Αισθητήρας φωτοκύτταρου υπέρυθρων

Αισθητήρας φωτοκύτταρου υπέρυθρων Υπέρυθρο φωτοκύτταρο   Κατασκευαστής αισθητήρων για αυτόματες πύλες

Jutai Photocell,   Φωτοκύτταρο φράγμα   Εργαστείτε με όλα τα είδη αυτόματων ελεγκτών πύλης ή πόρτας, όπως το   συρόμενες πύλες, πύλες ταλάντευσης ή πύλες κυλίνδρων. Οι αισθητήρες φωτοκύτταρου υπέρυθρων συνήθως χρησιμοποιούνται ως συσκευή ασφαλείας για αυτόματες πύλες που ελέγχουν. Οι αισθητήρες φωτοηλεκτρικής δέσμης έχουν πομπό και δέκτη για καθένα, καθώς αυτό το αντικείμενο ανιχνεύεται όταν η δέσμη φωτός εμποδίζεται από το να φτάσετε στον δέκτη από τον πομπό.   Ο ανιχνευτής υπέρυθρης ακτινοβολίας φωτοηλεκτρικού ' Ο πομπός S οδηγεί την υπέρυθρη ακτινοβολία και εκπέμπει μια διαμορφωμένη υπέρυθρη δέσμη και τοποθετεί έναν υπέρυθρο δέκτη σε ορισμένη απόσταση. Ο αισθητήρας φωτοηλεκτρικής δέσμης ' Ο δέκτης S λαμβάνει   Η υπέρυθρη ενέργεια ακτινοβολίας μέσω του φωτοτρανσσέρτη και τελικά μετατρέπει   σε ένα ηλεκτρικό σήμα. Μετά την κατάλληλη επεξεργασία.   Beamell Beam,   Αισθητήρας δέσμης φωτοκύτταρου.

Η χρήση του αισθητήρα δέσμης ασφαλείας φωτοκύτταρου

Jutai Photocell, αισθητήρας φωτοκύτταρου υπέρυθρων, φράγμα φωτοκύτταρου   Ο αισθητήρας δέσμης φωτογραφιών ασφαλείας χρησιμοποιείται ως   μια συσκευή ασφαλείας για ηλεκτρική πύλη   Για να αποφύγετε το κλείσιμο των πύλων στα πλησιέστερα οχήματα και τους πεζούς στο δρόμο.   Jutai Photo Beam Ασφάλεια ενεργών ανιχνευτές παρέχουν   Κολλήσεις έως 20 μέτρα και είναι διαθέσιμες τόσο για οριζόντια όσο και για κατακόρυφη τοποθέτηση. Οι αισθητήρες υπέρυθρων φωτοκύτταρων έχουν αναβαθμιστεί σε φωτοκύτταρα Desme, τα εξαρτήματα είναι τέλεια   για άμεση ανταλλαγή.

Αισθητήρες υπέρυθρης δέσμης φωτογραφιών Συσκευή ασφαλείας πύλης  

Το Jutai ως αισθητήρας υπέρυκας φωτοκύτταρα παρέχει το   Ασφάλεια φωτοκύτταρου που σχεδιάστηκε ειδικά   Για κάθε είδους πύλες, όπως συρόμενες πύλες, πύλες ταλάντευσης, πόρτες γκαράζ ή   εναέρια πόρτα. Οι ανιχνευτές Photobeam Jutai είναι επίσης για πύλη έκρηξης φραγμού, σύστημα συναγερμού ή παρακολούθηση αποθήκης.   Συσκευή ασφαλείας πύλης υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Ο τύπος αισθητήρα φωτοκύτταρου Jutai Infrared του IR-20 έχει τη μεγαλύτερη απόσταση ανίχνευσης έως και 20 μέτρων σε όλα τα περιβάλλοντα, ισχυρή υπέρυθρη τεχνολογία και έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως η αντι-παρέμβαση, το αντι-τυφλό κύκλωμα, οι εισαγόμενες πρώτες ύλες και το μοναδικό σχέδιο, Για να ενισχύσει την υψηλή ασφάλεια των πελατών που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, η Jutai υποσχέθηκε μια εγγύηση προϊόντων 12 μηνών.   Η χρήση του αισθητήρα δέσμης ασφαλείας φωτοκύτταρου,   Παρασκευαστής αισθητήρων φωτοκύτταρου υπέρυθρων για αυτόματες πύλες, δέσμη phtocell. Αισθητήρας φωτοκύτταρου υπέρυθρων

 

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

E -

duanjixing2008@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-29573855

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 8613480128941

Ωρα εργασίας :8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us