Κάρτες / ετικέτες RFID

Κάρτες / ετικέτες RFID

Κάρτες / ετικέτες RFID Κάρτες RFID μεγάλης εμβέλειας / Ετικέτες για πρόσβαση σε πύλη φραγής

Μέση περιοχή RFID ή κάρτες / ετικέτες μεγάλης εμβέλειας

JUTAI ως ηγετική   Ο προμηθευτής καρτών / ετικετών ελέγχου πρόσβασης μεγάλης εμβέλειας RFID παρέχει στους πελάτες αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και βεβαιωθείτε ότι όλες οι κάρτες / ετικέτες RFID μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις απόστασης. Η JUTAI προσφέρει μια σειρά από κάρτες, συμπεριλαμβανομένων των καρτών εγγύτητας 125 kHz, κάρτες μεγάλης εμβέλειας UHF,   ενεργή κάρτα μεγάλης εμβέλειας, ημι-ενεργή κάρτα καθώς και κάρτες διπλής συχνότητας.   Η JUTAI μπορεί να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συστήματος πρόσβασης σε πύλες.

 

Κάρτα RFID με μεγάλη απόσταση / ετικέτα εισόδου στάθμευσης

JUTAI κάρτα καρτών εγγύτητας 125kHz EM λειτουργεί με αναγνώστη GP-99 EM, ικανότητα ανάγνωσης   Η εμβέλεια είναι έως 1,3 μέτρα. Αυτή η κάρτα RFID μεγάλης εμβέλειας θεωρείται ως   μια προηγμένη τεχνολογία για αυτή τη συχνότητα 125khz. Συγκρινόμενη με την παραδοσιακή ζώνη των 125 kHz, η οποία είναι μόνο για κοντινούς εύρους 5-10 cm, η Jutai κάνει το εύρος κάρτας / ετικέτας RFID να   1,3 μέτρα   για το σύστημα στάθμευσης, είναι μια ιδανική λύση για την είσοδο πάρκινγκ.

JUTAI UHF παθητική κάρτα / ετικέτα RFID λειτουργεί με τον αναγνώστη πύλης RFID μεγάλης εμβέλειας UHF, μπορεί να φτάσει έως και 8-12 μέτρα.   Το UHF περιορίζεται στο ηλιακό φιλμ του οχήματος (V-KOOL), το σήμα UHF δεν μπορεί να διεισδύσει στο V-KOOL, επομένως, οι χρήστες πρέπει να κλείσουν το παράθυρο του αυτοκινήτου για να διαβάσουν την ετικέτα. Ενώ η JUTAI παρέχει μια ετικέτα καλής ποιότητας για τον αναγνώστη UHF, οι χρήστες   μπορεί να το χρησιμοποιήσει έξω από το αυτοκίνητο και λόγω αδιάβροχου και δεν είναι εύκολο να καταστραφεί.

JUTAI 2.45Ghz ενεργή κάρτα μακράς εμβέλειας και αναγνώστης στάθμευσης RFID είναι μια ασφαλής λύση για τους χρήστες. Οι χρήστες δεν μπορούν να την αντιγράψουν επειδή η κάρτα είναι κρυπτογραφημένη, ο αναγνώστης μεγάλης εμβέλειας είναι ρυθμιζόμενος εντός του   25 μέτρα, οι άνθρωποι μπορούν να προσαρμόσουν την απόσταση ανάλογα με τα έργα.

Η ημι-ενεργή έξυπνη ετικέτα JUTAI μπορεί να λειτουργήσει με πολλά άλλα JUTAI   Ημι-ενεργά μοντέλα αναγνώστες καρτών RFID, μέσου εύρους ή αναγνώστες μεγάλης εμβέλειας, τα οποία είναι επίσης κατάλληλα για το σύστημα πρόσβασης στην πόρτα, τον έλεγχο πρόσβασης ανελκυστήρα, το σύστημα στάθμευσης αυτοκινήτων οχημάτων.

 

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us