Αδιάβροχος αναγνώστης Bluetooth μεγάλης εμβέλειας JUTAI

Αδιάβροχος αναγνώστης Bluetooth μεγάλης εμβέλειας JUTAI

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:Γιούται
  • Σειριακός αριθμός: JTBR-8
  • Χώρα προέλευσης:shenzhen, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE, FCC

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:Διαπραγματεύομαι
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:1-50 ζεύγος, εντός 7 ημερών
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, PayPal, Western Union
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 ζεύγος ένα κουτί, 100 ζεύγος ένα κουτί
  • Δυνατότητα παροχής:6000 / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

JUTAI αδιάβροχο Bluetooth RFID Reader μεγάλης εμβέλειας με ενεργή κάρτα RFID Bluetooth για διαχείριση ελέγχου πρόσβασης οχήματος

Αυτός ο αναγνώστης Bluetooth βασίζεται στην πιο προηγμένη τεχνολογία Bluetooth στον κόσμο σε συνδυασμό   , με τα χαρακτηριστικά της οπτικής διέγερσης και της ακριβούς τοποθέτησης, καθώς και συσκευή ανάγνωσης καρτών ανάπτυξης για απόσταση μόνο για εφαρμογή χώρων στάθμευσης

Αρχή εργασίας προϊόντων

Το αυτοκίνητο που είναι εξοπλισμένο με την απομακρυσμένη συσκευή ανάγνωσης καρτών περνά από την περιοχή σάρωσης υπέρυθρης ακτινοβολίας της συσκευής ανάγνωσης καρτών (όταν η γωνία σάρωσης είναι 45 μοίρες) και η κάρτα υπεραστικής ύπνου λαμβάνει το σήμα ενεργοποίησης υπέρυθρης ακτινοβολίας της συσκευής ανάγνωσης καρτών και αφυπνίζεται για να εργαστεί. Το ηλεκτρομαγνητικό κύμα ραδιοσυχνοτήτων χρησιμοποιείται για τη μετάδοση των πληροφοριών στον αναγνώστη καρτών και ο αναγνώστης καρτών επαληθεύει τις ληφθείσες πληροφορίες, εκτελεί αποκωδικοποίηση και επαλήθευση και τα δεδομένα αντιστοιχίζονται και μεταφορτώνονται στον επάνω υπολογιστή.

ΓΟΥΤΑΙ

Απαιτήσεις εγκατάστασης

Γωνία εγκατάστασης:

Όπως φαίνεται στο σχήμα. Η γωνία μεταξύ της συσκευής ανάγνωσης καρτών και του πόλου είναι περίπου 30 μοίρες και το μπροστινό μέρος της συσκευής ανάγνωσης καρτών κλίνει κατά περίπου 30 μοίρες προς την επιφάνεια του δρόμου όπου μπαίνει το αυτοκίνητο.

ΓΟΥΤΑΙ

Απαιτήσεις καλωδίωσης

Καλωδίωση μεταξύ αναγνώστη καρτών και ελεγκτή:

(1)   Ελεγκτής διασύνδεσης Wiegand: Η συσκευή ανάγνωσης καρτών και ο ελεγκτής συνδέονται με καλώδια 5 πυρήνων με διάμετρο καλωδίου τουλάχιστον 0,5 mm 2 και μήκος μικρότερο από 200 m, δύο τροφοδοτικά και τρεις γραμμές σήματος Wiegand.

(2)   Ελεγκτής διεπαφής 485: η συσκευή ανάγνωσης καρτών και ο ελεγκτής συνδέονται με καλώδιο συνεστραμμένου ζεύγους 2 πυρήνων με διάμετρο καλωδίου τουλάχιστον 0,5 mm 2 και μήκος μικρότερο από 1000 m

(3)   Τροφοδοσία: 12V / 3A, χρησιμοποιήστε υψηλής ποιότητας γραμμικό τροφοδοτικό

Δοκιμή απόστασης κάρτας εγκατάστασης πεδίου

Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή όπως απαιτείται, ενεργοποιήστε τη συσκευή ανάγνωσης καρτών: εγκαταστήστε την απομακρυσμένη κάρτα στον πίσω καθρέφτη του παρμπρίζ του αυτοκινήτου και οδηγήστε την κάρτα να ξυπνήσει προς την κατεύθυνση της συσκευής ανάγνωσης καρτών. Προσαρμόστε την κατεύθυνση ανάγνωσης της συσκευής ανάγνωσης καρτών όπως απαιτείται για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Προδιαγραφές

 

Τάση λειτουργίας

DC 12-24V / 2Α

Λειτουργεί ρεύμα

< 500mA

Θερμοκρασία λειτουργίας

-20 ~ + 60 ° ντο

Υγρασία εργασίας

5% ~ 90%

Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη

IP65

Λάβετε ευαισθησία

-110dbm

Βαθμός σειριακής επικοινωνίας baud

9600bps, Ν, 8,1

Διεπαφή επικοινωνίας

RS485, Wiegand26 / Wiegand34, RS232 (προαιρετικό)

συχνότητα εργασίας

433MHz

Ταχύτητα αναγνώρισης

60km / h (μέγ.)

Διάστημα ανάγνωσης καρτών

1s-15s   (Ευκανόνιστος)

Απόσταση ανάγνωσης κάρτας

1-15μ

Γωνία αναγνώρισης

< 60 °

Διαμόρφωση

ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Παραγωγή

1 διεπαφή εξόδου ρελέ

Εισαγωγή

1 διεπαφή ενεργοποίησης εισόδου

Διεύθυνση συσκευής

1-15

Μέθοδος εγκατάστασης

Κάθετη εγκατάσταση

Μέγεθος

260 * 210 * 59 χιλιοστά

βάρος

2 κιλά

 

Πλεονεκτήματα

 

1.   Τεχνική λύση καινοτομία

Η άλλη κάρτα Bluetooth της μάρκας στην αγορά έχει συνήθως διάρκεια ζωής μπαταρίας περίπου 6 μήνες και κάποια καλύτερη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περίπου 12 μήνες.

Αλλά η κάρτα Bluetooth που παράγεται από την JUTAI, ολόκληρη η σχεδιαστική ιδέα είναι εντελώς από την άποψη της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.
Με τις συμβατικές κάρτες Bluetooth, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί περισσότερο από ενάμισι χρόνια. Η κάρτα χαμηλής κατανάλωσης ισχύος που σχεδιάστηκε από την JUTAI μπορεί να έχει μια πολύ μεγάλη μπαταρία με διάρκεια ζωής, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί   τουλάχιστον 2,5 χρόνια. (Μοντέλο μπαταρίας CR2032, μάρκα: Panasonic, μία κάρτα με 2 μπαταρίες ως στάνταρ).

 

2.   Η κάρτα JUTAI είναι πολύ δύσκολο να αντιγραφεί

Η άλλη μάρκα Bluetooth στην αγορά έχει χαμηλό κόστος μάρκας και χαμηλό επίπεδο κρυπτογράφησης.

Η κάρτα Bluetooth JUTAI υιοθετεί μια τεχνολογία κρυπτογράφησης υψηλού επιπέδου, επομένως οι μπλε κάρτες JUTAI είναι πιο δύσκολο να αντιγραφούν, επομένως οι μπλε κάρτες μας μπορούν να βελτιώσουν το επίπεδο ασφάλειας ολόκληρης της κοινότητας. Επιπλέον, οι εταιρείες ακινήτων μπορούν εύκολα να αποκομίσουν κέρδη.

 

3.   Πλήρης οικονομικά αποδοτική

Μετά από πολλά χρόνια τεχνολογικής καθίζησης και συσσώρευσης, το JUTAI έχει πολύ πλούσια εμπειρία στον τομέα των ραδιοσυχνοτήτων. Κάνουμε R & D και παραγωγή όλων των σειρών σταθερού και αξιόπιστου αναγνώστη rfid μεγάλων αποστάσεων. Και πωλήστε σε ξένη χώρα Χονδρέμποροι ή έργα διερμηνέα απευθείας,   έτσι μπορούμε να έχουμε ένα απόλυτο πλεονέκτημα στο κόστος.

Πιστοποιητικό διπλώματος ευρεσιτεχνίας

 

JUTAI αδιάβροχο Bluetooth RFID Reader μεγάλης εμβέλειας με ενεργή κάρτα RFID Bluetooth για διαχείριση ελέγχου πρόσβασης οχήματος

Στοιχεία της εταιρείας

 

JUTAI αδιάβροχο Bluetooth RFID Reader μεγάλης εμβέλειας με ενεργή κάρτα RFID Bluetooth για διαχείριση ελέγχου πρόσβασης οχήματος

JUTAI αδιάβροχο Bluetooth RFID Reader μεγάλης εμβέλειας με ενεργή κάρτα Bluetooth RFID για διαχείριση ελέγχου πρόσβασης οχήματος

JUTAI waterproof Long range Bluetooth RFID Reader with active bluetooth RFID Card for Vehicle access control management

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us