Υπέρυθρος αισθητήρας φωτοκύτταρου IR-20 που χρησιμοποιείται στον αυτοματισμό πύλης

Λεπτομέρειες
Μάρκα ΓΟΥΤΑΙ
Σειριακός αριθμός IR-20Μ
Χώρα προέλευσης shenzhen, Κίνα
Πιστοποιητικό CE, FCC
  Download Datasheet
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής Διαπραγματεύομαι
Ελάχιστη παραγγελία 1
Μέσος χρόνος παράδοσης 1-50 ζεύγος, εντός 7 ημερών
Μέθοδος πληρωμής T / T, PayPal, Western Union
Λεπτομέρειες πακέτου 1 ζεύγος ένα κουτί, 100 ζεύγος ένα κουτί
Δυνατότητα παροχής 6000 / μήνα

 

Αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων που χρησιμοποιείται για την πύλη εμποδίων και   Γκαράζ Πύλη Άνοιγμα και Κλείσιμο

Ασύρματο   Ο αισθητήρας δέσμης φωτοκυττάρων ή οι ηλεκτρικές δέσμες φωτογραφιών είναι βασικά σημείο από σημείο προς ακτίνα αόρατου υπέρυθρου φωτός που περνά από μια μονάδα μετάδοσης σε μια μονάδα λήψης και εάν ένα αντικείμενο εμποδίζει το φως του αισθητήρα υπέρυθρων φωτοκυττάρων από την JUTAI ξέρετε κάτι ' εκεί. Ασφάλεια κατασκευής JUTAI   Αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων     χρησιμοποιούνται με αυτόματες πύλες και στις δύο πλευρές του δρόμου ως συσκευή ασφαλείας για να αποφευχθεί το κλείσιμο μιας πύλης σε ένα όχημα. Συνήθως χρησιμοποιείται όταν η πύλη έχει ρυθμιστεί να κλείνει από μόνη της μετά από χρονική καθυστέρηση αυτόματα (αυτόματη κλείσιμο).   Ενεργές υπέρυθρες ακτίνες JUTAI (ανιχνευτές) με τα πρότυπα ποιότητας της Ιταλίας

Fixlling Infrared Photocell Sensor IR-20M κατασκευασμένο από την JUTAI και μεταχειρισμένο   To Barrier Gate Open and Close είναι η καλύτερη λύση για τους πελάτες μας και χρησιμοποιείται στην πύλη φράγματος, το ρολό, το αυτοματοποιημένο σύστημα πύλης.

Προδιαγραφή αισθητήρα υπερύθρων φωτοκυττάρων:

Τροφοδοσία: 12 / 24VAC / DC
Ανίχνευση απόστασης: με σταθερή απόσταση ανίχνευσης 20m
Μέγιστη εμβέλεια: 20 μέτρα (εσωτερικά ή εξωτερικά)
Λειτουργήστε τη θερμοκρασία: -10 βαθμός-60 βαθμός
Μέγιστο.TX ρεύμα λειτουργίας: 25mA
Max.RX λειτουργεί Ρεύμα: 35mA
Μέγιστο. Συμβόλαιο αναμετάδοσης: Μέγιστο 500mA και 48Vac / Dc
Ρυθμός IP: IP65
Υλικό κάλυψης: Υλικό UV
Μπορεί να εργάζεται στο εξωτερικό άμεσα?
Πρόσωπο στο φως του ήλιου, η απόσταση δεν μειώνεται
Αδιάβροχο: Αδιάβροχο και μπορεί να λειτουργεί απευθείας στο εξωτερικό
OEM / ODM: Προσφέρεται υπηρεσία OEM και ODM
Διάρκεια ζωής εγγύησης: 24 χρόνια ζωής εγγύησης
Καθαρό βάρος: 160g

Εγκατάσταση αισθητήρα υπερύθρων φωτοκυττάρων

Υπέρυθρος αισθητήρας φωτοκύτταρου Facotory προτείνει ότι για   σημείο ,   στο σημείο   φωτοκύτταρα ,   χρειάζεστε ένα καλώδιο χαμηλής τάσης στο δρόμο.     Με συρόμενες πύλες, αυτό συνήθως είναι απλώς θέμα εγκατάστασης του καλωδίου μέσα στην τροχιά της πύλης, εάν είναι κοίλο, αν και πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε το καλώδιο να μην ' να υποστεί ζημιά όταν εισέρχεται στην πίστα και ότι η πίστα δεν ' Έχουμε κενά μεταξύ αυτού και του δρόμου αρκετά μεγάλο ώστε το καλώδιο να γλιστρήσει μέσα και να συνθλιβεί από το επόμενο αυτοκίνητο που οδηγεί πάνω του.   Τα φωτοκύτταρα μπορούν να εγκατασταθούν στους στύλους της πύλης και εάν πρόκειται για κοίλους μεταλλικούς στύλους, η καλωδίωση μπορεί να τρέξει μέσα στον στύλο.

Για κούνια  
πύλες
,   Το καλώδιο χαμηλής τάσης θα πρέπει να λειτουργεί σε κάθε πλευρά του δρόμου καθώς και κατά μήκος του δρόμου.     Ένα σύνολο φωτοκυττάρων θα χρειαστεί αυτόνομες αναρτήσεις.

Εγκατάσταση φωτοκυττάρων

Για   σημείο ,   στο σημείο   φωτοκύτταρα ,   χρειάζεστε ένα καλώδιο χαμηλής τάσης στο δρόμο.     Με συρόμενες πύλες, αυτό συνήθως είναι απλώς θέμα εγκατάστασης του καλωδίου μέσα στην τροχιά της πύλης, εάν είναι κοίλο, αν και πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε το καλώδιο να μην ' να υποστεί ζημιά όταν εισέρχεται στην πίστα και ότι η πίστα δεν ' Έχουμε κενά μεταξύ αυτού και του δρόμου αρκετά μεγάλο ώστε το καλώδιο να γλιστρήσει μέσα και να συνθλιβεί από το επόμενο αυτοκίνητο που οδηγεί πάνω του.   Τα φωτοκύτταρα μπορούν να εγκατασταθούν στους στύλους της πύλης και εάν πρόκειται για κοίλους μεταλλικούς στύλους, η καλωδίωση μπορεί να τρέξει μέσα στον στύλο.

Για κούνια  
πύλη
,   Το καλώδιο χαμηλής τάσης θα πρέπει να λειτουργεί σε κάθε πλευρά του δρόμου καθώς και κατά μήκος του δρόμου.     Ένα σετ φωτοκυττάρων θα χρειαστεί αυτόνομες δημοσιεύσεις.

Ο υπέρυθρος αισθητήρας φωτοκύτταρου IR-20M Safety To Barrier Gate Open and Close είναι η καλύτερη λύση για τους πελάτες μας και χρησιμοποιείται στην πύλη του φράγματος, το ρολό, το αυτοματοποιημένο gat   λύση.

 

Αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων

 

Οθόνη αισθητήρα υπερύθρων φωτοκυττάρων:

Αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων
Αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων

 

 

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

E -

duanjixing2008@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-29573855

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 8613480128941

Ωρα εργασίας :8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us