Εύρος ανίχνευσης υπέρυθρων ακτίνων 1-20M

Τι είναι ένας αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων; Φωτοηλεκτρικοί αισθητήρες ασφαλείας για την ασφάλεια του προσωπικού. Μαζί με τις κατάλληλες μονάδες ελέγχου ασφάλειας, οι ενεργές φωτοηλεκτρικές προστατευτικές συσκευές όπως οι αισθητήρες ασφαλείας και τα πλέγματα φωτός ασφαλείας διασφαλίζουν ότι εφαρμόζεται διακοπή στην ανίχνευση μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή εάν κάποιος φτάσει σε επικίνδυνη ζώνη. Υπέρυθρη δέσμη IR-20M   αισθητήρας με απόσταση 20m για συρόμενη πύλη.
 

Ο αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων IR-20M με απόσταση 1-20m για συρόμενη πύλη έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στο σύστημα ελέγχου πρόσβασης συρόμενης πόρτας. Η υπέρυθρη ακτίνα φωτογραφιών συνήθως εγκαθίσταται και στις δύο πλευρές της συρόμενης πόρτας. Η μία πλευρά είναι το άκρο μετάδοσης και η άλλη πλευρά είναι το άκρο λήψης. Όταν η υπέρυθρη δέσμη ανιχνεύει το άτομο ή το αυτοκίνητο που περνά, δίνοντας ένα σήμα στο σύστημα πύλης ελέγχου συρόμενης πόρτας, το σύστημα ελέγχου συρόμενης πόρτας είναι καλύτερο από το σήμα που δίνεται από την υπέρυθρη ακτινοβολία, θα διατηρήσει την πόρτα σε κατάσταση ανοικτής πόρτας , για να διασφαλιστεί η ασφάλεια ανθρώπων ή αυτοκινήτων. ' είναι καλύτερο να τοποθετήσετε την υπέρυθρη δέσμη   αισθητήρα όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πύλη για να μειώσει την πιθανότητα να συμβεί αυτό.

Εύρος ανίχνευσης υπέρυθρων ακτίνων 1-20M
JUTAI ' υπέρυθρη ακτίνα   η εγκατάσταση του αισθητήρα είναι πολύ απλή, είναι συμβατή με τάση 12VAC / DC και 24VAC / DC, ανεξάρτητα από την τάση που είναι το μηχάνημα της πόρτας σας, μπορείτε να χειριστείτε εύκολα ένα προϊόν, μειώνοντας την πίεση αποθεμάτων. Επιπλέον, Haotai ' Η υπέρυθρη ακτινοβολία υποστηρίζει μία προς μία κατάσταση εργασίας και μια προς μία κατάσταση εργασίας. Εάν η θήκη είναι ένας προς έναν, παρέχουμε ένα καπάκι πουλόβερ. Απλά εισάγετε το καπάκι του βραχυκυκλωτήρα σύμφωνα με τις οδηγίες λειτουργίας μας. Η τοποθεσία και το ρεύμα λειτουργίας σε λειτουργία AC, διευκολύνουν την εφαρμογή της λειτουργικής λειτουργίας που θέλετε.

Αισθητήρας υπέρυθρης δέσμης

Παράμετρος τεχνολογίας:

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

12/24 (VAC / VDC)

Μέγιστο. Εύρος

20 μέτρα (εσωτερική ή εξωτερική)

Θερμοκρασία όπερας

-10- + 60 ℃

Μέγιστο. Τρέχον ρεύμα εργασίας

25mA

Μέγιστη. RX λειτουργεί ρεύμα

35mA

Μέγιστη. Επαφή ρελέ

Μέγιστο 500mA   ε 48Vac / dc

Ποσοστό IP

IP55

 

Χαρακτηριστικά:

1. υπέρυθρη δέσμη   ο ανιχνευτής αισθητήρα / μονής δέσμης χρησιμοποιείται για αυτόματη πόρτα ολίσθησης, πόρτα κλείστρου, παράθυρα πόρτας γκαράζ κ.λπ.

2. Αποτελείται από πομπό και δέκτη, και η ενσωματωμένη μπορεί να παράγει υπέρυθρη δέσμη. Η στενή υπέρυθρη δέσμη (I ή II) μπορεί να αποφύγει τη διακοπή από εξωτερικό φως.

3. Ακόμα και εγκατεστημένο σε χαμηλό ύψος (20-40 εκατοστά από το πάτωμα), η απόσταση ανίχνευσης μπορεί επίσης να είναι εγγυημένη (2-20 μέτρα).

4. Το IR-20   Το εύρος ανίχνευσης υπέρυθρων ακτίνων 1-20Μ παρέχει λειτουργία αυτοανίχνευσης για τις συρόμενες πόρτες. Μόλις διακοπεί η αυτόματη ακτίνα ανίχνευσης, η πόρτα θα σταματήσει να κλείνει και θα αντιστραφεί γρήγορα στο μέγιστο πλάτος. Η πόρτα θα ανοίξει έως ότου η δέσμη ανίχνευσης συνεχίστηκε. Όταν η πόρτα κλείσει εντελώς, η ακτίνα ανίχνευσης καθίσταται άκυρη.

Αισθητήρας υπερύθρων δέσμης ανίχνευσης 1-20M

Αισθητήρας υπερύθρων δέσμης ανίχνευσης 1-20M

Περιοχές εφαρμογής υπέρυθρων ακτίνων δέσμης:

Εφαρμογή ασφαλείας πύλης φράγματος μπούμα
συρόμενη πύλη
Σύστημα ανοίγματος πυλών
Σύστημα συναγερμών και προειδοποιήσεων ασφαλείας
Ασφάλεια στο σπίτι
αξεσουάρ ασφαλείας χειριστή πύλης

 

Περισσότερες υπέρυθρες ακτίνες   αισθητήρας / / υπέρυθρες πύλες αισθητήρες / φωτοηλεκτρικό   διακόπτης   αισθητήρας /   φωτοηλεκτρικό   φως   προϊόντα αισθητήρων, pls   Επικοινωνία:

Gmail:   jutaisales3@gmail.com
Whatsapp:   (+86) 13713836456
Wechat:   (86) 18172089004
Skype: (+ 86) 18172089004

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-29573855
Τηλέφωνο :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα
contact us