Αυτόματο σύστημα πύλης από τον κινητήρα νέας σχεδίασης JUTAI

Γιατί να επιλέξετε το σύστημα αυτόματης πύλης JUTAI;  

ο φράγμα έκρηξης είναι ο συνηθέστερος τύπος συσκευής αποκλεισμού οχημάτων. Πρόκειται για μια συσκευή διαχείρισης εισόδου και εξόδου που χρησιμοποιείται ειδικά για τη διαχείριση της διαδρομής οδήγησης των οχημάτων με κινητήρα. Χρησιμοποιείται ευρέως σε σταθμούς διοδίων και συστήματα διαχείρισης χώρων στάθμευσης για την επίτευξη του στόχου της διαχείρισης της πρόσβασης των οχημάτων.

Η πύλη ασφαλείας αποτελείται συνήθως από ένα μειωτήρα κιβωτίου ταχυτήτων, έναν κινητήρα (ή έναν υδραυλικό) μηχανισμό μετάδοσης, μια συσκευή εξισορρόπησης, ένα πλαίσιο, ένα βραχίονα φραγής, κλπ. Η ηλεκτρική πύλη μπορεί να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα με ασύρματο τηλεχειριστήριο ή μπορεί να γίνει διαχειρίζεται μέσω συστήματος RFID στάθμευσης. Το σύστημα αυτόματα διαχειρίζεται και χρησιμοποιείται συχνά σε συνδυασμό με την αίσθηση των ανιχνευτών βρόχου γείωσης (ανιχνευτές οχημάτων).

Με τον αυξανόμενο αριθμό οχημάτων, η ζήτηση για διαχείριση πρόσβασης οχημάτων αυξάνεται επίσης, και οι άνθρωποι έχουν προτείνει υψηλότερες απαιτήσεις για την απόδοση του πύλες εκτόξευσης . Όπως η ενσωματωμένη κίνηση φρένων, η συσκευή επιστροφής αντίστασης, η λειτουργία θέρμανσης (εξασφαλίστε την εργασία σε περιβάλλον -40 μοίρες), η λειτουργία θερμικής προστασίας, η αυτόματη διάταξη συμπλέκτη, η αντι-σύγκρουση και η διάταξη απόρριψης. Οι πύλες αναπτύχθηκαν ολοένα και περισσότερο στην υψηλή τεχνολογία, προκειμένου να προσαρμοστούν στη ζήτηση προϊόντων για την αγορά και είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για το σύστημα διαχείρισης του συστήματος στάθμευσης.

αυτόματη πύλη

JUTAI   φράγμα έκρηξης πλεονεκτήματα:

& middot, Gate Motor

Οι κινητήρες JUTAI είναι μοναδικά σχεδιασμένοι και κατοχυρωμένοι με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Ο κινητήρας είναι κατασκευασμένος από χαλκό, περιοριστή Hall, θερμική προστασία.

σχεδιασμό κινητήρα φραγμού

& middot, Πίνακας Ελέγχου Αυτόματης Πύλης

Ο πίνακας ελέγχου JUTAI υιοθετεί τα εισαγόμενα εξαρτήματα. Το κύκλωμα υιοθετεί προηγμένο MCU και ιαπωνικό αρχικό ρελέ υψηλής ισχύος Omron ως σχεδιασμό πυρήνα. Χρησιμοποιώντας την ώριμη τεχνολογία ελέγχου των υπολογιστών, αναπτύσσει ένα ευφυές σύστημα ελέγχου νέας γενιάς, το οποίο πραγματοποιεί τον έξυπνο έλεγχο των πύλων και άλλων χειριστηρίων.

πλακέτα ελεγκτή φραγμού

& middot; Αυτόματη πύλη JUTAI Πηγή υψηλής ποιότητας

Εκτός από τον έλεγχο της κύριας πλακέτας και του κινητήρα, το πιο σημαντικό μέρος είναι η άνοιξη. Η τάση και η χαλάρωση του ελατηρίου χρησιμοποιούνται για να επιτευχθεί σταθερή άνοδος και πτώση της πύλης του βραχίονα ελέγχου. Το ελατήριο πόρτας του βραχίονα JUTAI είναι ένα διπλό ελατήριο, το οποίο έχει τα πλεονεκτήματα της μεγάλης διάρκειας ζωής και αντοχής στη διάβρωση.

άνοιγμα πύλης φραγμού

Μέσο επεξεργασίας

Το πάχος του μεταλλικού φύλλου είναι 2,0 mm. Το περίβλημα είναι σχεδιασμένο με αδιάβροχη δομή και η επιφάνεια επεξεργάζεται με διαδικασία φωσφορισμού. Ο ψεκασμός Huacai, το ψήσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες και η επίστρωση με το αυτοκίνητο κάνουν το πλαίσιο στο εξωτερικό σκληρό περιβάλλον. Έχει τα χαρακτηριστικά αντιδιαβρωτικής, αντιοξειδωτικής, αντι-υπεριώδους ακτινοβολίας και έκθεσης στον ήλιο, γεγονός που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της εξασθένησης του χρώματος. Σε σύγκριση με άλλα ντουλάπια της εταιρείας, είναι πιο ανθεκτικό και δεν είναι εύκολο να εξασθενίσει το χρώμα.

περίβλημα φράγματος φραγμού

& middot, Λωρίδα αντίθετης εμβάπτισης

Σε περιοχές με έντονη βροχή, οι πύλες συχνά βυθίζονται εύκολα σε νερό που περιέχει όξινα και ιξώδη υλικά, προκαλώντας ζημιές στη διάβρωση από τη διάβρωση και τη σκουριά. Οι πύλες φραγμού JUTAI είναι στενά εφοδιασμένες με ταινίες κατά της εμβάπτισης, πράγμα που αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

boom barrier

& middot · Ο έλεγχος πολλαπλών θυρών μπορεί να ενσωματωθεί στην ενότητα πρωτοκόλλου 485

Η JUTAI είναι εξοπλισμένη με διεπαφή RS485 και λογισμικό αγγλικής γλώσσας, το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει τον ταυτόχρονο έλεγχο 16 θυρών με boom από το λογισμικό

rs485 barrier gate

& middot; Έκρηξη κατά της σύγκρουσης

Η υπάρχουσα πύλη φράγματος οδών είναι επιρρεπής στην κάμψη όταν αντιμετωπίζει τον τυχαίο έμβολο του οχήματος και ακόμη και ο βραχίονας βραχίονα σπάει, προκαλώντας μεγάλη ζημιά στο όχημα και στην πύλη. Οι αυτόματες πύλες JUTAI είναι εξοπλισμένες με βραχίονα κατά της σύγκρουσης. Κατά τη λήψη της ώθησης που προκαλείται από την πρόσκρουση του οχήματος, τα φρένα θα αναπηδήσουν γρήγορα πίσω για να αποφευχθεί το σπάσιμο του αυτοκινήτου και δεν θα βλάψουν τον κινητήρα.

barrier gate arm swing out

& middot · Διπλή προστασία από ζημιές

Η JUTAI παρέχει επίσης αισθητήρες δέσμης φωτοκυττάρων υπέρυθρης ακτινοβολίας και ανιχνευτές βρόγχων οχημάτων για οχήματα που αντιπαραβάλλουν.

Αυτόματη προσαρμογή περιβαλλοντικής πύλης

Ειδικό λάδι αντιψυκτικού, ο κινητήρας μπορεί να λειτουργήσει κανονικά στους -40 βαθμούς. Όταν η θερμοκρασία φτάσει + 75 μοίρες ή περισσότερο, ο κινητήρας πύλης JUTAI έχει λειτουργία θερμικής προστασίας και μπορεί ακόμα να λειτουργεί κανονικά.

 

Πιστεύουμε ότι θα είστε πολύ ικανοποιημένοι με την ποιότητα και την εξυπηρέτησή μας!

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας   www.jutaigateaccess.com      www.jutairfid.com    ή επικοινωνήστε μαζί μας:

Skype: MandyChan0515                                            

Email: jutaisales1@gmail.com                              

Whatsapp: +8617304426897                                  

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-29573855
Τηλέφωνο :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
duanjixing2008@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα
contact us