Αξεσουάρ χειριστή Gatelink Gate

Αξεσουάρ χειριστή Gatelink Gate

Αξεσουάρ χειριστή πύλης Αξεσουάρ χειριστή πύλης για αυτόματο άνοιγμα πόρτας με φράγμα μπύρας

Το JUTAI παρέχει πολλά αξεσουάρ χειριστή πύλης για το άνοιγμα πύλης φράγματος φράγματος. Σύστημα πύλης φράγματος ' Ο βραχίονας ελέγχεται από τα μπουτόν,   τηλεχειριστήριο, ανιχνευτής βρόχου οχήματος, κάρτα RFID, κ.λπ. Το JUTAI διαθέτει τον καθολικό πίνακα ελέγχου πύλης φραγμού, το τηλεχειριστήριο, τα χειροκίνητα κουμπιά, τον αισθητήρα βρόχου οχήματος, τους αισθητήρες δέσμης φωτογραφιών και τα φώτα LED. Οι πελάτες μπορούν εύκολα να τα χρησιμοποιήσουν στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.  

 

Τηλεχειριστήριο χειριστή πύλης                                                                                                                              

Η JUTAI προσφέρει όλα τα αξεσουάρ χειριστή πύλης για σύστημα αυτοματοποίησης χώρων στάθμευσης και πύλης. Ο χειροκίνητος διακόπτης τηλεχειρισμού βραχίονα πύλης φράγματος χρησιμοποιείται κυρίως στο σύστημα ελέγχου πύλης για τον έλεγχο του ανοίγματος, της διακοπής και του κλεισίματος της πύλης φράγματος. Ο χειροκίνητος διακόπτης τηλεχειρισμού της πύλης διαθέτει ενσωματωμένο πομπό τηλεχειριστηρίου και ο δέκτης τηλεχειριστηρίου έχει έλεγχο του τηλεχειριστηρίου. Η εργασία   Η κατάσταση της πύλης μπορεί να συνδεθεί απευθείας στον πίνακα ελέγχου της πύλης για να πραγματοποιήσει το χειροκίνητο έλεγχο του ανοίγματος και του κλεισίματος της πύλης.

Κουμπί διακόπτη χειριστή πύλης                                                                                  

Το JUTAI διαθέτει τρία εγχειρίδια διακόπτη | κουμπί που είναι κατάλληλο για αξεσουάρ χειριστή πύλης, αυτοματισμό πύλης, εναέρια πόρτα, κούνια πόρτα, συρόμενη πόρτα, περιμετρική προστασία, αποθήκη, χώρο στάθμευσης και ειδοποίηση εισόδου κ.λπ.

 

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us