Αυτόματο σύστημα πυλών από το JUTAI New Design Motor

Γιατί να επιλέξετε το σύστημα αυτόματης πύλης JUTAI;  

ο φράγμα βραχιόνων είναι ο πιο κοινός τύπος συσκευής αποκλεισμού οχημάτων. Πρόκειται για μια συσκευή διαχείρισης εισόδου και εξόδου που χρησιμοποιείται ειδικά για τη διαχείριση της διέλευσης των μηχανοκίνητων οχημάτων. Χρησιμοποιείται ευρέως σε σταθμούς διοδίων σε αυτοκινητόδρομους και συστήματα διαχείρισης χώρων στάθμευσης για την επίτευξη του σκοπού της διαχείρισης της πρόσβασης στα οχήματα.

Η πύλη ασφαλείας αποτελείται συνήθως από ένα κιβώτιο ταχυτήτων μείωσης, έναν κινητήρα, (ή έναν υδραυλικό) μηχανισμό μετάδοσης, μια συσκευή εξισορρόπησης, ένα πλαίσιο, ένα βραχίονα φραγής κ.λπ. Η ηλεκτρική πύλη μπορεί να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα με ασύρματο τηλεχειριστήριο ή μπορεί να είναι διαχείριση μέσω ενός συστήματος RFID χώρου στάθμευσης. Η διαχείριση του συστήματος γίνεται αυτόματα και χρησιμοποιείται συχνά σε συνδυασμό με την έννοια των ανιχνευτών βρόχου εδάφους (ανιχνευτές οχημάτων).

Με τον αυξανόμενο αριθμό οχημάτων, η ζήτηση για διαχείριση πρόσβασης οχημάτων αυξάνεται επίσης, και οι άνθρωποι έχουν υποβάλει υψηλότερες απαιτήσεις για την απόδοση του μπούμα πύλες . Όπως η ενσωματωμένη κίνηση φρένων, η συσκευή επιστροφής αντίστασης, η λειτουργία θέρμανσης (εξασφάλιση λειτουργίας στο περιβάλλον -40 μοιρών), η λειτουργία θερμικής προστασίας, η αυτόματη συσκευή συμπλέκτη, η συσκευή κατά της σύγκρουσης και η μπάρα. Οι πύλες εξελίσσονται όλο και περισσότερο σε υψηλής τεχνολογίας, προκειμένου να προσαρμοστούν στη ζήτηση της αγοράς για προϊόντα και είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για το σύστημα διαχείρισης του συστήματος στάθμευσης.

αυτόματη πύλη

JUTAI   φράγμα βραχιόνων πλεονεκτήματα:

· Κινητήρας πύλης

Οι κινητήρες JUTAI είναι μοναδικά σχεδιασμένοι και κατοχυρωμένοι με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Ο κινητήρας είναι κατασκευασμένος από χαλκό, περιοριστικό Hall, θερμική προστασία.

σχεδιασμός κινητήρα φραγμού

· Αυτόματος πίνακας ελέγχου πυλών

Ο πίνακας ελέγχου JUTAI υιοθετεί εισαγόμενα εξαρτήματα. Το κύκλωμα υιοθετεί προηγμένο MCU και ιαπωνικό πρωτότυπο ρελέ υψηλής ισχύος Omron ως βασικό σχεδιασμό. Χρησιμοποιώντας ώριμη τεχνολογία ελέγχου υπολογιστών, αναπτύσσει ένα ευφυές σύστημα ελέγχου νέας γενιάς, το οποίο πραγματοποιεί τον έξυπνο έλεγχο των πυλών και άλλων στοιχείων ελέγχου.

πλακέτα ελεγκτή φραγμού

· JUTAI Automatic Gate Άνοιξη υψηλής ποιότητας

Εκτός από τον έλεγχο της κύριας πλακέτας και του κινητήρα, το πιο σημαντικό μέρος είναι το ελατήριο. Η τάση και η χαλάρωση του ελατηρίου χρησιμοποιούνται για την επίτευξη σταθερής ανόδου και πτώσης της πύλης βραχίονα ελέγχου. Το ελατήριο πύλης JUTAI είναι ένα διπλό ελατήριο, το οποίο έχει τα πλεονεκτήματα της μεγάλης διάρκειας ζωής και της αντίστασης στη διάβρωση.

ελατήριο πύλης φραγμού

· Υλικά επεξεργασίας

Το πάχος του λαμαρίνα είναι 2,0 mm. Το ντουλάπι είναι σχεδιασμένο με αδιάβροχη δομή και η επιφάνεια επεξεργάζεται με διαδικασία φωσφορώσεως. Ο ψεκασμός Huacai, το ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία και η επίστρωση στην κορυφή του αυτοκινήτου κάνουν το πλαίσιο στο σκληρό περιβάλλον του εξωτερικού χώρου. Έχει τα χαρακτηριστικά της αντιδιαβρωτικής, της σκουριάς, της υπεριώδους ακτινοβολίας και της έκθεσης στον ήλιο, κάτι που δεν είναι εύκολο να έχει το πρόβλημα της εξασθένισης του χρώματος. Σε σύγκριση με άλλη εταιρεία ’ s ντουλάπια 1,5 mm, είναι πιο ανθεκτικό και δεν είναι εύκολο να ξεθωριάσει το χρώμα.

περίβλημα πύλης φραγμού

· Κάτω ταινία αντι-εμβάπτισης

Σε περιοχές με έντονη βροχή, οι πύλες συχνά βυθίζονται εύκολα σε νερό που περιέχει όξινα και ιξώδη υλικά, προκαλώντας ζημιές στο περίβλημα από τη διάβρωση και τη σκουριά. Οι πύλες φραγής JUTAI διαθέτουν στενές λωρίδες κατά της εμβάπτισης, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

boom barrier

· Ο έλεγχος πολλαπλών πυλών μπορεί να είναι ενσωματωμένο στο πρωτόκολλο 485

Το JUTAI είναι εξοπλισμένο με διεπαφή RS485 και αγγλικό λογισμικό, το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει ταυτόχρονο έλεγχο 16 μονάδων boom gates από το λογισμικό

rs485 barrier gate

· Έκρηξη κατά της σύγκρουσης

Η υπάρχουσα πύλη φραγμού είναι επιρρεπής σε κάμψη όταν αντιμετωπίζει το τυχαίο έμβολο του οχήματος και ακόμη και ο βραχίονας του βραχίονα είναι σπασμένος, προκαλώντας μεγάλη ζημιά στο όχημα και στην πύλη. Οι αυτόματες πύλες έκρηξης JUTAI είναι εξοπλισμένες με βραχίονα κατά της σύγκρουσης. Όταν λαμβάνετε την ώθηση που προκαλείται από την πρόσκρουση του οχήματος, τα φρένα θα αναπηδήσουν γρήγορα για να αποτρέψουν το αυτοκίνητο από το σπάσιμο και δεν θα βλάψουν τον κινητήρα.

barrier gate arm swing out

· Διπλή προστασία από ζημιές

Το JUTAI παρέχει επίσης αισθητήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας φωτοκυττάρων και ανιχνευτές βρόχου οχήματος για οχήματα κατά της συντριβής.

Αυτόματη προσαρμοσμένη περιβαλλοντική πύλη

Ειδικό αντιψυκτικό λάδι, ο κινητήρας μπορεί ακόμα να λειτουργεί κανονικά στους -40 μοίρες. Όταν η θερμοκρασία φτάσει τους +75 βαθμούς ή περισσότερο, ο κινητήρας πύλης JUTAI έχει λειτουργία θερμικής προστασίας και μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.

 

Πιστεύουμε ότι θα είστε πολύ ικανοποιημένοι με την ποιότητα και τις υπηρεσίες μας!

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας   www.jutaigateaccess.com     www.jutairfid.com   ή επικοινωνήστε μαζί μας:

Skype: MandyChan0515                                            

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: jutaisales1@gmail.com                              

Whatsapp: +8617304426897                                  

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-29573855
Τηλέφωνο :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα
contact us