Κάρτες / ετικέτες RFID

Κάρτες / ετικέτες RFID

Κάρτες / ετικέτες RFID Κάρτες / ετικέτες RFID μεγάλης εμβέλειας για πρόσβαση στην πύλη εμποδίων

Κάρτες / ετικέτες μεσαίας ή μεγάλης εμβέλειας RFID

Η JUTAI ως η κορυφαία   Ο προμηθευτής κάρτας / ετικέτας ελέγχου πρόσβασης μεγάλης εμβέλειας RFID παρέχει στους πελάτες τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και βεβαιωθείτε ότι κάθε κάρτα / ετικέτα RFID μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις απόστασης. Η JUTAI προσφέρει μια γκάμα καρτών, συμπεριλαμβανομένων καρτών εγγύτητας μεγάλης εμβέλειας 125 kHz, καρτών μεγάλης εμβέλειας UHF,   ενεργή κάρτα μεγάλης εμβέλειας, ημι-ενεργή κάρτα καθώς και κάρτες διπλής συχνότητας.   Το JUTAI μπορεί να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση και να πληροί τις απαιτήσεις του συστήματος πρόσβασης πύλης.

 

Λύσεις εισόδου στάθμευσης κάρτας RFID μεγάλης εμβέλειας / ετικέτας

Κάρτα εγγύτητας JUTAI 125khz Η κάρτα EM λειτουργεί με τον αναγνώστη GP-99 EM, ικανότητα ανάγνωσης   η εμβέλεια είναι έως 1,3 μέτρα. Αυτή η κάρτα RFID μεγάλης εμβέλειας θεωρείται ως   μια προηγμένη τεχνολογία για αυτή τη συχνότητα 125 KHz. Σε σύγκριση με την παραδοσιακή ζώνη 125 KHz που είναι μόνο για μικρές αποστάσεις 5-10 εκατοστά, η Jutai κάνει την κάρτα / ετικέτα RFID να κυμαίνεται σε   1,3 μέτρα   για το σύστημα στάθμευσης, είναι μια ιδανική λύση πύλης εισόδου πάρκινγκ.

Η παθητική κάρτα / ετικέτα RFID JUTAI UHF λειτουργεί με τη συσκευή ανάγνωσης πυλών RFID μεγάλης εμβέλειας UHF, μπορεί να φτάσει τα 8-12 μέτρα.   Το UHF περιορίζεται στο όχημα Solar Film (V-KOOL), το σήμα UHF δεν μπορεί να διεισδύσει στο V-KOOL, επομένως, οι χρήστες πρέπει να κλείσουν το παράθυρο του αυτοκινήτου για να διαβάσουν την ετικέτα. Ενώ το JUTAI παρέχει μια ετικέτα καλής ποιότητας για τον αναγνώστη UHF, οι χρήστες   μπορεί να το χρησιμοποιήσει έξω από το αυτοκίνητο και λόγω αδιάβροχου και δεν είναι εύκολο να φθαρεί.

Η ενεργή κάρτα JUTAI 2.45Ghz και η μονάδα ανάγνωσης στάθμευσης RFID είναι μια ασφαλής λύση για τους χρήστες. Οι χρήστες δεν μπορούν να την αντιγράψουν επειδή η κάρτα είναι κρυπτογραφημένη, ο αναγνώστης μεγάλης εμβέλειας είναι ρυθμιζόμενος εντός   25 μέτρα, οι άνθρωποι μπορούν να προσαρμόσουν την απόσταση ανάλογα με τα έργα.

Η ημι-ενεργή έξυπνη ετικέτα JUTAI μπορεί να λειτουργήσει με πολλά άλλα JUTAI   Μοντέλα ανάγνωσης καρτών Semi-Active RFID, συσκευές ανάγνωσης μεσαίας ή μεγάλης εμβέλειας που είναι επίσης κατάλληλες για σύστημα πρόσβασης πόρτας, έλεγχο πρόσβασης ανελκυστήρα, σύστημα στάθμευσης αυτοκινήτων.

 

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us