Αισθητήρας ματιών υπερύθρων JUTAI για άνοιγμα πυλών

Αισθητήρας ματιών υπερύθρων JUTAI για άνοιγμα πυλών
Αισθητήρας ματιών υπερύθρων JUTAI για άνοιγμα πυλών
Αισθητήρας ματιών υπερύθρων JUTAI για άνοιγμα πυλών
Αισθητήρας ματιών υπερύθρων JUTAI για άνοιγμα πυλών
Αισθητήρας ματιών υπερύθρων JUTAI για άνοιγμα πυλών

Λεπτομέρειες:

 • Μάρκα:Γιούται
 • Σειριακός αριθμός: IR-20Μ
 • Χώρα προέλευσης:Κίνα
 • Πιστοποιητικό:CE / FCC

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

 • Προσφορά τιμής:διαπραγματεύομαι
 • Ελάχιστη παραγγελία: 10 τεμ
 • Μέσος χρόνος παράδοσης:Παραγγελία δείγματος 3-4 ημέρες, κανονική παραγγελία 5-10 ημέρες
 • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, PayPal
 • Λεπτομέρειες πακέτου:Κιβώτιο χαρτοκιβωτίων, 11,5 * 11 * 3,5 CM / τεμ
 • Δυνατότητα παροχής:10000pcs / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Αισθητήρας ματιών υπερύθρων φωτογραφιών JUTAI για όλη την πύλη της Ευρώπης

Η JUTAI είναι ένας πολύ επαγγελματικός κατασκευαστής αδιάβροχων αισθητήρων υπέρυθρων φωτοκυττάρων για άνοιγμα πυλών. Προς το παρόν, όλο και περισσότεροι πελάτες χρησιμοποιούν τον αισθητήρα υπέρυθρων φωτοκυττάρων μας   στο σύστημα ελέγχου πύλης, στο σύστημα ελέγχου της πόρτας του γκαράζ και στο σύστημα ελέγχου της πύλης. Όλο και περισσότεροι πελάτες μας ζητούν να παρέχουμε OEM   και ODM   Υπηρεσίες.

 

Αδιάβροχος αισθητήρας φωτοκυττάρων JUTAI για άνοιγμα πυλών   είναι ο τρόπος να πάει. Εξασφαλίστε ηρεμία γνωρίζοντας ότι η οικογένεια και το όχημά σας θα προστατεύονται από την περιστασιακή ατύχημα που μπορεί μερικές φορές να συμβεί. Ένας ή δύο προσεκτικά τοποθετημένοι αισθητήρες μπορούν να εμποδίσουν το αυτόματο άνοιγμα της πύλης σας να κλείνει κατά λάθος σε ένα όχημα ή το πιο σημαντικό σε ένα άτομο. Ο αισθητήρας υπερύθρων φωτογραφιών JUTAI για άνοιγμα πυλών   μπορεί να τροφοδοτηθεί με τάση 12/24 DC ή AC που μπορεί να απενεργοποιηθεί με βολικό τρόπο από οποιονδήποτε αδιάβροχο αισθητήρα φωτογραφιών υπερύθρων JUTAI για άνοιγμα πυλών | αυτόματο άνοιγμα πύλης χαμηλής τάσης. Μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα. Το φωτοκύτταρο ενσωματώνει επίσης ένα σύστημα εσωτερικής περιστροφής που ο άγγελος της δέσμης μπορεί να ρυθμιστεί από 0-180 μοίρες. Θερμοκρασία λειτουργίας: -10   βαθμοί Φαρενάιτ έως +70     βαθμοί Φάρεναϊτ. Αδιάβροχος βαθμός: IP55.

 

JUTAI   Υπέρυθρη φωτογραφία αισθητήρα ματιών για παράμετρο λεπτομερειών ανοίγματος πυλών

 

Όνομα προϊόντων : Αδιάβροχος υπέρυθρος αισθητήρας φωτογραφιών JUTAI για άνοιγμα πυλών
Τάση εργασίας: 12-24 AC / DC
Απόσταση ανίχνευσης: 20μ
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με πόρτες γκαράζ, συστήματα συναγερμού, συναγερμούς κ.λπ.
Max.TX Ρεύμα λειτουργίας: 25mA
Max.Rx Ρεύμα λειτουργίας: 35mA
Max Relay Contact: Max 500mA 48vac / dc
Υλικό: ABS
Χρωμα μαυρο
Ρυθμός IP: IP55

 

Τι υπηρεσία προσφέρουμε για   Αδιάβροχος υπέρυθρος αισθητήρας φωτογραφιών JUTAI για άνοιγμα πυλών

 

JUTAI ' Αποστολή είναι η εξυπηρέτηση πελατών και η παροχή όλων   σειρά σταθερών και αξιόπιστων αισθητήρων ακτίνων φωτογραφιών. Μαζί με τους πελάτες μας, είμαστε πρόθυμοι να παρέχουμε μια σειρά υπηρεσιών OEM και ODM για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να προωθήσουν τις δικές τους μάρκες. Μετά από χρόνια συσσώρευσης, οι πελάτες μας είναι πολύ σίγουροι για την ποιότητά μας και είναι πρόθυμοι να μας επιτρέψουν να παρέχουμε όλο και περισσότερα επαγγελματικά προϊόντα και λύσεις   γύρω από την αυτόματη λύση πύλης.

 

Αισθητήρας ματιών υπερύθρων φωτογραφιών JUTAI  Αδιάβροχος αισθητήρας υπερύθρων φωτογραφιών  Αισθητήρας φωτογραφιών για άνοιγμα πυλών

 

Λεπτομέρειες σύνδεσης   Για   Αδιάβροχος υπέρυθρος αισθητήρας φωτογραφιών JUTAI για άνοιγμα πυλών

 

JUTAI ' Τα προϊόντα είναι συμβατά με 12VAC / DC και 24VAC / DC, επομένως οι πελάτες μας δεν ' Πρέπει να αποθηκεύσετε πάρα πολλά μοντέλα τύπου. Ένα προϊόν μπορεί να είναι συμβατό με σχεδόν όλες τις αυτόματες μηχανές θυρών. Για λεπτομερή ορισμό καλωδίωσης, ανατρέξτε στην ακόλουθη εικόνα.

 

Αισθητήρας δέσμης ματιών φωτογραφίας

 

Στο μέλλον, δεσμευόμαστε να παρέχουμε μια πλήρη γκάμα αξιόπιστων και αξιόπιστων προϊόντων υπέρυθρων και λύσεων για αυτόματο έλεγχο πρόσβασης πόρτας     λύσεις και συστήματα συναγερμού Λύση γύρω από υπέρυθρα προϊόντα

 

 • Λύση συστήματος πύλης εμποδίων μεγάλης απόστασης
 • Αυτόματη λύση ασφαλείας πύλης
 • Σύστημα αναγνώρισης πινακίδων μεγάλης εμβέλειας RFID και LPR οχήματος
 • Λύση One Cards γύρω από την πλατφόρμα Whole Clouds

 

Αδιάβροχος υπέρυθρος αισθητήρας ματιών JUTAI

 

JUTAI IR-20M Infrared Photo Eye Sensor

 

Waterproof Infrared Photo Eye Sensor For Automatic Gate

 

Infrared Photo Eye Sensor For Road Blocker

 

Εταιρικό Προφίλ

Η JUTAL ως ο καλύτερος κατασκευαστής χειριστή πύλης της Κίνας επικεντρώνεται κυρίως στην ανάπτυξη του χειριστή της πύλης boom, του ανιχνευτή βρόχου οχήματος και της φωτογραφικής δέσμης φωτός στον κόσμο. Η JUTAL παράγει επίσης όλες τις σειρές φραγμών στάθμευσης σειρών, ασύρματα προϊόντα αναγνωστών σειριακών RFID για λύση πρόσβασης πύλης. Έχουμε συγκεντρώσει σχεδόν 10 χρόνια εμπειρίας στην ασύρματη τεχνολογία και στο χονδρικό εμπόριο χειριστών πύλης εμποδίων. Η JUTAL διαθέτει επίσης το δικό της εργοστάσιο χειριστή πύλης φραγής που διαθέτει τέλειες γραμμές παραγωγής κυρίως περιλαμβάνει πύλη φραγής στάθμευσης υψηλής ποιότητας, ανιχνευτή βρόχου οχήματος, ανιχνευτή οχήματος με ένα κανάλι, ανιχνευτή οχήματος διπλού καναλιού, αισθητήρα ασφαλείας υπέρυθρης φωτογράφησης που περιλαμβάνει αισθητήρα ενσύρματης ακτίνας , ασύρματος αισθητήρας δέσμης φωτοκυττάρων και ανιχνευτής δέσμης φώτων μονής υπέρυθρης ακτίνας 180 μοίρες περιστροφής για τοποθέτηση στη γραμμή παραγωγής. Μια άλλη γραμμή παραγωγής είναι η ασύρματη σειρά αναγνωστών RFID, συμπεριλαμβανομένης της συσκευής ανάγνωσης καρτών μεγάλης απόστασης χαμηλής συχνότητας 125K 1,3m, της ανάγνωσης καρτών μέσης απόστασης χαμηλής συχνότητας 125K 1m, της συσκευής ανάγνωσης μεγάλων αποστάσεων UHF 9-15m 2. Ενεργός αναγνώστης μεγάλης απόστασης 45ghz και ημι-παθητική συσκευή ανάγνωσης καρτών μεγάλης απόστασης X, όλα τα προϊόντα υλικού JUTAL είναι χτισμένα γύρω από το σύστημα πρόσβασης πύλης και προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα λύσεων ελέγχου πρόσβασης, λύσεων διαχείρισης στάθμευσης και λύσεων συστήματος καθοδήγησης στάθμευσης και JUTAI Infrared Photo Eye Sensor. Εδώ και πολλά χρόνια, η JUTAL ακολουθεί τις τρεις αρχές της ποιότητας πρώτα, της συνεχούς καινοτομίας και της υπηρεσίας πρώτα. Έχουμε μια πολύ αυστηρή απαίτηση ποιότητας για όλα τα προϊόντα μας. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, τρία από αυτά τα βασικά πρότυπα έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Επιπλέον, διαθέτουμε επαγγελματικές τεχνικές ομάδες για εξυπηρέτηση μετά την πώληση και τεχνική υποστήριξη. Για τα προϊόντα, θα συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε τις τεχνολογίες μας και να παρέχουμε καλύτερα προϊόντα στους πελάτες μας.

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us