Αξεσουάρ χειριστή πύλης

Αξεσουάρ χειριστή πύλης

Αξεσουάρ χειριστή πύλης Αξεσουάρ χειριστή πύλης για πύλη φραγμού ανύψωσης Αυτόματη πόρτα ανοιχτήρι

Η JUTAI παρέχει άφθονα αξεσουάρ χειριστή πύλης για το ανοιχτήρι πύλης φράγματος φράγματος. Ο βραχίονας του συστήματος πύλης φράγματος ελέγχεται από τα κουμπιά,   τηλεχειριστήριο, ανιχνευτή βρόχου οχήματος, κάρτα RFID κλπ. Η JUTAI διαθέτει την πλακέτα ελέγχου πόρτας φραγμού γενικής χρήσης, το τηλεχειριστήριο, τα χειροκίνητα κουμπιά, τον αισθητήρα βρόχου οχήματος, τους αισθητήρες δέσμης φωτογραφιών και τα φώτα πορείας LED. Οι πελάτες μπορούν εύκολα να τις χρησιμοποιήσουν στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.  

 

Τηλεχειριστήριο χειριστή πύλης                                                                                                                              

Η JUTAI προσφέρει όλα τα εξαρτήματα χειριστή πύλης για το σύστημα αυτοματισμού αυτοκινήτων και πάρκων. Ο χειροκίνητος διακόπτης τηλεχειρισμού του βραχίονα φράγματος φραγμού χρησιμοποιείται κυρίως στο σύστημα ελέγχου πύλης για τον έλεγχο του ανοίγματος, της διακοπής και του κλεισίματος της θύρας φραγμού. Ο χειροκίνητος διακόπτης τηλεχειρισμού της πύλης διαθέτει ενσωματωμένο πομπό τηλεχειρισμού και ο δέκτης τηλεχειρισμού έχει τον έλεγχο του τηλεχειριστηρίου. Η εργασία   η κατάσταση της πύλης μπορεί να συνδεθεί απευθείας με τον πίνακα ελέγχου της πύλης για να εκτελεστεί ο χειροκίνητος έλεγχος του ανοίγματος και του κλεισίματος της πύλης.

Κουμπί χειρισμού χειριστηρίου πύλης                                                                                  

Το JUTAI έχει τρεις διακόπτες χειροκίνητα   κουμπιά που είναι κατάλληλα για αξεσουάρ χειριστηρίων πύλης, αυτοματισμοί πύλης, πόρτα εναέριου τύπου, πόρτα ταλάντευσης, συρόμενη πόρτα, περιμετρική προστασία, αποθήκη, στάθμευση και συναγερμός εισόδου κλπ.

 

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us