Κάρτες/ετικέτες RFID

Κάρτες/ετικέτες RFID Κάρτες/ετικέτες μεγάλης εμβέλειας για πρόσβαση πύλης φραγμού

Κάρτες/ετικέτες μεγάλης εμβέλειας RFID ή μεγάλης εμβέλειας

Jutai ως ηγετική   Κάρτες RFID   Ο προμηθευτής ελέγχου/ετικέτας μεγάλης εμβέλειας παρέχει στους πελάτες τον αυστηρό έλεγχο ποιότητας και βεβαιωθείτε ότι κάθε κάρτες/ετικέτες RFID μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις απόστασης. Το Jutai προσφέρει μια σειρά από κάρτες, συμπεριλαμβανομένων καρτών εγγύτητας 125kHz, κάρτες μεγάλης εμβέλειας UHF,   Ενεργή κάρτα μεγάλης εμβέλειας, ημι-ενεργό κάρτα καθώς και κάρτες διπλής συχνότητας.   Το Jutai μπορεί να σας προσφέρει μια ολόκληρη λύση και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του συστήματος πρόσβασης πύλης.

 

Λύσεις εισόδου χώρου στάθμευσης μεγάλης εμβέλειας/ετικέτας

Jutai 125kHz Κάρτα εγγύτητας EM Εργάζεται με GP-99 EM Reader, Η ικανότητα ανάγνωσης   Η εμβέλεια είναι έως και 1,3 μέτρα. Αυτή η κάρτα RFID μεγάλης εμβέλειας θεωρείται ως   Μια προηγμένη τεχνολογία για αυτή τη συχνότητα 125kHz. Συγκρίνεται με την παραδοσιακή ζώνη 125kHz, η οποία είναι μόνο για σύντομη εμβέλεια 5-10cm, η Jutai κάνει την κάρτα RFID/ετικέτες σε   1,3 μέτρα   Για το σύστημα στάθμευσης, είναι μια ιδανική λύση πύλης εισόδου στάθμευσης.

Jutai UHF Παθητική κάρτα RFID/TAG λειτουργεί με το UHF Long Rance Reader Gate Gate, μπορεί να έως και 8-12 μέτρα.   Το UHF έχει περιοριστεί στην ηλιακή μεμβράνη του οχήματος (V-Kool), το σήμα UHF δεν μπορεί να διεισδύσει στο V-Kool, επομένως, οι χρήστες πρέπει να εγκαταλείψουν το παράθυρο του αυτοκινήτου για να διαβάσουν την ετικέτα. Ενώ η Jutai παρέχει μια ετικέτα καλής ποιότητας για τον αναγνώστη UHF, οι χρήστες   Μπορεί να το χρησιμοποιήσει έξω από το αυτοκίνητο και λόγω αδιάβροχου και δεν είναι εύκολο να βλάψει.

Jutai 2.45GHz Ενεργή κάρτα μεγάλης εμβέλειας και ο αναγνώστης στάθμευσης RFID είναι μια ασφαλής λύση για τους χρήστες. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να το αντιγράψουν επειδή η κάρτα είναι κρυπτογραφημένη, ο αναγνώστης μεγάλης εμβέλειας είναι ρυθμιζόμενος εντός   25 μέτρα, οι άνθρωποι μπορούν να προσαρμόσουν την απόσταση ανάλογα με τα έργα.

Jutai ημι-ενεργό έξυπνη ετικέτα ή   Οι κάρτες RFID μπορούν να λειτουργήσουν με πολλά άλλα jutai   Μοντέλα αναγνώστη ημι-ενεργών καρτών RFID, αναγνώστες μεσαίας εμβέλειας ή μεγάλης εμβέλειας, το οποίο είναι επίσης κατάλληλο για σύστημα πρόσβασης πόρτας, έλεγχο πρόσβασης ανελκυστήρα, σύστημα στάθμευσης αυτοκινήτων οχημάτων.

 

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

E -

duanjixing2008@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-29573855

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 8613480128941

Ωρα εργασίας :8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us