Ανιχνευτής βρόχου για αντιμετώπιση προβλημάτων ανίχνευσης μεγάλου οχήματος

Λεπτομέρειες
Μάρκα Γιούται
Σειριακός αριθμός JTLD-206
Χώρα προέλευσης shenzhen, Κίνα
Πιστοποιητικό CE, FC
  Download Datasheet
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής διαπραγματεύομαι
Ελάχιστη παραγγελία 1 τεμ
Μέσος χρόνος παράδοσης 2-7 ημέρες
Μέθοδος πληρωμής T / T, Western Union, PayPal
Λεπτομέρειες πακέτου 1 τεμάχιο ανά κουτί, 50 τεμάχια ένα κουτί
Δυνατότητα παροχής 20000pcs ανά μήνα ανιχνευτή βρόχου διπλού καναλιού

Επαγωγικός ανιχνευτής βρόχου οχήματος για ανίχνευση μεγάλου οχήματος

Η JUTAI ως ένας αξιόπιστος κατασκευαστής ανιχνευτών βρόχου διπλού καναλιού, έκανε αυτή τη συσκευή να συνδέεται με τον πίνακα ελέγχου της πύλης σας και επιτρέπει στην πύλη σας να ανοίγει αυτόματα όταν ένα όχημα εισέρχεται στο ' Βρόχος ' κρυμμένο στη μονάδα δίσκου σας.   Αυτός ο ανιχνευτής παρουσίας βρόχου επαγωγής οχήματος λειτουργεί σε συνδυασμό με όλα τα συστήματα πυλών μας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιήσει το άνοιγμα της πύλης ή να τοποθετηθεί για προστασία, για να αποτρέψει το κλείσιμο της πύλης. Ανιχνευτής βρόχου JUTAI για ανίχνευση μεγάλου οχήματος, η οποία είναι η τέλεια λύση για το σύστημα ανιχνευτή κυκλοφορίας βρόχου επαγωγής.

Επαγωγικός ανιχνευτής βρόχου οχήματος για ανίχνευση μεγάλου οχήματος

 

Προδιαγραφές

 • Αυτοστρέψιμο εύρος: 20-2000 μ Η
 • Ευαισθησία: 8 τρόποι επιλογής / Υψηλότερος 0,015% DL / L   /   Χαμηλότερο 0,8% DL / L    
 • Συχνότητα: Διακόπτης τεσσάρων βημάτων επιλέξιμος 20-80KHz
 • Απαιτήσεις ισχύος: 110-240VAC (48 έως 62Hz) / 12-24VADC (48 έως 62Hz)
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: -40 ℃ έως + 70 ℃ / (-111 ℉ έως + 158 ℉)
 • Η έξοδος βλάβης αναβοσβήνει αργά: Ίσως επειδή ο βρόχος είναι βραχυκύκλωμα ή όχι: οι στροφές δεν είναι αρκετές Αναβοσβήνει γρηγορότερα: Ίσως επειδή ο βρόχος είναι ανοιχτός ή ο αριθμός: των στροφών είναι πάρα πολλές.
 • Χρόνοι απόκρισης: 10-90MS
 • Οπτικές ενδείξεις Ισχύς LED-Κόκκινο / Κανάλι LED-Πράσινο
 • Επαναφορά: Επαναφορά με το κουμπί στο μπροστινό μέρος του περιβλήματος
 • Έξοδος ρελέ: Ρελέ παρουσίας / ρελέ βλαβών
 • Υγρασία: Έως 95% σχετική υγρασία χωρίς συμπύκνωση
 • Προστασία κυκλώματος Κοινή επικάλυψη πάνω από το PCB και όλα τα εξαρτήματα
 • Σύρμα βρόχου: περισσότερα από 10 μέτρα απαιτούν τη χρήση καλωδίου ασπίδας 2 πυρήνων, μην υπερβαίνετε τα 30 μέτρα απόσταση μεταξύ του κιβωτίου ελέγχου και του βρόχου
 • Μέγεθος: 75mm * 43mm * 110mm

 

Οδηγίες διακόπτη ανιχνευτών βρόχου διπλού καναλιού

κατασκευαστής ανιχνευτή βρόχου οχήματος

 1. Η ευαισθησία και η συχνότητα του βρόχου μπορούν να ρυθμιστούν με τη ρύθμιση διακόπτη 7 κατευθύνσεων και τη ρύθμιση διακόπτη εμβλήματος 10 κατευθύνσεων
 2. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει 8 διαφορετικές ρυθμίσεις αλλάζοντας τη ρύθμιση του διακόπτη dip σε διαφορετικούς τρόπους όπως στους πίνακες ρύθμισης Dip-switch παρακάτω. Ο διακόπτης διπλού διακόπτη 6,7 και 8 για επιλογή ευαισθησίας CH1 με 0,8 να είναι το λιγότερο ευαίσθητο και 0,015 να είναι το πιο ευαίσθητος.
 3. Διακόπτης εμβύθισης 3,4 και 5 για επιλογή ευαισθησίας CH2 με 0,8 να είναι ο λιγότερο ευαίσθητος και 0,015 να είναι ο πιο ευαίσθητος.

 

Διάγραμμα κυκλώματος ανιχνευτή επαγωγικού βρόχου Σύνδεση 11 ακίδων

Σύνδεση 11 ακίδων ανιχνευτή βρόχου διπλού καναλιού

 

Ο ανιχνευτής βρόχου επαγωγικού οχήματος JUTAI για ανίχνευση μεγάλου οχήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο στο χώρο στάθμευσης,   Αυτόματη, αυτόματη λύση αυτόματου ελέγχου ρολού, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη λύση συστήματος ελέγχου κυκλοφορίας

Ξέρεις γιατί?

1. Το επαγωγικό εύρος είναι από 20uh-2000uf, σχεδόν όλοι οι τύποι διαφορετικών οχημάτων μπορούν να είναι ανιχνευτές (ποδήλατο, μοτοσικλέτα, λεωφορείο, αυτοκίνητο, φορτηγό, tailer, κ.λπ.)

2. Ο ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού JUTAI έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί πολλές εφαρμογές, μπορεί να προσαρμοστεί έξυπνα σε οποιοδήποτε περιβάλλον και ουσιαστικά να εξαλείφει την ψευδή ανίχνευση.

3. Στον μπροστινό πίνακα, οι τέσσερις επιλέξιμες συχνότητες βρόχου (20 ~ 80KHz) μπορούν να εξαλείψουν εντελώς οποιοδήποτε crosstalk. Εάν συμβεί διακοπτόμενος ή αποτυχημένοι βρόχοι αποκατασταθούν αυτομάτως, ο ανιχνευτής θα συνεχίσει την κανονική του λειτουργία χωρίς να επαναφέρετε χειροκίνητα τον ανιχνευτή.

4. Δύο ξεχωριστά ρελέ εξόδου:  

Η έξοδος Α είναι έξοδος παρουσίας. Μπορεί να επεκταθεί για 0, 2, 5, 8, 10, 15, 20 ή 30 δευτερόλεπτα, προγραμματιζόμενο με εξωτερικούς διακόπτες DIP.  

Η έξοδος B, προγραμματιζόμενη με εξωτερικούς διακόπτες DIP, παρέχει παρουσία, παλμό κατά την είσοδο, παλμό κατά την έξοδο ή αποτυχημένη έξοδο. 8. Ρυθμίζοντας έναν εξωτερικό διακόπτη DIP, και οι δύο έξοδοι μπορούν να καθυστερήσουν για 2 δευτερόλεπτα. Αυτό επιτρέπει στον ανιχνευτή να αγνοεί οχήματα που περνούν πάνω από το βρόχο γρηγορότερα από 5 μίλια ανά ώρα. ο καλύτερος ανιχνευτής βρόχου για μακρά ανίχνευση οχήματος.

 

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

E -

duanjixing2008@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-29573855

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 8613480128941

Ωρα εργασίας :8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us