Οδηγίες εγκατάστασης ανιχνευτών βρόχου μονού καναλιού για έλεγχο ασφαλείας πύλης Boom Park

Οδηγίες εγκατάστασης ανιχνευτών βρόχου μονού καναλιού για έλεγχο ασφαλείας πύλης Boom Park
Οδηγίες εγκατάστασης ανιχνευτών βρόχου μονού καναλιού για έλεγχο ασφαλείας πύλης Boom Park
Οδηγίες εγκατάστασης ανιχνευτών βρόχου μονού καναλιού για έλεγχο ασφαλείας πύλης Boom Park

Λεπτομέρειες:

 • Μάρκα:Γιούται
 • Σειριακός αριθμός: JTHT-11
 • Χώρα προέλευσης:shenzhen, Κίνα
 • Πιστοποιητικό:CE, FC

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

 • Προσφορά τιμής:διαπραγματεύομαι
 • Ελάχιστη παραγγελία: 1 ρολό
 • Μέσος χρόνος παράδοσης:εντός 2-7 ημερών
 • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union
 • Λεπτομέρειες πακέτου:χαρτοκιβώτιο
 • Δυνατότητα παροχής:1000 ρολό το μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτές βρόχου μονού καναλιού και   Πηνίο βρόχου

Η JUTAI ως επαγγελματικό ενιαίο κανάλι   Ο κατασκευαστής ανιχνευτών βρόχων παρέχει επίσης υψηλής ποιότητας καλώδιο βρόχου με εξαιρετική απόδοση εργασίας. ο χρήστης μπορεί εύκολα να κάνει βρόχο επαγωγικής αξίας 20-2000uH για τα έργα. Επαγωγική ανίχνευση οχήματος βρόχου μονού καναλιού   εξακολουθεί να είναι η πιο αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική μέθοδος ανίχνευσης οχημάτων σήμερα ' εφαρμογές κυκλοφορίας και στάθμευσης.

Οδηγός εγκατάστασης ανιχνευτών βρόχου μονού καναλιού

 

 

Ανιχνευτές βρόχου μονού καναλιού και δυνατότητα πηνίου βρόχου

 1. Έχει εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση, λάδι, ισχυρό οξύ, ισχυρό αλκαλικό ανθεκτικό σε υψηλή τάση.
 2. Μικρή απώλεια σε υψηλή συχνότητα, χωρίς απορρόφηση υγρασίας, αντοχή στη μόνωση.
 3. Έχει εξαιρετική αντοχή στη φλόγα, αντοχή στη γήρανση, μεγάλη διάρκεια ζωής.
 4. Αντιδιαβρωτική, αντι-καύση, τέλεια μόνωση,     Ανθεκτικό σε οξύ-αλκαλικά

 

Προδιαγραφή σύρματος βρόχου JUTAI

Μοντέλο: JTHT-11
Μέγεθος: 0,5m * 2
Θερμοκρασία: -65 ℃ έως + 200 ℃
Μήκος ρολού: 305μ
Υλικό: Καουτσούκ σιλικόνης και ασημένιο σύρμα από χαλκό
Χρώμα: Κόκκινο και Μαύρο

 

Ανιχνευτές βρόχου μονού καναλιού και πηνίο βρόχου Οδηγός εγκατάστασης

Οδηγός εγκατάστασης πηνίου ανιχνευτή βρόχου οχήματος

Αναφορά εγκατάστασης πηνίου ανιχνευτή βρόχου οχήματος

1. Ο ανιχνευτής πρέπει να τοποθετείται σε αδιάβροχο περίβλημα όσο το δυνατόν πιο κοντά στον βρόχο.
2. Ο βρόχος και ο τροφοδότης πρέπει να κατασκευάζονται από   μονωμένο χαλκό σύρμα με ελάχιστη επιφάνεια διατομής 1,5 mm2. Ο τροφοδότης πρέπει να περιστρέφεται με τουλάχιστον 20 στροφές ανά μέτρο. Δεν συνιστώνται αρμοί στο σύρμα και πρέπει να συγκολλούνται και να είναι αδιάβροχοι. Ελαττωματικές αρθρώσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εσφαλμένη λειτουργία του ανιχνευτή. Οι τροφοδότες που ενδέχεται να πάρουν ηλεκτρικό θόρυβο πρέπει να χρησιμοποιούν καλωδιακό καλώδιο, με την οθόνη γειωμένη στον ανιχνευτή.
3. Ο βρόχος πρέπει να έχει σχήμα τετράγωνου ή ορθογωνίου με ελάχιστη απόσταση 1 μέτρου μεταξύ των αντίθετων πλευρών. Κανονικά χρησιμοποιούνται 3 στροφές σύρματος στο βρόχο. Οι μεγάλοι βρόχοι με περιφέρεια μεγαλύτερη από 10 μέτρα πρέπει να χρησιμοποιούν 2 στροφές, ενώ οι μικροί βρόχοι με περιφέρεια μικρότερη από 6 μέτρα πρέπει να χρησιμοποιούν 4 στροφές. Όταν δύο βρόχοι χρησιμοποιούνται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους, συνιστάται να χρησιμοποιούνται 3 στροφές σε μία και 4 στροφές στην άλλη για να αποφευχθεί η αλληλεπίδραση.
4. Το cross-talk είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την παρεμβολή μεταξύ δύο γειτονικών βρόχων. Για να αποφευχθεί η εσφαλμένη λειτουργία του ανιχνευτή, οι βρόχοι πρέπει να απέχουν τουλάχιστον 2 μέτρα και σε διαφορετικές ρυθμίσεις συχνότητας.
5. Για την εγκατάσταση ανιχνευτών βρόχου με ένα κανάλι, οι αυλακώσεις πρέπει να κοπούν στο δρόμο χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο κοπής τοιχοποιίας. Πρέπει να γίνει κοπή 45o στις γωνίες για να αποφευχθεί ζημιά στο σύρμα στις γωνίες. Η υποδοχή πρέπει να έχει πλάτος περίπου 4 mm και βάθος 30 mm έως 50 mm. Θυμηθείτε να επεκτείνετε τη σχισμή από μία από τις γωνίες στην άκρη του δρόμου για να φιλοξενήσετε τον τροφοδότη.
6. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν χρησιμοποιείται ένα μόνο καλώδιο χωρίς αρμούς. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί τρέχοντας το καλώδιο από τον ανιχνευτή στον βρόχο, γύρω από τον βρόχο για 3 στροφές και μετά πίσω στον ανιχνευτή. Στη συνέχεια, το τμήμα τροφοδοσίας του σύρματος στρίβεται. Θυμηθείτε ότι η περιστροφή του τροφοδότη θα μειώσει το μήκος της, για να διασφαλιστεί ότι χρησιμοποιείται αρκετά μεγάλο καλώδιο τροφοδοσίας.
7. Αφού τοποθετηθούν τα καλώδια βρόχου και τροφοδοσίας στην υποδοχή, η σχισμή γεμίζεται με εποξειδική ένωση ή πληρωτικό ασφάλτου.

 

Η εταιρεία ' κύρια προϊόντα

IC / RF ID / μαγνητικές κάρτες και συσκευές ανάγνωσης καρτών RFID, αυτόματη κάρτα, μονό κανάλι   ανιχνευτές βρόχου, αισθητήρες δέσμης φωτοκυττάρων, φωτεινός σηματοδότης LED με πύλες φραγμού, σύστημα ελέγχου πρόσβασης οχήματος στάθμευσης, σύστημα διαχείρισης στάθμευσης, διαχείριση ελέγχου πρόσβασης πόρτας. Διαθέτουμε εκτεταμένες γνώσεις, πλούσια εμπειρία και προϊόντα υψηλής ποιότητας σε αυτόν τον τομέα για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας. Περιμένουμε να σημειώσουμε πρόοδο και ανάπτυξη με τους πελάτες μας!     https://www.jutaigateaccess.com/  

 


 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us