Αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων

Αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων

Αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων Υπέρυθρο φωτοκύτταρο   Κατασκευαστής αισθητήρων για αυτόματες πύλες

Οι αισθητήρες υπέρυθρων φωτοκυττάρων Jutai λειτουργούν με όλα τα είδη   οι αυτόματοι ελεγκτές πυλών ή θυρών, όπως το   συρόμενες πύλες, περιστρεφόμενες πύλες ή κυλιόμενες Οι αισθητήρες υπέρυθρων φωτοκυττάρων χρησιμοποιούνται συνήθως ως συσκευή ασφαλείας για τον αυτόματο έλεγχο πυλών. Οι αισθητήρες φωτοηλεκτρικής δέσμης έχουν πομπό και δέκτη για τον καθένα, καθώς ένα αντικείμενο ανιχνεύεται όταν η δέσμη φωτός εμποδίζεται να φτάσει στον δέκτη από τον πομπό. Ο φωτοηλεκτρικός ανιχνευτής μονής δέσμης IR-20M αποτελείται από δύο μέρη, τις συσκευές μετάδοσης και λήψης. Ο φωτοηλεκτρικός ανιχνευτής υπερύθρων ' Ο πομπός κινεί τις υπέρυθρες ακτίνες και εκπέμπει μια διαμορφωμένη δέσμη υπέρυθρης ακτινοβολίας και τοποθετεί έναν δέκτη υπερύθρων σε μια συγκεκριμένη απόσταση. Ο αισθητήρας φωτοηλεκτρικής δέσμης ' ο δέκτης λαμβάνει   η υπέρυθρη ενέργεια ακτινοβολίας μέσω του φωτοτρανζίστορ και τελικά μετατρέπει   σε ένα ηλεκτρικό σήμα. Μετά τη σωστή επεξεργασία, αυτό το ηλεκτρικό σήμα αποστέλλεται στη συνέχεια στο κύκλωμα ελέγχου συναγερμού.                                              

 

Η χρήση του αισθητήρα δέσμης ασφαλείας Photocell

Ο αισθητήρας φωτοκυττάρων ασφαλείας χρησιμοποιείται ως   συσκευή ασφαλείας για ηλεκτρική πύλη   για να αποφευχθεί το κλείσιμο των πυλών στα πλησιέστερα οχήματα και τους πεζούς στο δρόμο.   Οι ενεργοί ανιχνευτές ασφαλείας JUTAI photo beam παρέχουν   κυμαίνεται έως και 20 μέτρα και διατίθεται τόσο για οριζόντια όσο και για κάθετη τοποθέτηση. Οι αισθητήρες υπέρυθρων φωτοκυττάρων έχουν αναβαθμιστεί σε φωτοκύτταρα DESME, τα εξαρτήματα είναι τέλεια   για άμεση ανταλλαγή.

Αισθητήρες υπερύθρων φωτογραφικών ακτίνων Συσκευή ασφαλείας πύλης  

Το JUTAI ως αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων παρέχει το   δέσμη ασφαλείας φωτοκυττάρων ειδικά σχεδιασμένη   για όλα τα είδη πυλών, όπως συρόμενες πύλες, κούνιες, πόρτες γκαράζ ή   εναέρια πόρτα. Οι ανιχνευτές φωτοβολταϊκών JUTAI προορίζονται επίσης για παρακολούθηση πύλης φραγής, σύστημα συναγερμού ή αποθήκης.  

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us