Η φανάρι με πύλη φραγμού δουλεύει μαζί jutai

Λεπτομέρειες
Μάρκα Jutai
Σειριακός αριθμός BR-110
Χώρα προέλευσης Shenzhen, Κίνα
Πιστοποιητικό CE, FCC
  Download Datasheet
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής Διαπραγματεύομαι
Ελάχιστη παραγγελία 1
Μέσος χρόνος παράδοσης 1-50 ζευγάρι, μέσα σε 7 ημέρες
Μέθοδος πληρωμής T/T, PayPal, Western Union
Λεπτομέρειες πακέτου 1pair One Box, 100Pair One Carton
Δυνατότητα παροχής 6000/ανά μήνα

Φορτηγό κυκλοφορίας   Συγκρίνετε βίντεο για το φανάρι Jutai 220V και το φανάρι 24V

Το φανάρι της κυκλοφορίας Jutai BR-110 Smart Barrier μπορεί να συνδεθεί απευθείας με τα φανάρια στάθμευσης 220V με πράσινο & Κόκκινο χρώμα ή φανάρια στάθμευσης 12V με πράσινο & Κόκκινο χρώμα, αλλά η κατάσταση εργασίας είναι διαφορετική. Όταν το φως της κυκλοφορίας συνδέεται απευθείας με το 220V και ο βραχίονας φραγμού προς τα κάτω, το κόκκινο φως θα αρχίσει να ανάβει και να φτάσει στο οριζόντιο όριο. Όταν το φράγμα ανυψωθεί, το πράσινο φως δεν θα είναι ενεργοποιημένο. Όταν το φράγμα φτάσει στο κατακόρυφο όριο, το πράσινο φως είναι πάντα ενεργοποιημένο. Όταν συνδέεται με 12V, όταν ο βραχίονας φραγμού είναι κάτω, το κόκκινο φως δεν είναι αυτό, και το κόκκινο φως θα παραμείνει όταν φτάσει στο οριζόντιο όριο του ορίου. Το πράσινο φως δεν θα είναι ενεργοποιημένο όταν το φράγμα ανυψώνεται και το πράσινο φως θα είναι πάντα ενεργοποιημένο όταν ο βραχίονας φραγμού φτάνει στο κατακόρυφο όριο. Σήματα φωτός κυκλοφορίας   Σύστημα φωτός κυκλοφορίας     Το πράσινο και το κόκκινο φανάρι με το φράγμα συνεργάζονται.

Φανάρι

Φανάρι

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα

σύστημα φωτός

Ειδικά

αποκρυπτογράφηση φωτός

Πληροφορίες πακέτου (mm)

Πράσινο και κόκκινο φανάρι

Μέγεθος: Μονάδα: (ίντσα: mm)

μέγεθος φανάρι

Traffic light type

Jutai 110-240V Σύνδεση λαμπτήρα σήματος κυκλοφορίας

Ο πίνακας ελέγχου του Jutai BR-C έξυπνος φραγμός έχει τέλειο σχέδιο. Διαθέτει διεπαφή αισθητήρα ασφαλείας ασφαλείας (με Jutai LD-100), διασύνδεση φωτοκύτταρου υπέρυθρης ακτινοβολίας (με μοντέλο IR-20) και διασύνδεση προειδοποίησης φωτός σήματος κυκλοφορίας (με   JD112HF-C), αυτές οι λεπτομέρειες σύνδεσης δείχνουν πώς να συνδεθείτε Φως σήματος Jutai, πρέπει μόνο να συνδέσουμε το φως σε τρεις διεπαφές G.com, R Port of BR-C ελεγκτή και να πάρουμε την τροφοδοσία απευθείας από την πλακέτα ελέγχου. Δεν χρειάζεται πρόσθετη εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος.

 

traffic light type

Περισσότερα και λεπτομέρειες mote ανατρέξτε στο

Επίσημη ιστοσελίδα Jutai:

www.jutairfid.com

www.jutaigateaccess.com

Σύνδεσμος ηλεκτρονικών αγορών Jutai:

https://jutaigateaccess.en.alibaba.com/

#ParkingTrafficlight     #PakringIndicator   #Parkingsystem   #Jutairfidreader   #Jutairfidlongrangereader   #JutaipximityReader   #PassiverEader   #LongRangePassiverEader   #JutaiparkingReader   #Jutaichina   #Parkingsystemjutai   #Parkingjutai   #JutaipximityReader   #Gp99jutai   #Jutaiparkinglongrange   #Gp90jutai   #Parkintrafficlight

Οι αυτόματες πύλες ανοίγουν και κλείνουν όταν οι οδηγίες με διάφορες μεθόδους. Οι απομακρυσμένοι πομποί μεταφέρονται από τους ιδιοκτήτες πύλης για να λειτουργούν τις πύλες τους με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο.  

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης χρησιμοποιούν κουμπιά απελευθέρωσης πύλης μέσα στην ιδιότητα για να ανοίξουν τις πύλες. Και τα πληκτρολόγια ή οι αναγνώστες εγγύτητας που είναι εγκατεστημένοι εκτός των πύλων επιτρέπουν την πρόσβαση σε οποιονδήποτε με τον κωδικό ή την προγραμματισμένη ετικέτα εγγύτητας.

Είναι επίσης δυνατό να θάψετε ένα καλώδιο βρόχου στο δρόμο μέσα στις πύλες που εκμεταλλεύονται τις πύλες όταν ένα όχημα περνά πάνω από αυτό.

Υπό κανονικές συνθήκες, οι αυτόματες πύλες ανοίγουν όταν έχουν δοθεί εντολή να το κάνουν και στη συνέχεια να κλείσουν μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.   Φανάρι

Ωστόσο, η μετακίνηση πύλων δεν πρέπει να επιτρέπεται να χτυπήσει τίποτα ή σε κανέναν, οπότε ένας τρόπος να τους πείτε ότι κάτι στο δρόμο τους είναι απαραίτητο. Αυτό είναι για τα φωτοκύτταρα ασφαλείας για.

Τα φωτοκύτταρα έρχονται σε ζεύγη και λειτουργία στέλνοντας μια υπέρυθρη δέσμη από το ένα στο άλλο. Εάν αυτή η δέσμη είναι σπασμένη, τα φωτοκύτταρα στέλνουν ένα σήμα στον πίνακα ελέγχου αυτοματισμού πύλης. Αυτό το σήμα συνήθως λέει στις πύλες να σταματήσουν και να ανοίξουν πλήρως.

Τηλ: +8613043479091
Email: jutaigateaccess2@gmail.com
Ή: sales15@jutairfid.com
Whatsapp: +8613043479091
WeChat: Rovien   Jutai   Πωλήσεις   13043479091
Www: http: //jutaigateaccess.com

 

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, Κίνα

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-29573855

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 8613480128941

Ωρα εργασίας :8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us