Ανιχνευτής βρόχου οχήματος Κατασκευασμένος από την JUTAI

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος Κατασκευασμένος από την JUTAI

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος που κατασκευάζεται από την ShenZhen JUTAI COMM CO., LTD   Και το οποίο έχει ένα αναντικατάστατο πλεονέκτημα από τη σχεδίαση στη λειτουργία έως την εφαρμογή. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναφερθούν στο     δικτυακός τόπος

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος

1. Ανιχνευτής βρόχου LD-100 Single Channel Με ευαισθησία πολλαπλών επιπέδων                                                                                  

JUTAI   οι ανιχνευτές οχημάτων έχουν επίπεδο ευαισθησίας 16 ταχυτήτων, έτσι ώστε τα διαφορετικά ύψη, διαφορετικοί τύποι και διαφορετικά βάρη να μπορούν να ρυθμιστούν πολύ ευέλικτα   για την κάλυψη των αναγκών των διαφόρων περιπτώσεων.

2. Ανιχνευτής βρόχου οχήματος JUTAI με εύρος ανίχνευσης μεγάλου πλάτους                                                                                                        

JUTAI   οι ανιχνευτές οχημάτων έχουν ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα ανίχνευσης από 15 μ ω έως 2000 μ η. Από μικρά μοντέλα, μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα, μεγάλα φορτηγά, φορτηγά εμπορευματοκιβωτίων και ανιχνευτή οχημάτων, αυτοί οι διαφορετικοί τύποι μπορούν να εντοπιστούν. Το μοντέλο του οχήματος είναι αξιόπιστο και σταθερό. Οι ανιχνευτές οχημάτων που έχουν σχεδιαστεί από άλλες εταιρείες έχουν πολύ στενό εύρος ανίχνευσης. Οι περισσότερες από τις τιμές ανίχνευσης κυμαίνονται από 150 μ h-300 μ η. Το εύκολο πρόβλημα είναι ότι το αυτοκίνητο ανιχνεύεται και η μοτοσικλέτα δεν ανιχνεύεται. Το αυτοκίνητο, η μοτοσικλέτα εντοπίστηκαν και το μεγάλο φορτηγό δεν εντοπίστηκε, γεγονός που προκάλεσε άχρηστες πολλές περιπτώσεις. Επιπλέον, ο πελάτης θα ήταν πολύ παθητικός, οπότε επιλέξτε έναν σταθερό και αξιόπιστο ανιχνευτή οχημάτων στο χώρο στάθμευσης, την αυτόματη πόρτα ή τον έλεγχο κυκλοφορίας   Η εφαρμογή στο σύστημα είναι πολύ απαραίτητη.

ανιχνευτής βρόχου που χρησιμοποιείται στο χώρο στάθμευσης

3. Ανιχνευτής επαγωγικού βρόχου JUTAI με μεγάλη γκάμα εφαρμογών

JUTAI   ανιχνευτές οχημάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο σε χώρους στάθμευσης, αλλά και σε πύλες για πρόσβαση στο όχημα. Οι ανιχνευτές οχημάτων μας εφαρμόζονται επίσης με επιτυχία στο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας της Μαλαισίας, Γκάνα ' s διοδίων αυτοκινητόδρομου, μονή λωρίδα. Σύστημα ελέγχου φωτεινού σηματοδότη, αυτόματο σύστημα ελέγχου πρόσβασης πόρτας, σύστημα καθοδήγησης αστικού χώρου στάθμευσης, για αναγνώριση κατεύθυνσης.

ανατροφοδότηση ανιχνευτή βρόχου οχήματος

4. Ανώτερη προσαρμοσμένη θερμοκρασία

Όχημα JUTAI   Οι ανιχνευτές λειτουργούν τέλεια από -40 έως 75 μοίρες και δεν επηρεάζονται από μεγάλες αλλαγές στη θερμοκρασία.

ανιχνευτής βρόχου οχήματος

5. Σούπερ όμορφη τιμή   To JUTAI Inductive Vehicle LoopDetector

Σε σύγκριση με τον ίδιο ανιχνευτή βρόχου οχήματος, ακόμη και μερικές από τις παραστάσεις στην Ευρώπη και την Αμερική δεν είναι τόσο καλές όσο η δική μας, JUTAI Loop Detector   οι τιμές έχουν απόλυτα πλεονεκτήματα.

Πιστεύω ότι οι πελάτες χρησιμοποιούν τους ανιχνευτές οχημάτων μας και σίγουρα θα ερωτευτούν την ποιότητα και τις υπηρεσίες μας. Σας ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το JUTAI Gate Access.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

www.jutaigateaccess.com

www.jutairfid.com

info@jutairfid.com

sales@jutairfid.com

Skype: duanjiyan

Whatsapp 008613480128941

Wechat: duanjiyan

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΟΥΤΙ Γκέιτ

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-29573855
Τηλέφωνο :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα
contact us