλοφορίας.

Jutai ως προμηθευτής ανιχνευτών βρόγχου μονής καναλιού, παρέχει το καλύτερο   απλός ανιχνευτής βρόχου βρόχου   για σύστημα ελέγχου στάθμευσης και πύλη πρόσβασης. Ο ανιχνευτής βρόχου οχήματος πρέπει να ανιχνεύει την παρουσία οχήματος όταν ανιχνεύει   μια αλλαγή επαγωγής που προκαλείται από όλα τα είδη του   όχημα   περνώντας πάνω από έναν ανιχνευτή καλωδίων που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του δρόμου.

 

 

Έλεγχος φραγής πόρτας ανιχνευτή βρόχου οχήματος Έξοδος δύο ηλεκτρονόμων

Jutai με ένα κανάλι   Οι ανιχνευτές βρόχων διαθέτουν ξεχωριστά ρελέ εξόδου: σελ ο ρελέ A είναι γνωστός ως     η οποία παρέχεται για 0,2,5,8,10,15,20 ή 30 δευτερόλεπτα και πρόσβαση και προγραμματισμός με εξωτερικούς διακόπτες DIP 10 κατευθύνσεων. Ένα άλλο είναι το p ulse relay Β, το οποίο είναι προσβάσιμο και προγραμματίζεται με εξωτερικούς 10 μικροδιακόπτες DIP, παρέχει παρουσία, παλμό στην είσοδο και έξοδο ή αποτυχημένη έξοδο.

Εφαρμογές αισθητήρα ανίχνευσης βρόχου οχήματος

Ο αισθητήρας βρόχου ανίχνευσης οχήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της πύλης φράγματος στάθμευσης, τον έλεγχο πρόσβασης οχημάτων, το σύστημα ελέγχου της κυκλοφορίας, το σύστημα καταμέτρησης οχημάτων, τις πορτές και τις πόρτες με κινητήρα, τις βίδες ασφαλείας και τη λειτουργία σκανδαλισμού κάμερας κ.λπ. Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα   επαγωγικούς βρόχους αισθητήρων για ειδικές χρήσεις, όπως βρόχους βραχίονα φράγματος κυκλοφορίας, βρόχους ελεύθερης εξόδου, βρόχους ασφαλείας και άλλους βρόχους. Αυτά είναι για τις γενικές εφαρμογές για την ανίχνευση του εξοπλισμού ελέγχου πρόσβασης οχημάτων και πύλης.

 

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us