Συσκευή ανάγνωσης RFID μεσαίας εμβέλειας

Συσκευή ανάγνωσης RFID μεσαίας εμβέλειας με λύση ελέγχου πρόσβασης έξυπνης κάρτας

Ως επαγγελματίας κατασκευαστής RFID, η JUTAI ανέπτυξε 2,45GHz & 125KHz & Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή της συσκευής ανάγνωσης καρτών 13,56Mhz ενεργής αφύπνισης AE-26 και της έξυπνης κάρτας υποστήριξης. Χρησιμοποιείται συχνά για το σύστημα διαχείρισης πρόσβασης πρόσβασης του προσωπικού, τη διαχείριση χώρων στάθμευσης πρόσβασης στο όχημα, σύμφωνα με το περιβάλλον της τοποθεσίας, Το εύρος ανάγνωσης του AE-26 μπορεί να ρυθμιστεί από 1-2,6 μέτρα.

αναγνώστη RFID μεσαίου εύρους

Ο αναγνώστης μεσαίου εύρους AE-26 λειτουργεί με έξυπνη κάρτα JUTAI που μπορεί να βάλει τέλεια την κάρτα μέσα στην τσάντα ή την τσέπη, θα διαβαστεί αυτόματα εντός του επαγωγικού εύρους,   Είναι μια ιδανική λύση για εφαρμογές όπως έλεγχος πρόσβασης χωρίς χέρια, διαχείριση συστήματος ελέγχου ανελκυστήρα, σύστημα διαχείρισης στάθμευσης και σύστημα διαχείρισης επισκεπτών.

 

Πλεονεκτήματα αναγνώστης RFID μεσαίου εύρους AE-26:

 

· Προαιρετική τεχνολογία διπλών συχνοτήτων και κάρτες πολλαπλών τύπων

Η JUTAI ενσωμάτωσε το   2,45Ghz & 125Khz & 13,56Mhz και η συσκευή ανάγνωσης RFID μεσαίου εύρους AE-26   ενεργοποιείται από χαμηλή συχνότητα 125KHz. Όταν η κάρτα βρίσκεται εντός του επαγωγικού εύρους, μπορεί να διαβαστεί αυτόματα από τον αναγνώστη καρτών. Επιπλέον, με 13,56 MHz, το AE-26 μπορεί να λειτουργήσει με την κάρτα Mifare. Υπάρχουν δύο επιλογές καρτών τύπου: JUTAI έξυπνη κάρτα ID-52   ή κάρτα 13,56 MHz Mifare.

αναγνώστης RFID διπλής συχνότητας

· Υψηλή ασφάλεια κρυπτογράφησης και αντι-παρεμβολών

Η JUTAI υιοθετεί συχνότητα μετάβασης & τεχνολογία πολλαπλών τύπων διευθύνσεων, Για την εγκατάσταση αρκετών συσκευών ανάγνωσης μεσαίου εύρους AE-26 (1-2.6m), οι οποίες δεν θα επηρεαστούν από παρεμβολές μέσω της ρύθμισης κωδικού διεύθυνσης κάθε αναγνώστη. Με τη μοναδική τεχνολογία κρυπτογράφησης προγράμματος στις πληροφορίες της κάρτας για ισχυρή κρυπτογράφηση, μετάδοση δεδομένων στον αναγνώστη καρτών μετά από μια ποικιλία ελέγχων για επεξεργασία δεδομένων, υψηλό συντελεστή ασφαλείας.

 

 

· Το εύρος ανάγνωσης μπορεί να ρυθμιστεί

Το AE-26 μπορεί να προσαρμόσει το εύρος ανάγνωσης τόσο από τη λειτουργία λογισμικού όσο και από υλικό, το οποίο είναι πολύ βολικό για εφαρμογή και ρύθμιση. Ο αναγνώστης AE-26 RFID αφυπνίζεται από τη σκανδάλη χαμηλής συχνότητας 125K, η οποία μπορεί να ελέγξει αποτελεσματικά το εύρος ανάγνωσης. Η απόσταση ανάγνωσης μπορεί να οριστεί ως 1-2,6m και η μέγιστη απόσταση είναι 2,6m, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με διαφορετικές καταστάσεις σε ικανοποιήστε τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών. Με την έξυπνη κάρτα JUTAI ID-52, μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή να βγείτε χωρίς να κρατάτε την κάρτα, απλώς τοποθετήστε την στην τσάντα, Είναι πιο βολικό και ευέλικτο για τους χρήστες.

σύστημα αναγνώστη μεγάλης εμβέλειας

· δεν είναι δυνατή η αντιγραφή της κάρτας ID-52.

έξυπνη κάρτα RFID

· Χωρητικότητα κατά της σύγκρουσης: 100 ΚΑΡΤΕΣ μπορούν να διαβαστούν ταυτόχρονα εντός 3 δευτερολέπτων, κατάλληλες για είσοδο και έξοδο πολλαπλών ατόμων ταυτόχρονα στο σύστημα ελέγχου πρόσβασης.

· Η μπαταρία της κάρτας CRC2032 έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και η μπαταρία μπορεί να αντικατασταθεί.

· Με τη μορφή δεδομένων wiegand 26 / Wiegand 34 για επιλογή και η οποία μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε σύστημα ελέγχου πρόσβασης.

· Με σύστημα ελέγχου πρόσβασης

λογισμικό ελέγχου πρόσβασης

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το λογισμικό ελέγχου πρόσβασης JUTAI, εύκολο στη χρήση και είναι διαχείριση ελέγχου πρόσβασης για πρόσβαση στην πόρτα, έλεγχο ανελκυστήρα και διαχείριση εισόδου στάθμευσης. Το παρακάτω είναι το διάγραμμα καλωδίωσης διαχείρισης ελέγχου πρόσβασης πόρτας:

door access control diagram

Αναφορά έργου

gate access reader project

 

hands free access reader

 

Πιστεύουμε ότι θα είστε πολύ ικανοποιημένοι με τον αναγνώστη RFID μεσαίας κατηγορίας AE-26

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας   www.jutaigateaccess.com     www.jutairfid.com   ή επικοινωνήστε μαζί μας:

Skype: MandyChan0515                                          

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: jutaisales1@gmail.com                          

Whatsapp: +8615992504234                        

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-29573855
Τηλέφωνο :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα
contact us