Σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων barcode στάθμευσης

Σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων barcode στάθμευσης

 

Το προϊόν του συστήματος διαχείρισης χώρων στάθμευσης JUTAI ξεχωρίζει στην απόδοση και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία χωρίς προβλήματα, όσοι χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις στάθμευσης από εμάς εκτιμούν ιδιαίτερα. Τα προϊόντα μας είναι γεμάτα ενέργεια με φιλικό προς το χρήστη λογισμικό που είναι βολικό στο χειρισμό και εύκολο στην εγκατάσταση. Το αδιάβροχο χαρακτηριστικό και η ανθεκτικότητά του έχουν κερδίσει πολλές καρδιές.

 

Λωρίδα εισόδου

Το σύστημα εισιτηρίων στάθμευσης JUTAI με πλήρες χαρακτηριστικό ξεκινά με μια είσοδο. Κατά την είσοδο, ένας βραχίονας πύλης φράγματος βρίσκεται στην κάτω θέση, πράγμα που απαιτεί από τον Parker να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια στο τερματικό εισόδου ή τον μηνιαίο έλεγχο πρόσβασης χρήστη στο άνοιγμα του βραχίονα πύλης.

Σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων barcode στάθμευσης

  1. Ένας παροδικός Parker στο σταθμό εισόδου μπορεί να πατήσει ένα κουμπί για να πάρει ένα εισιτήριο γραμμικού κώδικα (σύστημα εισαγωγής γραμμής γραμμωτού κωδικού), Όταν πατηθεί ένα κουμπί, εκτυπώνεται ένας κρυπτογραφημένος χρονικός σφραγισμένος γραμμικός κώδικας με προσαρμοσμένο κείμενο, τον αριθμό εισιτηρίου και την ημερομηνία και ώρα εισόδου. Αυτές οι πληροφορίες εισιτηρίων καταγράφονται επίσης στο λογισμικό διαχείρισης χώρων στάθμευσης JUTAI, και στη συνέχεια ανοίγει ο βραχίονας πύλης φραγμού.
  2. Ένας μηνιαίος Parker θα παρουσιάσει την έγκριση της κάρτας πρόσβασης για έγκριση. Μόλις εγκριθεί το διαπιστευτήριο για την ημερομηνία, την ώρα και την τοποθεσία, τα δεδομένα συναλλαγής της κάρτας καταγράφονται στο λογισμικό διαχείρισης στάθμευσης JUTAI και στη συνέχεια ανοίγει ο βραχίονας της πύλης φραγμού.

Δείτε τις επιλογές διαμόρφωσης του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων στάθμευσης, συμπεριλαμβανομένου του τερματικού εισόδου με διανομέα εισιτηρίων, αναγνώστη καρτών πρόσβασης και διαπιστευτηρίων (RFID ή μεγάλης εμβέλειας), καθώς και πύλες φραγμού.

 

Μηχανή πληρωμής στάθμευσης

Για τις επιλογές μη αυτόματης χρέωσης ταμίας, ένας υπολογιστής ταμίας μπορεί να έχει διαμορφωθεί ώστε να ενημερώνει ένα εισιτήριο για να επισημαίνεται ως πληρωμένο για χρήση απευθείας στη λωρίδα εξόδου ή να εκτυπώνει ένα εισιτήριο εξόδου για να ισχύει για τερματικό εξόδου εντός καθορισμένης χρονικής περιόδου από την κεντρική πληρωμή. Ο Ταμείο PC έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει εισιτήρια, να εφαρμόσει εκπτώσεις όπως κουπόνια ή να εφαρμόσει έκπτωση απευθείας μέσω του Ταμείου.

Σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων barcode στάθμευσης

  1. Πληρωμή λωρίδας εξόδου : Κατά την έξοδο από την έξοδο, οι ωριαίοι παρκάρες οδηγούν στον σταθμό Χειροκίνητης Πληρωμής εξόδου και δίνουν το εισιτήριο στον φύλακα και ο φρουρός σαρώνει το εισιτήριο από έναν σαρωτή γραμμωτού κώδικα που είναι συνδεδεμένος στο PMS και συλλέγει μετρητά. Τα δεδομένα χρέωσης θα εμφανίζονται και θα αποθηκεύονται στο ταμειακό μητρώο. Μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής, η πύλη εξόδου ανοίγει αυτόματα.

Σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων barcode στάθμευσης

  1. Κέντρο πληρωμής : ο χειριστής στο κέντρο πληρωμής για την είσπραξη του τέλους στάθμευσης, μετά την πληρωμή, ο χειριστής παραδίδει το εισιτήριο στον οδηγό, αυτό το εισιτήριο εξόδου πρέπει να είναι ισχύει για τον τερματικό εξόδου εντός καθορισμένης χρονικής περιόδου από την κεντρική πληρωμή, ο οδηγός επιστρέφει το εισιτήριο στο τερματικό εξόδου και η πύλη εξόδου είναι ανοιχτή.

Σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων barcode στάθμευσης

 

Έξοδος Lane

Διανέμει ωριαία εισιτήρια barcode στάθμευσης για να αποκτήσετε πρόσβαση στους χώρους στάθμευσης. Ενώ οι parkers εποχής αποκτούν πρόσβαση μέσω αυτοεξυπηρέτησης, σύροντας τις κάρτες τους κοντά στον αναγνώστη, δηλαδή ενσωματωμένο στο σταθμό εισόδου / εξόδου ή εισάγετε / φύγετε χωρίς διακοπή εάν η ετικέτα ασπίδας παραθύρου διαβάζεται από τον εξωτερικό αναγνώστη μεγάλης εμβέλειας. Συνήθως, ο σταθμός εισόδου / εξόδου συνδυάζεται με μια πύλη εμποδίων, ανιχνευτή βρόχου και προαιρετικές συσκευές, ανάλογα με τις απαιτήσεις της τοποθεσίας.

Τερματικό εξόδου: το συμπαγές τερματικό εξόδου προσδιορίζει τους προσωρινούς χρήστες διαβάζοντας ένα εισιτήριο γραμμικού κώδικα και επικυρώνοντας,   άλλοι κάτοχοι κάρτας εποχής διαβάζοντας την ταυτότητα κάρτας.

Σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων barcode στάθμευσης

Διάγραμμα εργασίας συστήματος διαχείρισης εισιτηρίων γραμμωτού κώδικα στάθμευσης

Parking barcode ticket management system

 

Λογισμικό συστήματος PMS

Parking barcode ticket management system

Parking barcode ticket management system

 

 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές διαμόρφωσης του συστήματος εισιτηρίων στάθμευσης ή τα συστήματα ελέγχου πύλης, συμπεριλαμβανομένων των διανομέων εισιτηρίων, της συσκευής ανάγνωσης καρτών πρόσβασης, RFID ή μεγάλης εμβέλειας, ανιχνευτή βρόχου οχήματος, συστήματος μέτρησης οχημάτων, καθώς και πύλες φραγμού, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου:

Τζούλι Χου

Ειδικός πωλήσεων

Κινητό: 0086-15778018527

Whatsapp: 0086-15778018527

Skype: Juli Xu

E-mail: jutai*****2@**.com

        s*****5@**.com

WeChat: JuliXu15

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-29573855
Τηλέφωνο :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα
contact us