Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:Τζούται
  • Χώρα προέλευσης:shenzhen, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE, FCC

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:Διαπραγματεύομαι
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:1-50 ζεύγος, εντός 7 ημερών
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, PayPal, Western Union
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 ζεύγος ένα κουτί, 100 ζεύγος ένα κουτί
  • Δυνατότητα παροχής:6000 / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Αναγνώστης RFID Bluetooth μεγάλης εμβέλειας με υψηλή απόδοση JUTAI   με ενεργή κάρτα Bluetooth RFID για διαχείριση ελέγχου πρόσβασης οχήματος

περιγραφή προϊόντος

Αυτή η συσκευή ανάγνωσης Bluetooth βασίζεται στην πιο προηγμένη τεχνολογία Bluetooth στον κόσμο σε συνδυασμό, με τα χαρακτηριστικά της οπτικής διέγερσης και της ακριβούς τοποθέτησης, καθώς και συσκευή ανάγνωσης καρτών ανάπτυξης για απόσταση μόνο για εφαρμογές χώρων στάθμευσης.

 

Αρχή εργασίας προϊόντων

Το αυτοκίνητο που είναι εξοπλισμένο με την απομακρυσμένη συσκευή ανάγνωσης καρτών περνά από την περιοχή σάρωσης υπέρυθρων της συσκευής ανάγνωσης καρτών (όταν η γωνία σάρωσης είναι 45 μοίρες) και η κάρτα υπεραστικής ύπνου λαμβάνει το σήμα ενεργοποίησης υπέρυθρης ακτινοβολίας της συσκευής ανάγνωσης καρτών και αφυπνίζεται για να εργαστεί. Το ηλεκτρομαγνητικό κύμα ραδιοσυχνοτήτων χρησιμοποιείται για τη μετάδοση των πληροφοριών στον αναγνώστη καρτών και ο αναγνώστης καρτών επαληθεύει τις ληφθείσες πληροφορίες, εκτελεί αποκωδικοποίηση και επαλήθευση και τα δεδομένα αντιστοιχίζονται και μεταφορτώνονται στον επάνω υπολογιστή.

 

Απαιτήσεις εγκατάστασης

Γωνία εγκατάστασης:

Όπως φαίνεται στο σχήμα. Η γωνία μεταξύ της συσκευής ανάγνωσης καρτών και του πόλου είναι περίπου 30 μοίρες και το μπροστινό μέρος της συσκευής ανάγνωσης καρτών έχει κλίση περίπου 30 μοίρες προς την επιφάνεια του δρόμου όπου μπαίνει το αυτοκίνητο.

 

Απαιτήσεις καλωδίωσης

Καλωδίωση μεταξύ αναγνώστη καρτών και ελεγκτή:

(1)   Ελεγκτής διεπαφής Wiegand: Η συσκευή ανάγνωσης καρτών και ο ελεγκτής συνδέονται με καλώδια 5 πυρήνων με διάμετρο καλωδίου τουλάχιστον 0,5 mm 2 και μήκος μικρότερο από 200 m, δύο τροφοδοτικά και τρεις γραμμές σήματος Wiegand.

(2)   Ελεγκτής διασύνδεσης 485: η συσκευή ανάγνωσης καρτών και ο ελεγκτής συνδέονται με καλώδιο συνεστραμμένου ζεύγους 2 πυρήνων με διάμετρο καλωδίου τουλάχιστον 0,5 mm 2 και μήκος μικρότερο από 1000 m

(3)   Τροφοδοσία: 12V / 3A, χρησιμοποιήστε υψηλής ποιότητας γραμμικό τροφοδοτικό

 

Δοκιμή απόστασης κάρτας εγκατάστασης πεδίου

Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή όπως απαιτείται, ενεργοποιήστε τη συσκευή ανάγνωσης καρτών: εγκαταστήστε την απομακρυσμένη κάρτα στον καθρέφτη του παρμπρίζ του αυτοκινήτου και οδηγήστε την κάρτα να ξυπνήσει προς την κατεύθυνση της συσκευής ανάγνωσης καρτών. Ρυθμίστε την κατεύθυνση ανάγνωσης της συσκευής ανάγνωσης καρτών, όπως απαιτείται, για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Πλεονεκτήματα Bluetooth RFID Reader μεγάλης εμβέλειας

1.   Τεχνική λύση καινοτομία

Η άλλη κάρτα Bluetooth της μάρκας στην αγορά έχει συνήθως διάρκεια ζωής μπαταρίας περίπου 6 μήνες και κάποια καλύτερη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περίπου 12 μήνες.

Αλλά η κάρτα Bluetooth που παράγεται από την JUTAI, ολόκληρη η σχεδιαστική ιδέα είναι εντελώς από την άποψη της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.
Με τις συμβατικές κάρτες Bluetooth, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί περισσότερο από ενάμισι χρόνια. Η κάρτα εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ισχύος που σχεδιάστηκε από την JUTAI μπορεί να έχει μια πολύ μεγάλη μπαταρία με διάρκεια ζωής, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί   τουλάχιστον 2,5 χρόνια. (Μοντέλο μπαταρίας CR2032, μάρκα: Panasonic, μία κάρτα με 2 μπαταρίες ως στάνταρ).

 

2.   Η κάρτα JUTAI είναι πολύ δύσκολο να αντιγραφεί

Η άλλη μάρκα Bluetooth στην αγορά έχει χαμηλό κόστος μάρκας και χαμηλό επίπεδο κρυπτογράφησης.

Η κάρτα Bluetooth JUTAI υιοθετεί μια τεχνολογία κρυπτογράφησης υψηλού επιπέδου, επομένως οι μπλε κάρτες JUTAI είναι πιο δύσκολο να αντιγραφούν, επομένως οι μπλε κάρτες μας μπορούν να βελτιώσουν το επίπεδο ασφάλειας ολόκληρης της κοινότητας. Επιπλέον, οι εταιρείες ακινήτων μπορούν εύκολα να αποκομίσουν κέρδη.

 

3.   Πλήρης οικονομικά αποδοτική

Μετά από πολλά χρόνια τεχνολογικής κατακρήμνισης και συσσώρευσης, το JUTAI έχει πολύ πλούσια εμπειρία στον τομέα των ραδιοσυχνοτήτων. Κάνουμε R & D και παραγωγή όλων των σειρών σταθερού και αξιόπιστου αναγνώστη RFID μεγάλων αποστάσεων. Και πωλήστε σε ξένη χώρα Χονδρέμποροι ή προγράμματα ολοκλήρωσης απευθείας,   έτσι μπορούμε να έχουμε ένα απόλυτο πλεονέκτημα στο κόστος.

 

4. Επέκταση γραμμής παραγωγής

Η JUTAI όχι μόνο σχεδιάζει μια σειρά αναγνωστών καρτών μεγάλων αποστάσεων, αλλά επεκτείνουμε επίσης σε βάθος το σύστημα ελέγχου πρόσβασης στο cloud, το οποίο μπορεί να παρέχει στους πελάτες μια σειρά ολοκληρωμένων λύσεων υλικού και λογισμικού και να επεκτείνει περαιτέρω την τεχνολογία κρυπτογράφησης προϊόντων για να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, Για να αποτρέψετε την τυχαία αντιγραφή καρτών και να προστατεύσετε τους πελάτες ' οικονομικά συμφέροντα.

 

4.   Μπορεί να διεισδύσει στη μεμβράνη προστασίας από εκρήξεις VKOOL

Χρησιμοποιούμε ένα αυτοκίνητο με μεταλλική ταινία ανθεκτική στην έκρηξη VKOOL για δοκιμή ανάγνωσης καρτών. Η κάρτα τοποθετείται στο αυτοκίνητο, το παράθυρο είναι κλειστό, το αυτοκίνητο οδηγείται γρήγορα και η συσκευή ανάγνωσης καρτών Bluetooth JUTAI μπορεί να διαβάσει γρήγορα την κάρτα σε απόσταση περίπου 10 μέτρων. Μετά τη συλλογή του αριθμού κάρτας από τη συσκευή ανάγνωσης Bluetooth JUTAI, θα εντοπιστεί και θα υποστεί επεξεργασία γρήγορα και ο αριθμός κάρτας θα μεταδοθεί γρήγορα στον πίνακα ελέγχου, έτσι ώστε το αυτοκίνητο να μπορεί να περάσει από την πύλη φραγής με γρήγορη ταχύτητα αλλά χωρίς να σταματήσει το αυτοκίνητο.

 

5.   Μπορεί να ανιχνεύσει αυτοκίνητο γρήγορης ταχύτητας

Η συσκευή ανάγνωσης καρτών Bluetooth JUTAI χρησιμοποιεί ένα μοναδικό πρόγραμμα ελέγχου τσιπ, οπότε έχει πολύ γρήγορη ικανότητα απόκρισης. Όταν το αυτοκίνητο περνάει τον αναγνώστη με ταχύτητα 60 km / h, ο αναγνώστης μας μπορεί να ανταποκριθεί γρήγορα και να συλλέξει τις πληροφορίες της κάρτας. Ανοίγοντας έτσι το φράγμα και βελτιώνοντας τη συνολική αίσθηση άνεσης.

 

6. Εφαρμογή Βροχερής Ημέρας, Αποφύγετε να βρέχετε από βροχή, Μειώστε τον κίνδυνο κλοπής

Πολλές χώρες στη Νοτιοανατολική Ασία έχουν πολλές καταιγίδες. Για παραδοσιακές κάρτες μικρής απόστασης, πρέπει να σταματήσετε το αυτοκίνητο, να κυλήσετε το παράθυρο και να απλώσετε το χέρι σας για να διαβάσετε την κάρτα. Με αυτόν τον τρόπο, τα ρούχα μας είναι εύκολα βρεγμένα και επιπλέον, αν κουνήσουμε το παράθυρο, μπορεί να μας πιάσουν οι άνθρωποι. Αυτοί οι μη ασφαλείς κρυμμένοι κίνδυνοι, η συσκευή ανάγνωσης καρτών Bluetooth JUTAI μπορεί εύκολα να επιλυθεί.

 

Προδιαγραφές

Τάση λειτουργίας

DC 12-24V / 2Α

Λειτουργεί ρεύμα

< 500mA

Θερμοκρασία λειτουργίας

-20 ~ + 60 ° ντο

Υγρασία εργασίας

5% ~ 90%

Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη

IP65

Λάβετε ευαισθησία

-110dbm

Βαθμός σειριακής επικοινωνίας baud

9600bps, Ν, 8,1

Διεπαφή επικοινωνίας

RS485, Wiegand26 / Wiegand34, RS232 (προαιρετικό)

συχνότητα εργασίας

433MHz

Ταχύτητα αναγνώρισης

60km / h (μέγ.)

Διάστημα ανάγνωσης καρτών

1s-15s   (Ευκανόνιστος)

Απόσταση ανάγνωσης καρτών

1-15μ

Γωνία αναγνώρισης

< 60 °

Διαμόρφωση

ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Παραγωγή

1 διεπαφή εξόδου ρελέ

Εισαγωγή

1 διεπαφή ενεργοποίησης εισόδου

Διεύθυνση συσκευής

1-15

Μέθοδος εγκατάστασης

Κάθετη εγκατάσταση

Μέγεθος

260 * 210 * 59 χιλιοστά

βάρος

2 κιλά

 

Οθόνη Bluetooth RFID Reader μεγάλης εμβέλειας

Αναγνώστης RFID Bluetooth μεγάλης εμβέλειας

Αναγνώστης RFID Bluetooth μεγάλης εμβέλειας

Αναγνώστης RFID Bluetooth μεγάλης εμβέλειας

Αναγνώστης RFID Bluetooth μεγάλης εμβέλειας

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us