Υπέρυθρος αισθητήρας κυψέλης

Υπέρυθρος αισθητήρας κυψέλης

Υπέρυθρος αισθητήρας κυψέλης Υπέρυθρο φωτοκύτταρο   Κατασκευαστής αισθητήρων για αυτόματες πύλες

Οι αισθητήρες υπέρυθρων φωτοκυττάρων Jutai λειτουργούν με όλα τα είδη | οι αυτόματες ελεγκτές θυρών ή θυρών, όπως το   συρόμενες πύλες, πύλες ταλάντευσης ή κυλιόμενες πύλες. Οι αισθητήρες υπέρυθρων φωτοκύτταρων χρησιμοποιούνται συνήθως ως διάταξη ασφαλείας για τον έλεγχο των αυτόματων πύλων. Οι αισθητήρες φωτοηλεκτρικής δέσμης έχουν πομπό και δέκτη για το καθένα, καθώς ένα αντικείμενο ανιχνεύεται όταν η δέσμη φωτός είναι αποκλεισμένη από το να φτάσει στον δέκτη από τον πομπό. Ο φωτοηλεκτρικός ανιχνευτής μονής δέσμης IR-20M αποτελείται από δύο μέρη, τις συσκευές εκπομπής και λήψης. Ο πομπός του φωτοηλεκτρικού υπέρυθρου ανιχνευτή οδηγεί το υπέρυθρο και εκπέμπει μια διαμορφωμένη δέσμη υπέρυθρων ακτίνων και τοποθετεί έναν υπέρυθρο δέκτη σε μια ορισμένη απόσταση. Ο δέκτης του αισθητήρα φωτοηλεκτρικού φωτός λαμβάνει   την ενέργεια υπέρυθρης ακτινοβολίας μέσω του φωτοτρανζίστορ και τελικά μετατρέπει   σε ένα ηλεκτρικό σήμα. Μετά από κατάλληλη επεξεργασία, αυτό το ηλεκτρικό σήμα αποστέλλεται στη συνέχεια στο κύκλωμα του ελεγκτή συναγερμού.                                              

 

Η χρήση αισθητήρα δέσμης φωτοκύτταρου

Ο αισθητήρας φωτεινής δέσμης φωτοκύτταρου χρησιμοποιείται ως   μια συσκευή ασφαλείας για ηλεκτρική πύλη   για να αποφευχθεί το κλείσιμο των πύλων στα πλησιέστερα οχήματα και πεζούς στο δρόμο.   Οι ενεργείς ανιχνευτές ασφάλειας δέσμης φωτογραφιών JUTAI παρέχουν   κυμαίνεται έως 20 μέτρα και είναι διαθέσιμη τόσο για οριζόντια όσο και για κάθετη τοποθέτηση. Οι υπέρυθροι αισθητήρες φωτοκύτταρου έχουν αναβαθμιστεί σε φωτοκύτταρα DESME, τα εξαρτήματα είναι τέλεια   για άμεση ανταλλαγή.

Υπέρυθρες αισθητήρες δέσμης φωτογραφιών Διάταξη ασφαλείας πύλης  

JUTAI, καθώς ο αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων παρέχει το   φωτεινή δέσμη φωτοκύτταρων ειδικά σχεδιασμένη   για όλα τα είδη πύλης, όπως συρόμενες πύλες, πύλες ταλάντευσης, πόρτες γκαράζ ή   πίσω πόρτα. Οι ανιχνευτές JUTAI φωτοβολταϊκών είναι επίσης για την πύλη φραγής φράγματος, σύστημα συναγερμού ή παρακολούθηση αποθήκης.  

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us