Μονός αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων με τεχνολογία ανίχνευσης υπερύθρων

Μονός αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων με τεχνολογία ανίχνευσης υπερύθρων
Μονός αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων με τεχνολογία ανίχνευσης υπερύθρων
Μονός αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων με τεχνολογία ανίχνευσης υπερύθρων
Μονός αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων με τεχνολογία ανίχνευσης υπερύθρων
Μονός αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων με τεχνολογία ανίχνευσης υπερύθρων
Μονός αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων με τεχνολογία ανίχνευσης υπερύθρων

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:Γιούται
  • Σειριακός αριθμός: IR-20Μ
  • Χώρα προέλευσης:Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE / FCC

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:Διαπραγματεύομαι
  • Ελάχιστη παραγγελία: 10
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Παραγγελία δείγματος 3-4 ημέρες, κανονική παραγγελία 5-10 ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:TT / Western Union, PayPal
  • Λεπτομέρειες πακέτου:Κιβώτιο χαρτοκιβωτίων, 11,5 * 11 * 3,5 CM / τεμ
  • Δυνατότητα παροχής:10000Pcs / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Μονός υπέρυθρος αισθητήρας φωτοκύτταρου   Χρησιμοποιείται για FAAC   Και η Μπενίνκα Γκέιτς

Αισθητήρας με υπέρυθρη ακτίνα JUTAI Με τεχνολογία ανίχνευσης υπερύθρων, JUTAI   υπέρυθρο φωτοκύτταρο με   20m απόσταση ανάγνωσης, και κύρια συμπεριλαμβανομένου πομπού και δέκτη,   JUTAI   είναι ένας πολύ επαγγελματίας κατασκευαστής αισθητήρων υπέρυθρων φωτοκυττάρων. Όλο το κάλυμμα της δέσμης φωτογραφιών ασφαλείας   κατασκευάζονται από γερμανικό υλικό αντι-UV και υπέρυθρο φωτισμό από αμερικανικές μάρκες, ρελέ Χρησιμοποιούμε το Japan Omron, σε συνδυασμό με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, διασφαλίζουμε ότι κάθε προϊόν έχει σταθερή και αξιόπιστη ποιότητα και τον ανιχνευτή υπέρυθρης ακτίνας   εφαρμόζεται κυρίως στο σύστημα ελέγχου πύλης φραγμού. αυτόματες πόρτες, γκαράζ και συστήματα ελέγχου πρόσβασης ρολού. Προς το παρόν, τα προϊόντα έχουν εξαχθεί σε Ευρώπη και Αμερική, και JUTAI   παρέχει υπηρεσίες OEM και ODM σε πολλούς πελάτες.

 

Baise Paramemter For   JUTAI Single Infrared Photocell Sensor Με τεχνολογία Infrared Sensing

 

Όνομα προϊόντων: JUTAI Single Infrared Beam Sensor With Infrared Sensing Technology
Τροφοδοσία: 12 / 24VAV / DC
Απόσταση ανίχνευσης: Με σταθερή απόσταση ανίχνευσης 20m
Λειτουργήστε τη θερμοκρασία: -10 βαθμούς έως 60 βαθμούς
Μέγιστο ρεύμα λειτουργίας TX: 25mA
Μέγιστο ρεύμα λειτουργίας RX: 35mA
Μέγιστη σύμβαση ρελέ: Μέγιστη εμβέλεια   Πάνω: 20 μέτρα (εσωτερική   ή   Εξωτερική)
Ρυθμός IP: IP65
Εξώφυλλο   Υλικό: Αντι-UV υλικό
Μπορεί να εργάζεται άμεσα στο εξωτερικό
Πρόσωπο στο φως του ήλιου, η απόσταση δεν μειώνεται
OEM / ODM: Προσφέρεται υπηρεσία OEM / ODM
Διάρκεια εγγύησης: 24 μήνες
Χρώμα: Μαύρο περίβλημα
Υλικό: Πλαστικό
Καθαρό βάρος: 160g

 

Λεπτομέρειες Μέγεθος   JUTAI Single Infrared Photocell Sensor Με τεχνολογία Infrared Sensing

 

JUTAI photo Sensor Eye με πολύ μικρό μέγεθος και πολύ εύκολο στην εγκατάσταση, μπορείτε να ανατρέξετε στην παρακάτω φωτογραφία σχετικά με το μέγεθος λεπτομερειών του αισθητήρα δέσμης φωτογραφιών μας.

 

Μεμονωμένος υπέρυθρος αισθητήρας φωτοκυττάρων

 

Τι υπηρεσία προσφέρει η JUTAI

 

Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς και ανάπτυξης, εντυπωσιάζουμε τους πελάτες με ποιότητα πρώτης κατηγορίας. Όλο και περισσότεροι πελάτες απαιτούν να παρέχουμε υπηρεσίες OEM / ODM. Είμαστε επίσης πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να φτιάξουν τις δικές τους μάρκες και να τους βοηθήσουμε να τις προωθήσουν τοπικά.

 

φωτοκύτταρο     φωτοκύτταρο ματιών  αισθητήρας δέσμης

 

Μέγεθος εγκατάστασης  

JUTAI ' s Αισθητήρες υπερύθρων Safe Eye   είναι πολύ απλή στην εγκατάσταση και όλες οι υπέρυθρες ακτίνες φωτογραφιών μας   οι σειρές είναι συμβατές με 12VAC / DC 24VAC / DC και λειτουργούν   με όλες τις αυτόματες μηχανές θυρών στην αγορά. Η εφαρμογή του αισθητήρα JUTAI Photocell είναι πολύ ευέλικτη.

 

εγκατεστημένος αισθητήρας ασφαλείας

 

Εταιρικό Προφίλ

Η JUTAL ως ο καλύτερος κατασκευαστής χειριστή πύλης της Κίνας επικεντρώνεται κυρίως στην ανάπτυξη του χειριστή της πύλης boom, του ανιχνευτή βρόχου οχήματος και της φωτογραφικής δέσμης φωτός στον κόσμο. Η JUTAL παράγει επίσης όλες τις σειρές φραγμών στάθμευσης σειρών, ασύρματα προϊόντα αναγνώστες σειριακών RFID για λύση πρόσβασης πύλης. Έχουμε συγκεντρώσει σχεδόν 10 χρόνια εμπειρίας στην ασύρματη τεχνολογία και στο χονδρικό εμπόριο χειριστών πύλης εμποδίων. Η JUTAL διαθέτει επίσης το δικό της εργοστάσιο χειριστή πύλης φραγής που διαθέτει τέλειες γραμμές παραγωγής κυρίως περιλαμβάνει πύλη φραγής στάθμευσης υψηλής ποιότητας, ανιχνευτή βρόχου οχήματος, ανιχνευτή οχήματος με ένα κανάλι, ανιχνευτή οχήματος διπλού καναλιού, αισθητήρα ασφαλείας υπέρυθρης φωτογράφησης που περιλαμβάνει αισθητήρα ενσύρματης ακτίνας , αισθητήρας ασύρματης ακτινοβολίας υπέρυθρων φωτοκύτταρων και ανιχνευτής δέσμης φώτων υπέρυθρης ακτίνας 180 περιστρεφόμενου τύπου για τοποθέτηση στη γραμμή παραγωγής. Μια άλλη γραμμή παραγωγής είναι η ασύρματη σειρά αναγνωστών RFID, συμπεριλαμβανομένης της συσκευής ανάγνωσης καρτών μεγάλης απόστασης 125K χαμηλής συχνότητας 1.3m, της ανάγνωσης καρτών μέσης απόστασης χαμηλής συχνότητας 125K 1m, της συσκευής ανάγνωσης υπεραστικών UHF 9-15m 2. Ενεργός αναγνώστης μεγάλης απόστασης 45ghz και ημι-παθητική συσκευή ανάγνωσης καρτών μεγάλων αποστάσεων X, όλα τα προϊόντα υλικού JUTAL είναι κατασκευασμένα γύρω από το σύστημα πρόσβασης πύλης και προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα λύσεων ελέγχου πρόσβασης, λύσεων διαχείρισης στάθμευσης και λύσεων συστήματος καθοδήγησης στάθμευσης και Μεμονωμένος υπέρυθρος αισθητήρας φωτοκυττάρων. Εδώ και πολλά χρόνια, η JUTAL ακολουθεί τις τρεις αρχές της ποιότητας πρώτα, της συνεχούς καινοτομίας και της υπηρεσίας πρώτα. Έχουμε μια πολύ αυστηρή απαίτηση ποιότητας για όλα τα προϊόντα μας. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, τρία από αυτά τα βασικά πρότυπα έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Επιπλέον, διαθέτουμε επαγγελματικές τεχνικές ομάδες για εξυπηρέτηση μετά την πώληση και τεχνική υποστήριξη. Για τα προϊόντα, θα συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε τις τεχνολογίες μας και να παρέχουμε καλύτερα προϊόντα στους πελάτες μας.

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us