Εφαρμογές ανιχνευτή βρόχου οχήματος JUTAI

Με χρόνια τεχνολογίας καθίζησης και συσσώρευσης, οι ανιχνευτές οχημάτων που παράγονται από την JUTAI   έχουν κερδίσει μερικές διεθνείς και ευρωπαϊκές μάρκες και εγχώρια προϊόντα χαμηλής ποιότητας με εξαιρετική ποιότητα, καλή απόδοση κόστους και εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Με την αναγνώριση όλο και περισσότερων ξένων πελατών και φίλων, ανοίξαμε σταδιακά τη δημοτικότητα σε ξένες χώρες και τον ανιχνευτή LOOP   σταδιακά έχει σχηματίσει μια πλήρη σειρά. Ταυτόχρονα, δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε κάποιον Χονδρέμπορο   και   Ο έμπορος παρέχει υπηρεσία OEM με βάση την έννοια της ανάπτυξης και της ανάπτυξης   μαζί.   Εφαρμογές ανιχνευτή βρόχου οχήματος JUTAI

Εφαρμογές ανιχνευτή βρόχου οχήματος JUTAI

Εφαρμογές ανιχνευτή βρόχου οχήματος JUTAI μοντέλο ανατρέξτε στις ακόλουθες πληροφορίες

μοντέλα ανιχνευτή βρόχου

Αυτά τα μοντέλα μπορούν ελεύθερα να επιλέξουν ανάλογα με τις ανάγκες του έργου. Έχουμε ένα εξαιρετικό τμήμα σχεδιασμού   για να βοηθήσουμε τους πελάτες OEM   την επωνυμία και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κάνουν τις αντίστοιχες δραστηριότητες προώθησης στην τοπική περιοχή για να επιτύχουν μια win-win κατάσταση. Ποια είναι λοιπόν τα μοναδικά πλεονεκτήματα των ανιχνευτών οχημάτων που παράγονται από το JUTAI   σε σύγκριση με τον παρόμοιο ανιχνευτή   στην αγορά? Επιτρέψτε μου να τους αναφέρω στους διακεκριμένους καλεσμένους μας ένας προς έναν.

Εντοπίστηκε τύπος οχήματος  

JUTAI   ανιχνευτές οχημάτων μπορούν να ανιχνεύσουν σχεδόν όλα τα είδη οχημάτων   στην αγορά, όπως   μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, μεγάλα φορτηγά, βαρέα φορτηγά, πολύ μακριά   όχημα, περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα κ.λπ. έτσι ώστε οι πελάτες μας να είναι πολύ ευέλικτοι   για να χρησιμοποιήσουμε τον ανιχνευτή βρόχου. Ένας ανιχνευτής οχήματος έχει ισχυρή προσαρμοστικότητα και λύνει το πρόβλημα πολλών   διαφορετικοί τύποι αυτοκινήτων σε ένα   είσοδος και έξοδος.

εγκατάσταση ανίχνευσης οχήματος

Επαγωγική αξία  

Ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να εντοπίσουμε τα παραπάνω μοντέλα είναι ότι οι ανιχνευτές οχημάτων μας έχουν πολύ   ευρεία γκάμα αισθητήρων.   Έχουμε επιτύχει μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα αισθητήρων από   15 μ H έως 2000 μ H, και τα περισσότερα παρόμοια προϊόντα στην αγορά έχουν εύρος ανίχνευσης μόνο 150 μ H-300 μ Η. Το πεδίο εφαρμογής είναι κατάλληλο μόνο για την ανίχνευση μικρών αυτοκινήτων. Κατά τον εντοπισμό   βαριά οχήματα,   το εύρος της ευαισθησίας αλλάζει. Εάν η τιμή ανίχνευσης υπερβαίνει τα 300 μ H, θα υπάρχει λανθασμένη λειτουργία της πύλης ή της πόρτας, το όχημα μπορεί να είναι επικίνδυνο και με την ίδια   στενή ανίχνευση τύπου αυτοκινήτου, πολλές εισόδους και εξόδους   έχουν συχνά πολλούς τύπους οχημάτων, επομένως το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η εφαρμογή είναι πολύ άκαμπτη. αλλά ο ανιχνευτής βρόχου οχήματος JUTAI μπορεί να λύσει αυτά τα προβλήματα.

επαγωγική τιμή ανιχνευτή βρόχου

Εγκατάσταση εύκαμπτου πηνίου βρόχου  

Δεδομένου ότι οι ανιχνευτές οχημάτων JUTAI έχουν αυτό το αναντικατάστατο πλεονέκτημα, το εξαιρετικά ευρύ φάσμα ανίχνευσης είναι   15 μ H-2000 μ H, έτσι είμαστε πολύ ευέλικτοι όταν ξαναδημιουργούμε, οι προδιαγραφές του πηνίου μας μπορεί να είναι μεγάλες ή μικρές, αρκεί να είμαστε στο   επιθεώρηση. Μεταξύ   το εύρος ανίχνευσης, μπορούμε συνήθως να σχεδιάσουμε το μέγεθος του πηνίου μας ανάλογα με το πλάτος του δρόμου. Επιπλέον, εάν υπάρχουν περισσότερα μοντέλα οχημάτων που πρέπει να ληφθούν υπόψη στην είσοδο και την έξοδο, συνήθως ζητάμε από τους επισκέπτες μας να αυξήσουν κατάλληλα τις στροφές των πηνίων. Το πρόβλημα του μοντέλου.   το 150-300 μ Ο ανιχνευτής βρόχου H στην αγορά απαιτεί συνήθως πολύ αυστηρά πρότυπα.   Συνήθως απαιτεί μήκος   1 μέτρο και πλάτος 2 μέτρα. Επομένως, πολλές μικρές διασταυρώσεις και στενοί δρόμοι δεν έχουν τρόπο να εφαρμοστούν.   Επιπλέον, δεν υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα της ανίχνευσης πολλαπλών μοντέλων αυτοκινήτων.

εγκατάσταση εύκαμπτου πηνίου βρόχου

Ευαισθησία και συχνότητα  

Ο ανιχνευτής βρόχου JUTAI έχει   16 επίπεδα ευαισθησίας και ο πελάτης μπορεί να ρυθμίσει με ευελιξία την ευαισθησία σύμφωνα με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ταυτόχρονα, ο ανιχνευτής οχημάτων μας έχει   4 διαφορετικές συχνότητες εφαρμογής. Για ορισμένες περιπτώσεις με πολύ στενές εισόδους και εξόδους, ορίζουμε διαφορετικές συχνότητες με ευέλικτη ρύθμιση κλήσης, η οποία   λύνει αποτελεσματικά το πρόβλημα ότι η απόσταση του πηνίου είναι πολύ μικρή και προκαλεί το ίδιο πρόβλημα παρεμβολής συχνότητας.

loop detector sensitivity

Τροφοδοσία  

Όλες οι σειρές ανιχνευτών οχημάτων που παράγονται από την JUTAI υιοθετούν τη λειτουργία εξόδου ευρείας τάσης,   110-240   VAC, 12-24   VAC / DC, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να αγοράσουν ένα μοντέλο, αλλά να ταιριάζουν σε δύο τάσεις, πράγμα που   μειώνει   πελάτες ' απογραφή και πίεση χρηματοδότησης, αυτή η δυνατότητα είναι επίσης ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που οι πελάτες μας αρέσουν πάρα πολύ.

vehicle detector power

Δοκιμή θερμοκρασίας  

Ανιχνευτές οχημάτων, πρέπει να πραγματοποιήσουμε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας για κάθε σωματίδιο, η θερμοκρασία προσαρμογής μας είναι από   -40 μοίρες έως 80 μοίρες, έτσι ώστε οι ανιχνευτές οχημάτων μας να βρίσκονται σε ψυχρές περιοχές και εξαιρετικά καυτές στη Μέση Ανατολή, περιοχές όπως η Ινδία είναι πολύ προσαρμόσιμες σε θερμοκρασία

loop detector temperature testing

Δοκιμή PH  

Οι ανιχνευτές οχημάτων μας, έχουμε μια αυστηρή δοκιμή PH στην επιλογή της συσκευής,   μας   ανιχνευτής   βάση, η δοκιμή διάβρωσης με ψεκασμό αλατιού μπορεί να φτάσει τις 15 ημέρες και δοκιμάζουμε ορισμένες εγχώριες μάρκες της ίδιας κατηγορίας, περίπου 3 ημέρες Η συσκευή έχει χαραχθεί εντελώς.

Δοκιμή κατά του φωτισμού  

Για περίπου   περιοχές με υψηλή εκπομπή φωτός   σε όλο τον κόσμο, όπως χώρες όπως   Μαλαισία, οι ανιχνευτές οχημάτων μας μπορούν να αντέξουν   100.000 βολτ   από κεραυνούς.

loop detetcor lighting test

Λειτουργία ανίχνευσης σφαλμάτων  

JUTAI   ο ανιχνευτής οχήματος έχει   Έξοδος ανίχνευσης βλάβης, όταν ο ανιχνευτής βρόχου ανιχνεύει σφάλμα πηνίου ή άλλους παράγοντες σφάλματος (εκτός από το σφάλμα ρελέ), το ρελέ Β μπορεί να εξάγει ένα σήμα, η προειδοποιητική λυχνία που είναι συνδεδεμένη στο ρελέ Β θα αναβοσβήνει ή θα συναγερθεί   υπενθύμιση Διαστάσεις ή αντικατάσταση,   μετά από λίγα λεπτά περίπου, το ρελέ B θα επαναφέρει αυτόματα,   ανιχνευτής βρόχου   μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιείται, ο πελάτης μπορεί εύλογα να κανονίσει το χρόνο για την αντικατάσταση ή τη συντήρηση, τα περισσότερα από τα άλλα παρόμοια προϊόντα στην αγορά, εάν υπάρχει σφάλμα, ο ανιχνευτής βρόχων   θα σταματήσει   δουλεύοντας και ο πελάτης πρέπει να πάει στη θήκη για να εκτελέσει αμέσως τις εργασίες συντήρησης, κάτι που θα φέρει περισσότερα παράπονα στον τελικό χρήστη και ο εγκαταστάτης θα αυξήσει επίσης το υψηλό κόστος συντήρησης μετά την πώληση και την κακή φήμη.

Λειτουργία εξόδου καθυστέρησης ρελέ  

JUTAI Ανιχνευτής βρόχου οχήματος   έχει   2δ   καθυστέρηση παραγωγής. Αυτή η συνάρτηση έχει εφαρμοστεί με το   UHF μακρά   εύρος   αναγνώστης   σε πολύ μικρή είσοδο. Όταν το αυτοκίνητο είναι κοντά   στην πύλη, πρέπει να καθυστερήσει   2 δευτερόλεπτα,   και αρχίστε να διαβάζετε την ετικέτα από τον αναγνώστη,   και   μετά εξάγετε το σήμα στο   άνοιξε την πύλη. Αυτό επιτυχώς   λύνει το πρόβλημα ότι το   απόσταση εισόδου στην πύλη   είναι   πολύ στενό   και απαιτεί καθυστέρηση   χρόνος.   Οι περισσότερες παρόμοιες μάρκες στην αγορά δεν έχουν σχεδιαστεί με αυτήν την εξανθρωπισμένη λειτουργία.

loop detector delay output

Εφαρμογή στάθμευσης δρόμου

JUTAI   ο ανιχνευτής οχήματος έχει έναν τρόπο που επιτρέπει στο όχημα να σταματά επ 'αόριστον   Όταν το   αυτοκίνητο   είναι στο πηνίο, το ρελέ παράγει πάντα ένα σήμα μέχρι το αυτοκίνητο να φύγει.   Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιείται από ορισμένους από τους πελάτες μας   στο έργο στάθμευσης δρόμου.   Προσδιορίστε το χρόνο στάθμευσης για   χρέωση χρημάτων.

detector street parking application

Εφαρμογές ανιχνευτή βρόχου οχήματος JUTAI

Λόγω αυτών των πολύ φιλικών προς το χρήστη πλεονεκτημάτων, οι ανιχνευτές οχημάτων μας χρησιμοποιούνται ευρέως στο   συστήματα ελέγχου πύλης, συστήματα ελέγχου πρόσβασης στάθμευσης, κυλιόμενα συστήματα ελέγχου πυλών, συστήματα συλλογής διοδίων αυτοκινητόδρομων, συστήματα ελέγχου κυκλοφορίας,   και εργάζεται με   JUTAI Ελεγκτές και φανάρια   για χρήση σε ορισμένα ειδικά γωνιακά συστήματα προειδοποίησης.

loop detector application

 

Άλλη εφαρμογή

single road detector alarm system

 

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον ανιχνευτή βρόχου JUTAI

loop detector FAQ

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή απαιτήσεις παρακαλούμε στείλτε email στο sales9@jutairfid.com   jutaisales1@gmail.com

WhatsApp: 0086-15992504234

Skype: MandyChan0515

https://www.jutaigateaccess.com/

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-29573855
Τηλέφωνο :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα
contact us