100 χιλιοστά μείγμα κόκκινο πράσινο ένα φως LED σήματος κυκλοφορίας μονάδας

Λεπτομέρειες
Μάρκα Jutai
Σειριακός αριθμός JT100-RG
Χώρα προέλευσης Shenzhen, Κίνα
Πιστοποιητικό CE, FCC
  Download Datasheet
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής Διαπραγματεύομαι
Ελάχιστη παραγγελία 1
Μέσος χρόνος παράδοσης 1-50 ζευγάρι, μέσα σε 7 ημέρες
Μέθοδος πληρωμής T/T, PayPal, Western Union
Λεπτομέρειες πακέτου 1pair One Box, 100Pair One Carton
Δυνατότητα παροχής 6000/ανά μήνα

100 χιλιοστά μείγμα κόκκινο πράσινο ένα φως LED σήματος κυκλοφορίας μονάδας

100 χιλιοστά μείγμα κόκκινο πράσινο ένα φως LED σήματος κυκλοφορίας μονάδας

Προδιαγραφές απόδοσης

Σχήμα 100mm (4 ")
LED   LED υψηλής φωτεινότητας με ενσωματωμένη οπτική
Υγρασία και σφραγίδα σκόνης IP65
Συνολική αρμονική παραμόρφωση < 20%
Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας (προαιρετικό) -20 ° C έως 60 ° ντο
Γωνία Avg. ≥ 30 °   Κάτω ≥ 30 °
Εύρος τάσης λειτουργίας   85 ~ 265VAC
Μόνωση ≥ 2 μ.
ΖΩΗ 100.000 ώρες
Υλικό στέγασης Υπολογιστής

 

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα

Μείωση της συνολικής λειτουργίας & Κόστος συντήρησης εξοικονόμηση ενέργειας: μείωση κατά 90% στην κατανάλωση ενέργειας έναντι πυρακτώσεως.

Αξιοπιστία & Ασφάλεια της κυκλοφορίας: Η βελτιωμένη ορατότητα κατά τη διάρκεια της ζωής του προϊόντος μειώνει τις λαμπτήρες έκτακτης ανάγκης για το σχεδιασμό ελαχιστοποιημένα φαινομενικά αποτελέσματα του ήλιου.

Εύκολη εγκατάσταση στο υπάρχον περίβλημα σήματος.

 

Σύνδεση   Λεπτομέριες

Λυχνία LED

Μέγεθος:   Μονάδα   (Ίντσα: mm)

Μονή οδήγησης LED

Πράσινο αράχνης και κόκκινο 100mm μονάδα LED LED φως

Χρώμα Μέγεθος (mm) Αριθμός μοντέλου Προφίλ Τάση (VAC) Λυχνίες Τυπική ισχύς στις 25 ° ντο Φωτεινότητα (cd/m ²)) Τυπικό κυρίαρχο μήκος κύματος (nm)
το κόκκινο 100 JD100R-1 Γύρος 85 ~ 265VAC 45S < 5 > 1000 625
Πράσινος 100 JD100G-1 < 5.5 > 1000 500

 

Jutai 110-240V Σύνδεση λαμπτήρα σήματος κυκλοφορίας

Ο πίνακας ελέγχου του Jutai BR-C έξυπνος φραγμός έχει τέλειο σχέδιο. Διαθέτει διεπαφή αισθητήρα βρόχου ασφαλείας (με Jutai LD-100), διασύνδεση φωτοκύτταρου υπέρυθρης ακτινοβολίας (με μοντέλο IR-20) και διασύνδεση προειδοποίησης φωτός σήματος κυκλοφορίας (με JD112HF-C), αυτές οι λεπτομέρειες σύνδεσης δείχνουν πώς να συνδέσετε το φως Τρεις διεπαφές G. Com, R Port of BR-C Controller και να πάρετε την τροφοδοσία απευθείας από την πλακέτα ελέγχου. Δεν χρειάζεται πρόσθετη εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος.

Υψηλή φωτεινότητα φωτεινότητας

Jutai 12-24V Σύνδεση λαμπτήρα σήματος κυκλοφορίας

Όταν συνδέουμε τη λάμπα σήματος κυκλοφορίας Jutai 12-24V, πρέπει να αντικαταστήσουμε τη θέση σύνδεσης και πρέπει να προετοιμάσουμε έναν ανεξάρτητο προσαρμογέα ισχύος, λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ακόλουθη σύνδεση.

Φως φανάρι ροής Hight

Ο τρίτος ελεγκτής φραγμού μάρκας

Για το τρίτο μέρος των κατασκευαστών ελεγκτών φραγμού, δεν υπάρχει συγκεκριμένη θέση διασύνδεσης φωτός σήματος, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το φως σήματος (12-24V) με την πλακέτα μετατροπής καθυστέρησης RMD-V9 και να προετοιμάσουμε ξεχωριστό προσαρμογέα ισχύος με τροφοδοτικό 12V , Συνδεθείτε στην αντίστοιχη διεπαφή του φραγμού, συνειδητοποιήστε τη λειτουργία προειδοποίησης σήματος.

boom barrier traffic light

 

100 χιλιοστά μείγμα κόκκινο πράσινο ένα μονάδα LED σήματος κυκλοφορίας Τ

traffic light

high power traffic light

 

 

Σχετικά με την αμερικανική εταιρία υπόβαθρο

Shenzhen Jutai Comm   Co., Ltd.,   Ιδρύθηκε το 2012, με εγγεγραμμένο κεφάλαιο 2 εκατομμυρίων, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την παραγωγή, την έρευνα και την ανάπτυξη, την κατασκευή   και τις πωλήσεις. Οι ιδρυτές της εταιρείας έχουν πάνω από 10 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στην έρευνα και την ανάπτυξη, καθώς και τις πωλήσεις προϊόντων RF. Στην αρχή, jutai   επικεντρώνεται κυρίως στην ανάπτυξη μιας σειράς αναγνώστη καρτών από χαμηλή συχνότητα σε φούρνο μικροκυμάτων, συμπεριλαμβανομένων 125kmhz, 13.56kmhz, 868-915kmhz, μικροκυμάτων 2,45 kmhz και ημιενεργούμενου 125K & 2.45G. Ως ανάπτυξη της αγοράς, επεκτείνουμε μια σειρά ασύρματου εξοπλισμού ανίχνευσης υπέρυθρης ασφάλειας για τον έλεγχο πρόσβασης, με βάση την τεχνολογία προϊόντων RF που αναπτύσσεται με αυτο-αναπτυγμένο υλικό. Η Οικογενειακή Ομάδα Photocell περιλαμβάνει ένα ενσύρματο φωτοκύτταρο με απόσταση ανίχνευσης 20 μέτρων, αισθητήρα φωτοκύτταρου ασύρματου, ασύρματο αισθητήρα υπέρυθρης ακτινοβολίας και αισθητήρα φωτοηλεκτρικής δέσμης. Επιπλέον, για την προώθηση της σε βάθος εφαρμογής του έργου, έχουμε επίσης επεκτείνει μια σειρά λύσεων λογισμικού και υλικού γύρω από τις εφαρμογές της βιομηχανίας. Οι λύσεις του έργου που αναπτύξαμε κυρίως περιλαμβάνουν ένα σύστημα διαχείρισης στάθμευσης, σύστημα ελέγχου πρόσβασης στον αναγνώστη καρτών, σύστημα διαχείρισης επισκεπτών (LoveHome   λύση), σύστημα τηλεχειριστηρίου αυτόματης πόρτας (λύση Gatelink) και ανάπτυξη του μεγάλης κλίμακας σύννεφο σύννεφων πλατφόρμα διαχείρισης λογισμικού (λύση σύννεφων Jutai).  

Jutai   Τα προϊόντα και οι λύσεις έχουν χαιρετιστεί από πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, με τις προσπάθειες της εταιρείας ’ Η ομάδα S και η ποιότητα των προϊόντων και η υπηρεσία μας έχουν κερδίσει ομόφωνα έπαινο από τους πελάτες του στο εξωτερικό. Δεσμευόμαστε να ενώσουμε τους πελάτες σε διάφορες χώρες για να εργαστούμε για την εις βάθος επέκταση των τοπικών δικτύων πωλήσεων και των σχέσεων, καθώς και τοπική τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία μετά την πώληση. Θα θέλαμε να συνεργαστούμε με τους πελάτες στις δικές τους τοπικές δραστηριότητες μάρκας για να αναπτύξουν και να αναπτυχθούν μαζί με τους πελάτες. Πελάτες ’ Η επιτυχία είναι η επιτυχία μας. 100 χιλιοστά μείγμα κόκκινο πράσινο ένα φως LED σήματος κυκλοφορίας μονάδας,   Μία μονάδα LED φωτός,   Μία μονάδα φανάρι με φραγμό συνεργάζεται,   Ένα φως πύλης φραγμού μονάδας,     100 χιλιοστά μείγμα κόκκινο πράσινο μία μονάδα LED σήματος κυκλοφορίας.

 

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, Κίνα

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-29573855

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 8613480128941

Ωρα εργασίας :8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us