Φραγμός έκρηξης πύλης φραγμού

Jutai Barrier Gate Boom Barrier                                                                                      

Ο χειριστής πύλης Barrier διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην παροχή πρόσβασης στην περιοχή ασφαλείας σας. Οι πύλες αυτόματου φραγμού Jutai μπορούν να βεβαιωθούν ότι μόνο οι εξουσιοδοτημένοι επισκέπτες εισέρχονται στις εγκαταστάσεις σας. Ως ο κορυφαίος κατασκευαστής πύλης στάθμευσης, ο Jutai παράγει   Αξιόπιστος βραχίονας πύλης ασφαλείας κατά μήκος   Με ανιχνευτές υψηλής ποιότητας βρόχου οχημάτων, αισθητήρες δέσμης φωτοκύτταρου, αναγνώστες μεγάλης εμβέλειας RFID.  

BR-110 BR-110F BR-110BY BR-110L BR-110H

πύλη φραγμού Ευθεία βραχίονα   εκδοχή

Χρόνος ανύψωσης: 3S   6ος

πύλη φραγμού Έκδοση υψηλής ταχύτητας

Χρόνος ανύψωσης 1.5s

φράγμα με ελαφριά ζώνη LED LIGTHT έκδοση  

Χρόνος ανύψωσης: 3S   6ος

αναδίπλωση 90 ° Έκδοση πτυσσόμενου βραχίονα

Χρόνος ανύψωσης: 3S   6ος

Βραχίονα 180 μοιρών

180 ° Έκδοση πτυσσόμενου βραχίονα

Χρόνος ανύψωσης: 3S   6ος

BR-121 BRDC-110 BDC-1 BRC-433R BRC-443T

fence arm

Έκδοση βραχίονα φράχτη

Χρόνος ανύψωσης: 6s

DC type

DC Power Economy Version

Χρόνος ανύψωσης: 1.2-5s

controller controller 2 remote control

 

 

Jutai Intelligent Barrier Barrier Πύλη                                                

Ο ανοιχτής πύλης φραγμού του τηλεχειριστηρίου Jutai υιοθετεί την τελευταία διεθνή τεχνολογία, τη λειτουργία της αυτοματοποίησης και της ευφυούς λειτουργίας να γίνει ρεαλιστική. Εν τω μεταξύ, η αρχική συσκευή συμπλέκτη για να βεβαιωθείτε ότι οι πύλες ανύψωσης του βραχίονα φραγμού   Πιο σταθερό και διατήρηση υψηλής αξιόπιστης κατάστασης, ασφαλέστερη και βολική. Το Jutai προσφέρει επίσης μια πλήρη γκάμα βραχίονα πύλης φραγμού, όπως το πτυσσόμενο βραχίονα πύλης φραγμού, βραχίονα πύλης φραγμού, ευθεία βραχίονα πύλης κ.λπ.

Εφαρμογές πύλης βαρέως τύπου.

Οι πύλες φραγμού βαρέως τύπου βρίσκουν εκτεταμένες εφαρμογές στη διαχείριση της πρόσβασης των οχημάτων και του ελέγχου της κυκλοφορίας σε διάφορα περιβάλλοντα. Αυτά τα ισχυρά συστήματα πύλης αναπτύσσονται συνήθως σε τοποθεσίες όπως αεροδρόμια, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, χώρους στάθμευσης και καμπίνες διοδίων. Οι δυνατότητες ανθεκτικότητας και υψηλής απόδοσης τους καθιστούν ιδανικές για το χειρισμό των βαρέων όγκων κυκλοφορίας και την παροχή βελτιωμένης ασφάλειας.

Στα αεροδρόμια, οι πύλες φραγμού βαρέως τύπου εξασφαλίζουν ελεγχόμενη είσοδο και έξοδο των οχημάτων σε περιορισμένες περιοχές όπως διαδρόμους και τερματικά. Σε βιομηχανικά περιβάλλοντα, βοηθούν στη ρύθμιση της πρόσβασης σε αποβάθρες φόρτωσης και ασφαλείς ζώνες. Οι χώροι στάθμευσης επωφελούνται από αυτές τις πύλες με τη διαχείριση της εισόδου και της ροής εξόδου αποτελεσματικά. Οι θάλαμοι διοδίων τα χρησιμοποιούν για τη συλλογή διοδίων και τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Συνολικά, οι πύλες βαρέως τύπου φραγμού διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στη διατήρηση της τάξης, της ασφάλειας και της ομαλής ροής της κυκλοφορίας σε κρίσιμα σημεία πρόσβασης σε διάφορες βιομηχανίες.

 

 

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, Κίνα

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-29573855

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 8613480128941

Ωρα εργασίας :8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us