Αυτόματος επαγωγικός ανιχνευτής βρόχου οχήματος LD100

Αυτόματος επαγωγικός ανιχνευτής βρόχου οχήματος LD100
Αυτόματος επαγωγικός ανιχνευτής βρόχου οχήματος LD100
Αυτόματος επαγωγικός ανιχνευτής βρόχου οχήματος LD100
Αυτόματος επαγωγικός ανιχνευτής βρόχου οχήματος LD100
Αυτόματος επαγωγικός ανιχνευτής βρόχου οχήματος LD100
Αυτόματος επαγωγικός ανιχνευτής βρόχου οχήματος LD100

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ΓΟΥΤΑΙ
  • Σειριακός αριθμός: LD-100
  • Χώρα προέλευσης:shenzhen, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE, FCC

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:Διαπραγματεύομαι
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:1-50 ζεύγος, εντός 7 ημερών
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, PayPal, Western Union
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 ζεύγος ένα κουτί, 100 ζεύγος ένα κουτί
  • Δυνατότητα παροχής:6000 / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

JUTAI καυτή πώληση και φτηνή τιμή αυτόματης πόρτας ανοιχτήρι επαγωγικού βρόχου ανιχνευτή για αυτόματη πύλη

περιγραφή προϊόντος

Οι ανιχνευτές βρόχων τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ένα δημοφιλές εργαλείο που έχει αμέτρητες εφαρμογές στην αστυνόμευση, από τις επιχειρήσεις παρακολούθησης έως τον έλεγχο της κυκλοφορίας. Η αυτοματοποίηση των πυλών και των θυρών έχει γίνει δημοφιλής χρήση του ανιχνευτή βρόχων.  

Η ψηφιακή τεχνολογία του ανιχνευτή βρόχου επιτρέπει στον εξοπλισμό να ανιχνεύει μια αλλαγή στην επαγωγή του βρόχου μόλις εντοπίσει το μεταλλικό αντικείμενο στη διαδρομή του. Ο επαγωγικός βρόχος που ανιχνεύει το αντικείμενο είναι κατασκευασμένος από μονωμένο ηλεκτρικό καλώδιο (32/020, 32 σκέλος, διάμετρος 2 mm) και είναι διατεταγμένο είτε ως τετράγωνο είτε ορθογώνιο σχήμα. Ο βρόχος αποτελείται από πολλούς βρόχους σύρματος και πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η ευαισθησία του βρόχου κατά την εγκατάσταση σε διαφορετικές επιφάνειες. Η ρύθμιση της σωστής ευαισθησίας επιτρέπει στον βρόχο να λειτουργεί με τη μέγιστη ανίχνευση (16 επίπεδα μέσω ενός trimpot). Όταν πραγματοποιείται ανίχνευση, ο ανιχνευτής ενεργοποιεί 2 ρελέ για την έξοδο (το καθένα μπορεί να διαμορφωθεί ξεχωριστά). Αυτή η ενεργοποίηση του ρελέ μπορεί να διαμορφωθεί σε διαφορετικούς τρόπους, επιλέγοντας τον αντίστοιχο διακόπτη εμβύθισης.  

Ο ανιχνευτής βελτιωμένου οχήματος LD-100 διαθέτει επίσης ένα ολοκληρωμένο ρελέ σφάλματος, το οποίο θα παρέχει έξοδο σε περίπτωση κατάστασης βλάβης βρόχου.

 

Αυτόματο άνοιγμα πύλης   ένα Π πλατφόρμα

Προθεσμία   έως   αυτά   πολύ   φιλικό προς το χρήστη   πλεονεκτήματα,   μας   όχημα   ανιχνευτές   είναι   ευρέως   μεταχειρισμενο   σε   πύλη   έλεγχος   συστήματα,   στάθμευση   πρόσβαση   έλεγχος   συστήματα,   τροχαίο   πύλη   έλεγχος   συστήματα,   αυτοκινητοδρομος   διόδια   συλλογή   συστήματα,   κυκλοφορία   έλεγχος   συστήματα,   και   λειτουργεί   με   JUTAI   Ελεγκτές   και   κυκλοφορία   φώτα   για   χρήση   σε   περίπου   ειδική   γωνία   προειδοποίηση   συστήματα.

 

Πλεονέκτημα

          1. Με ευαισθησία πολλαπλών επιπέδων

JUTAI ' Ο ανιχνευτής οχημάτων έχει ευαισθησίες 16 τρόπων για ρύθμιση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οχήματα βάρους διαφορετικών τύπων και να καλύψει τις ανάγκες διαφόρων έργων.

 

Αυτόματο άνοιγμα πύλης

 

 

2. Ευρέως εύρος ανίχνευσης

Το   JUTAI   οι ανιχνευτές οχημάτων έχουν ευρεία κλίμακα ανίχνευσης από 15 μ ω έως 2000 μ η. Όλα τα μικρά αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, μεγάλα φορτηγά, φορτηγά εμπορευματοκιβωτίων, τα οποία μπορούν να εντοπιστούν έως   JUTAI   επαγωγικός ανιχνευτής βρόχου. Το μοντέλο είναι αξιόπιστο και σταθερό. Το εύρος ανίχνευσης άλλων ανιχνευτών οχημάτων στην αγορά είναι πολύ στενό. Οι περισσότερες από τις τιμές ανίχνευσης κυμαίνονται από 150 μ h-300 μ η. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι το αυτοκίνητο ανιχνεύεται και η μοτοσικλέτα δεν ανιχνεύεται. Εάν μπορεί να ανιχνεύσει τις μοτοσικλέτες, αλλά όχι να ανιχνεύσει μεγάλα φορτηγά, με αποτέλεσμα πολλά έργα να μην μπορούν να εφαρμοστούν, οπότε είναι πολύ απαραίτητο η επιλογή ενός σταθερού και αξιόπιστου ανιχνευτή οχήματος στο χώρο στάθμευσης, στην αυτόματη πόρτα ή στο σύστημα ελέγχου της κυκλοφορίας.

Αυτόματο άνοιγμα πύλης

 

 

▲ Αυτό το δίκτυο προέλευσης εικόνας ▲

 

3. Μεγάλο εύρος εφαρμογών

Το   JUTAI   Οι ανιχνευτές βρόχων οχημάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο σε χώρους στάθμευσης, αλλά και στην εγκατάσταση πρόσβασης στο όχημα. Οι ανιχνευτές οχημάτων μας έχουν επίσης εφαρμοστεί με επιτυχία στο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας της Μαλαισίας, Γκάνα ' s σύστημα διοδίων αυτοκινητόδρομου, σύστημα ελέγχου φωτεινού σηματοδότη, αυτόματο σύστημα ελέγχου πρόσβασης πόρτας, σύστημα καθοδήγησης αστικού χώρου στάθμευσης και αναγνώριση κατεύθυνσης.

 

Αυτόματο άνοιγμα πύλης

 

▲ Αυτό το δίκτυο προέλευσης εικόνας ▲

 

4. Ανώτερη προσαρμοσμένη θερμοκρασία

Το   JUTAI   Η ανίχνευση βρόχου είναι πλήρως λειτουργική από -40 βαθμούς έως 75 μοίρες και δεν θα επηρεαστεί από κακό περιβάλλον.

 

Αυτόματο άνοιγμα πύλης

 

 

▲ Αυτό το δίκτυο προέλευσης εικόνας ▲

 

5. Καλή τιμή και καλύτερη εξυπηρέτηση

Σε σύγκριση με ορισμένα προϊόντα της ίδιας ποιότητας και ακόμη και με ορισμένες μάρκες στην Ευρώπη ή την Αμερική, η τιμή των   JUTAI   ανιχνευτής βρόχου έχει ένα απόλυτο πλεονέκτημα.

 

Αυτόματο άνοιγμα πύλης

 

 

▲ Αυτό το δίκτυο προέλευσης εικόνας ▲

 

Αυτόματο άνοιγμα πύλης   Προδιαγραφές

Αυτοστρέψιμο εύρος 20-2000 μ Η
Ευαισθησία 16 τρόπος επιλογής / Υψηλότερη 0,010% DL / L / Χαμηλότερη 2,56% DL / L  
Συχνότητα Διακόπτης τεσσάρων βημάτων επιλέξιμος 20-80KHz
Απαιτήσεις ισχύος 110-240VAC (48 έως 62Hz) / 12-24VADC (48 έως 62Hz)  
Temp λειτουργίας -40 ℃ έως + 70 ℃ / (-111 ℉ έως + 158 ℉)  
Έξοδος σφάλματος Αναβοσβήνει αργά: Ίσως επειδή ο βρόχος είναι βραχυκύκλωμα ή όχι:   δεν είναι αρκετό. Αναβοσβήνει γρηγορότερα: Ίσως επειδή ο βρόχος είναι ανοιχτός ή ο αριθμός: των στροφών είναι πάρα πολλές.
Χρόνοι απόκρισης Ενεργοποίηση 10-90MS / Απενεργοποίηση 10-90MS  
Οπτικές ενδείξεις Ισχύς LED-Κόκκινο / Κανάλι LED-Πράσινο
Επαναφορά Επαναφέρετε με ένα μπουτόν στο μπροστινό μέρος του περιβλήματος
Έξοδος ρελέ Ρελέ παρουσίας / ρελέ βλαβών  
Υγρασία Έως 95% σχετική υγρασία χωρίς συμπύκνωση  

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us