Μεγάλο ενεργό αναγνώστη RFID

Μεγάλο ενεργό αναγνώστη RFID

Μεγάλο ενεργό αναγνώστη RFID Μεγάλο ενεργό αναγνώστη RFID και μπαταρίες με ετικέτες  

Ο ενεργός αναγνώστης πύλης φράγματος μεγάλης εμβέλειας JUTAI υιοθετεί τεχνολογίες ασύρματης επικοινωνίας 2.45Ghz με υψηλή ευαισθησία και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, οι οποίες λειτουργούν σταθερά, διαθέτουν προστασία από αλεξικέραυνα και αδιάβροχη λειτουργία. Ενεργό σύστημα RFID   χρησιμοποιεί ετικέτες που τροφοδοτούνται με μπαταρία και παρέχει μεγάλη απόσταση για πρόσβαση ελέγχου πύλης.

Γιατί να επιλέξετε JUTAI Active RFID αναγνώστη μεγάλης εμβέλειας;  

Η JUTAI ενεργός αναγνώστης RFID σε μεγάλη κλίμακα παρέχει στους πελάτες μια εμπειρία hands-free, επιτρέποντας στον πελάτη να απολαύσει την ευκολία. Οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να χάνουν τα χέρια τους κατά τη διάρκεια των βροχερών ημερών ή τον κίνδυνο απειλής ληστείας όταν σβήνουν τα παράθυρα. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι χρήστες μπορούν να αποφύγουν την κυκλοφορία κατά τις ώρες αιχμής. Επίσης, προσθέστε μια αίσθηση της φήμης του κύρους του κύρους στο χώρο όπου ζείτε ή εργάζεστε.                                                          

 

Σύστημα στάθμευσης χώρου ανάγνωσης μεγάλης εμβέλειας Αρχή λειτουργίας εισόδου και εξόδου                                                                      

Η έξυπνη ετικέτα JUTAI θα επικοινωνεί με τον ενεργό αναγνώστη RFID μεγάλης εμβέλειας, όταν οι βρόχοι εντός του οχήματος συνδέονται με τον ενεργό αναγνώστη στάθμευσης στο πάρκινγκ. Το φράγμα θα ανοίξει αυτόματα την πύλη μόλις λάβει το σήμα της ετικέτας και θα επιβεβαιώσει ότι η ταυτότητα είναι έγκυρη.   Μετά το πέρασμα του οχήματος από τους δεύτερους βρόγχους που κάθονται κάτω από το φράγμα εξόδου, ο βραχίονας φραγής θα πέσει αυτόματα προς τα κάτω.                                                                              

 

 

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us