Εντολές ανιχνευτών βρόγχων μίας καναλιού Οδηγίες εγκατάστασης για έλεγχο ασφάλειας πύλης στάθμευσης χώρου στάθμευσης

Εντολές ανιχνευτών βρόγχων μίας καναλιού Οδηγίες εγκατάστασης για έλεγχο ασφάλειας πύλης στάθμευσης χώρου στάθμευσης

Λεπτομέρειες:

 • Μάρκα:JUTAI
 • Σειριακός αριθμός: JTHT-11
 • Χώρα προέλευσης:Shenzhen, Κίνα
 • Πιστοποιητικό:CE, FC

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

 • Προσφορά τιμής:διαπραγματεύομαι
 • Ελάχιστη παραγγελία: 1 ρολό
 • Μέσος χρόνος παράδοσης:εντός 2-7 ημερών
 • Μέθοδος πληρωμής:Τ / Τ, Western Union
 • Λεπτομέρειες πακέτου:χαρτοκιβώτιο
 • Δυνατότητα παροχής:1000 ρολά μηνιαίως
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτές βρόχου απλού καναλιού και   Σπείρωμα βρόχου

JUTAI ως επαγγελματικό τηλεοπτικό κανάλι   βρόχος κατασκευαστής ανιχνευτών παρέχει επίσης υψηλής ποιότητας καλώδιο βρόχου με εξαιρετική απόδοση εργασίας. ο χρήστης μπορεί εύκολα να κάνει 20-2000uH επαγωγικό βρόχο αξίας για τα έργα. Επαγωγική ανίχνευση βρόγχου ενός καναλιού    εξακολουθεί να είναι η πλέον αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική μέθοδος ανίχνευσης οχημάτων στις σημερινές εφαρμογές κυκλοφορίας και στάθμευσης.

Οδηγός εγκατάστασης ανιχνευτών βρόγχων μίας καναλιού

 

 

Ανιχνευτές βρόγχων μίας καναλιού και λειτουργία πηνίου βρόχου

 1. Διαθέτει εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση, ανθεκτική στη διάβρωση, ισχυρό οξύ, ισχυρή αλκαλική αντοχή σε υψηλή τάση.
 2. Μικρή απώλεια με υψηλή συχνότητα, απορρόφηση υγρασίας, αντίσταση μόνωσης.
 3. Έχει εξαιρετική αντίσταση στη φλόγα, αντοχή στη γήρανση, μεγάλη διάρκεια ζωής.
 4. Αντιδιαβρωτική, αντι-καύση, τέλεια μόνωση, |   Οξύ-αλκαλικό ανθεκτικό

 

Προδιαγραφή καλωδίου JUTAI Loop

Μοντέλο: JTHT-11
Μέγεθος: 0.5m * 2
Θερμοκρασία: -65 ℃ έως + 200 ℃
Ένα μήκος ρολού: 305μ
Υλικό: Καουτσούκ σιλικόνης και επιχρυσωμένο σύρμα από χαλκό
Χρώμα: Κόκκινο και Μαύρο

 

Ανιχνευτές βρόχου απλού καναλιού και πηνίο βρόχου Οδηγός εγκατάστασης

Οδηγός εγκατάστασης του πηνίου ανιχνευτή βρόχου οχήματος

Ανίχνευση πηνίου ανιχνευτή βρόχου οχήματος Αναφορά εγκατάστασης

1. Ο ανιχνευτής πρέπει να τοποθετηθεί σε αδιάβροχο περίβλημα όσο το δυνατόν πιο κοντά στον βρόχο.
2. Ο βρόχος και ο τροφοδότης πρέπει να είναι κατασκευασμένοι από   μονωμένο σύρμα χαλκού με ελάχιστη επιφάνεια διατομής 1,5 mm2. Ο τροφοδότης πρέπει να περιστρέφεται με τουλάχιστον 20 στροφές ανά μέτρο. Οι αρθρώσεις στο σύρμα δεν συνιστώνται και πρέπει να είναι συγκολλημένες και να είναι αδιάβροχες. Οι λανθασμένες αρθρώσεις μπορεί να οδηγήσουν σε εσφαλμένη λειτουργία του ανιχνευτή. Οι τροφοδότες, οι οποίοι ενδέχεται να παρασύρουν τον ηλεκτρικό θόρυβο, πρέπει να χρησιμοποιούν καλώδιο με θωράκιση, με την οθόνη να είναι γειωμένη στον ανιχνευτή.
3. Ο βρόχος πρέπει να έχει είτε τετράγωνη είτε ορθογώνια μορφή, με ελάχιστη απόσταση 1 μέτρου μεταξύ των αντίθετων πλευρών. Συνήθως χρησιμοποιούνται 3 σπείρες σύρματος στον βρόχο. Οι μεγάλες θηλιές με περιφέρεια μεγαλύτερη των 10 μέτρων θα πρέπει να χρησιμοποιούν 2 στροφές, ενώ μικρές θηλιές με περιφέρεια μικρότερη από 6 μέτρα θα πρέπει να χρησιμοποιούν 4 στροφές. Όταν χρησιμοποιούνται δύο βρόχοι σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, συνιστάται να χρησιμοποιούνται 3 στροφές σε μία και 4 στροφές στην άλλη για να αποφευχθεί η διασταυρούμενη συζήτηση.
4. Cross-talk είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την παρεμβολή μεταξύ δύο γειτονικών βρόχων. Για να αποφύγετε την εσφαλμένη λειτουργία του ανιχνευτή, οι βρόχοι πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων και σε διαφορετικές ρυθμίσεις συχνότητας.
5. Για την εγκατάσταση ανιχνευτών βρόγχων μονής κατεύθυνσης, οι σχισμές πρέπει να κοπούν στο δρόμο χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο κοπής τοιχοποιίας. Μια περικοπή 45o θα πρέπει να γίνει στις γωνίες για να αποφευχθεί η βλάβη του καλωδίου στις γωνίες. Η υποδοχή πρέπει να έχει πλάτος περίπου 4mm και βάθος 30mm έως 50mm. Θυμηθείτε να επεκτείνετε την υποδοχή από μία από τις γωνίες στην πλευρά του δρόμου για να χωρέσετε τον τροφοδότη.
6. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν χρησιμοποιείται ένα μήκος σύρματος χωρίς αρμούς. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη λειτουργία του καλωδίου από τον ανιχνευτή στον βρόχο, γύρω από τον βρόχο για 3 στροφές και στη συνέχεια πίσω στον ανιχνευτή. Στη συνέχεια, το τμήμα τροφοδοσίας του σύρματος στρίβεται. Θυμηθείτε ότι η συστροφή του τροφοδότη θα συντομεύσει το μήκος του, για να εξασφαλιστεί ότι χρησιμοποιείται ένα πολύ μεγάλο καλώδιο τροφοδοσίας.
7. Μετά την τοποθέτηση του βρόχου και των καλωδίων τροφοδοσίας στην υποδοχή, η σχισμή γεμίζεται με εποξική ένωση ή με υλικό πλήρωσης ασφάλτου.

 

Τα κύρια προϊόντα της εταιρείας

IC / RF ID / μαγνητικές κάρτες και συσκευές ανάγνωσης καρτών RFID, αυτόματη κάρτα, single channel   ανιχνευτές βρόχου, αισθητήρες δέσμης φωτοκυττάρων, φωτεινό σηματοδότη με φραγμούς, σύστημα ελέγχου πρόσβασης στο όχημα στάθμευσης, σύστημα διαχείρισης στάθμευσης, διαχείριση ελέγχου πρόσβασης πόρτας. Διαθέτουμε εκτεταμένες γνώσεις, πλούσια εμπειρία και προϊόντα υψηλής ποιότητας σε αυτόν τον τομέα για να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας. Αναμένουμε να σημειώσουμε πρόοδο και ανάπτυξη με τους πελάτες μας!     https://www.jutaigateaccess.com/  

 


 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
duanjixing2008@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us