Αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων / ρετρό ανακλαστικός αισθητήρας IRR-7M

Οι ρετρό ανακλαστικοί αισθητήρες είναι φωτοηλεκτρικοί αισθητήρες. Αποτελούνται από έναν πομπό και έναν δέκτη σε ένα μόνο περίβλημα. Το φως που παράγεται από τον πομπό αντανακλάται πίσω στον δέκτη με έναν ανακλαστήρα. Κάθε φορά που εμποδίζεται αυτή η δέσμη φωτός, το σήμα εξόδου του αισθητήρα αλλάζει κατάσταση. Οι φωτοηλεκτρικοί ανακλαστικοί αισθητήρες για την ανίχνευση διαφανών αντικειμένων χαρακτηρίζονται από τα μεγάλα εύρη ανίχνευσης έως και 6 m στον αισθητήρα υπερύθρων IRR-7M και το μικρό περίβλημά τους. Σε συνδυασμό με μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, παρέχουν έναν απλό τρόπο ενσωμάτωσης αισθητήρων σε συστήματα.  

Αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων

Το IRR-7M   μειώνει το χρόνο που απαιτείται για την εγκατάσταση και την ευθυγράμμιση του αισθητήρα σε λίγα   δευτερόλεπτα, καθιστώντας αυτό το ιδανικό προϊόν για εφαρμογές logistics.   Είναι   παρέχει γρήγορη και ευέλικτη εγκατάσταση αισθητήρα, εξασφαλίζει λειτουργία χωρίς σφάλματα και διατηρεί τον έλεγχο υπό έλεγχο.

Ρετρό ανακλαστικός αισθητήρας IRR-7M

Ρετρό ανακλαστικός αισθητήρας IRR-7M

Ρετρό ανακλαστικός αισθητήρας IRR-7M

Ρετρό ανακλαστικός αισθητήρας IRR-7M

 IRR-7M Retro Reflective Sensor

JUTAI ' Η εγκατάσταση υπέρυθρης ακτίνας φωτός είναι πολύ απλή, είναι συμβατή με τάση 12VAC / DC και 24VAC / DC, ανεξάρτητα από την τάση που είναι το μηχάνημα της πόρτας σας, μπορείτε να χειριστείτε εύκολα ένα προϊόν, μειώνοντας την πίεση αποθεμάτων. Επιπλέον,   JUTAI   η υπέρυθρη ακτινοβολία υποστηρίζει μια κατάσταση εργασίας σε έναν και μια κατάσταση εργασίας από έναν προς πολλούς. Εάν η θήκη είναι ένας προς έναν, παρέχουμε ένα καπάκι πουλόβερ. Απλά εισάγετε το καπάκι του βραχυκυκλωτήρα σύμφωνα με τις οδηγίες λειτουργίας μας. Η θέση και το ρεύμα λειτουργίας σε λειτουργία AC διευκολύνουν την εφαρμογή της λειτουργικής λειτουργίας που θέλετε.  

 

Περιοχή εφαρμογής υπερύθρων αισθητήρων φωτοκυττάρων:

1. Εφαρμογή ασφαλείας πύλης φράγματος βραχίονα

2. συρόμενη πύλη

3. Πύλη Swing

4. Πόρτα γκαράζ

5. Σύστημα ανοίγματος πυλών

6. Σύστημα συναγερμών και προειδοποιήσεων ασφαλείας

7. Ασφάλεια σπιτιού

8. αξεσουάρ ασφαλείας χειριστή πύλης

Γιατί να επιλέξετε το δικό μας IRR-7Μ ;

1. Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Το ασύρματο πομπό φωτοκύτταρου απαιτεί μόνο δύο μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται στο κιτ) δύο χρόνια αξιόπιστης λειτουργίας. Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος σε όλο το σύστημα σημαίνει μεγαλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έτσι ώστε ’ Θα έχουμε αξιόπιστη αυτοματοποιημένη ασφάλεια πύλης για τα επόμενα χρόνια.

2. Πολύ οικονομικά αποδοτικό.

Κάποιος ’ βάλτε μια τιμή στην ασφάλεια - αλλά εσείς ’ Θα χαρούμε να μάθουμε ότι τα φωτοκύτταρα WIS-30 προσφέρουν μια εξαιρετικά αποδοτική λύση ανίχνευσης. Με αυτά τα φωτοκύτταρα εγκατεστημένα, η πύλη σας κέρδισε ’ σπάστε το αυτοκίνητό σας και κέρδισε ’ είτε να σπάσω την τράπεζα!

3. Πλήρως αδιάβροχο περίβλημα

Φωτοκύτταρα WIS-30   Το πλήρως αδιάβροχο περίβλημα διασφαλίζει ότι τα ηλεκτρονικά δεν θα φέρουν ποτέ το βάρος του καιρού.

4. Κατάλληλο για καθολικές εγκαταστάσεις.

Αυτόματη συρόμενη πύλη, πύλη ταλάντευσης, πόρτα γκαράζ, πόρτα πεζών, βιομηχανική πόρτα, πύλες Boom, σύστημα συναγερμού, παρακολούθηση αποθήκης κ.λπ.

5. Ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο

Είμαστε πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας στο   να αναπτύξουν τη δική τους επωνυμία και να βοηθήσουν τους πελάτες στην τοπική τους   εμπορία. Και όχι μόνο ο ασύρματος αισθητήρας φωτοκυττάρων, θα αναπτύξουμε περαιτέρω μια σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας γύρω από τις αυτόματες λύσεις ασφαλείας πόρτας και βίλας. Και για να βοηθήσουμε τους πελάτες να προωθήσουν στο τοπικό μάρκετινγκ   και έντυπο   πελάτης ' δική του επωνυμία, βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε όλο και περισσότερα οφέλη, μεγαλώνοντας μαζί.

Περισσότερα προϊόντα αισθητήρων υπέρυθρων φωτοκύτταρων / αισθητήρες πύλης υπερύθρων / αισθητήρας φωτοηλεκτρικού διακόπτη / αισθητήρας φωτοηλεκτρικού φωτός, επικοινωνήστε με:

Gmail:   jutaisales3@gmail.com
Whatsapp:   (+86) 13713836456
Wechat:   (86) 18172089004
Skype: (+ 86) 18172089004

 

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-29573855
Τηλέφωνο :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα
contact us