Μεσαία σειρά GP-99 Αναγνώστης καρτών εγγύτητας

GP-99 Μεσαίας Κατηγορίας αναγνώστη καρτών εγγύτητας κατασκευαστής για hands free έλεγχο πρόσβασης

Ως κατασκευαστής RFID, η JUTAI παρέχει στους πελάτες διάφορες λύσεις ανάγνωσης καρτών συχνότητας RFID, συμπεριλαμβανομένων των μικρή απόσταση RFID 13.56Mhz, αναγνώστη μεσαίας εμβέλειας με συχνότητα 125Khz , αναγνώστη UHF μεγάλης εμβέλειας , 2.45Ghz αναγνώστη καρτών μεγάλων αποστάσεων. JUTAI μεσαία σειρά GP-99 χαμηλής συχνότητας Η συσκευή ανάγνωσης καρτών Proximity είναι σύστημα διαχείρισης πρόσβασης και ελέγχου πρόσβασης οχημάτων στάθμευσης. Η ζώνη συχνοτήτων είναι 125kHz RFID. Σύμφωνα με το περιβάλλον της γενικής σκηνής, το εύρος ανάγνωσης μπορεί να φτάσει τα 130cm, το οποίο μπορεί αποτελεσματικά να διαβάσει χωρίς το άνοιγμα του παραθύρου του αυτοκινήτου. Μέσω του ηλιακού φιλμ (V-KOOL) του αυτοκινήτου, μπορεί να διαβαστεί η κάρτα εγγύτητας EM-51 μέσα στο αυτοκίνητο.

Μετρητής καρτών εγγύτητας GP-99 μεσαίας κατηγορίας

GP-99 μεσαίας κατηγορίας Η συσκευή ανάγνωσης καρτών Proximity παρέχει στους πελάτες πολύ καλή εμπειρία, έτσι ώστε οι πελάτες να μην χρειάζεται να ανοίγουν το παράθυρο του αυτοκινήτου σε βροχερές ημέρες για να αποφύγουν να βρέξουν από τη βροχή, αλλά επίσης να μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο της ληστείας αυτοκινήτων στην είσοδο , και οι καλοφτιαγμένες κάρτες δεν είναι εύκολο να σπάσουν, γεγονός που μπορεί να μειώσει το κόστος, είναι μια ιδανική λύση για τη διαχείριση του ελέγχου πρόσβασης, τη διαχείριση της πρόσβασης στο πάρκινγκ, τη διαχείριση του συστήματος παρακολούθησης, τη συμμετοχή σε λεωφορεία και άλλες εφαρμογές, κτίρια, κλπ.

Μεσαίος αναγνώστης RFID με κάρτα εγγύτητας και τροφοδοτικό

Υπάρχουν μερικά από αυτά   Μεσαία σειρά GP-99 Αναγνώστης καρτών εγγύτητας πλεονεκτήματα

1. Το GP-99 είναι εξοπλισμένο με πριμοδότηση τροφοδοσίας.

Το σήμα παρεμβολής μειώνεται με την τεχνολογία φιλτραρίσματος για τη λήψη ρεύματος χωρίς παρεμβολές. Μπορεί να μειώσει τις εξωτερικές περιβαλλοντικές παρεμβολές και να έχει προστασία από κεραυνούς.

Δίκτυο τροφοδοσίας αναγνώστη καρτών 12v

2. Λειτουργία κατά της επανάληψης.

Όταν δύο αναγνώστες είναι εγκατεστημένοι στον ίδιο ιστότοπο, η απόσταση μεταξύ των δύο αναγνωστών είναι   1,8-2 μέτρα, όταν ένας αναγνώστης καρτών διαβάζει το αναγνωριστικό της κάρτας στην επαγωγική περιοχή, ο άλλος αναγνώστης καρτών δεν θα διαβάσει πλέον την κάρτα μέσα σε 3s / 10s. Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιείται κυρίως για την επίλυση του προβλήματος των δύο παρεμβολών του αναγνώστη καρτών το σχετικά κοντινή απόσταση μεταξύ της εισόδου   και έξοδο από το χώρο στάθμευσης.

Λειτουργία αντικλεπτικού ελέγχου πρόσβασης στάθμευσης

3. Αντιμετώπιση παρεμβολών

Στο ίδιο περιβάλλον, η GP99 έχει ισχυρός δυνατότητα αντισύλληψης και λειτουργία αυτόματης ρύθμισης για προσαρμογή στο περιβάλλον χωρίς παρεμβολές.

4. Ένδειξη LED σήματος

Οταν ανάγνωση τα χαρτιά, έχει LED οθόνη και ήχο.

GP-90A συσκευή ανάγνωσης εγγύτητας  

5. Λειτουργία ανιχνευτή βρόχου (προαιρετικό).

Το όχημα μπορεί να διαχειριστεί από τη λειτουργία ανίχνευσης πίεσης για να μειώσει τη δυσλειτουργία και να ανοίξει την πόρτα. Το JUTAI GP99 διαθέτει δυνατότητα γείωσης για χρήση με τους ανιχνευτές βρόχων οχημάτων. Για ορισμένες ειδικές εφαρμογές, μπορείτε να συνδεθείτε στον ανιχνευτή βρόχου γείωσης. Όταν πιέζεται το όχημα στο πηνίο βρόχου, η κάρτα μπορεί να αρχίσει να λειτουργεί με τον αναγνώστη καρτών, γεγονός που καθιστά το σύστημα όλο το σύστημα ιδιαίτερα αξιόπιστο και ασφαλές.

6. Αδιάβροχη βαθμολογία IP65.

Οι αναγνώστες καρτών μας είναι κατάλληλοι για IP65 σε βροχερές ημέρες, εξοικονομώντας σας κόστος χωρίς την ανάγκη για επιπλέον αξεσουάρ.

7. Το λογισμικό GP99 μπορεί να αναβαθμιστεί και το κόστος συντήρησης είναι χαμηλό.

8. Μεγάλη διάρκεια ζωής, η εγγύηση προϊόντος είναι δύο χρόνια.

9. Καλύτερη περιοχή ανάγνωσης: 130 εκατοστά (η εγκατάσταση GP99 πρέπει να αποφεύγει την άμεση επαφή με μέταλλο, απόσταση 10-15 εκατοστά).

Γιατί λειτουργεί   με την κάρτα JUTAI EM, η απόσταση ανάγνωσης της κάρτας είναι πιο σταθερή;

Το   το πηνίο καρτών του συνηθισμένου προϊόντος συγκρίνεται με τον αριθμό των στροφών της κάρτας JUTAI EM-51 και η κάρτα χαμηλής ποιότητας μπορεί να μειώσει την απόσταση ανάγνωσης κατά 50%.

Η κάρτα JUTAI EM-51 πιέζεται από μια μηχανή υπερήχων. Η κάρτα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και δεν καταστρέφεται εύκολα. Οι κανονικές κάρτες στην αγορά είναι κολλημένες και εύκολες στη διάσπασή τους όταν χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

10. GP-99 κάλυμμα περιβλήματος

H κάλυψη του κελύφους του Hardshell, έχει τη λειτουργία της άνετης συντήρησης και καλύτερης προστασίας των προϊόντων σε σύγκριση με τον παραδοσιακό τρόπο σφράγισης, χωρίς να προκαλεί σπατάλη και αυξανόμενο κόστος.

11. Με το αυτοκόλλητο καρτών , μπορεί να πραγματοποιήσει είσοδο / έξοδο χωρίς χέρια.

Με τη δοκιμή υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, JUTAI ' s Ο κάτοχος κάρτας μπορεί να συνδεθεί πλήρως στο παρμπρίζ μέσα ή έξω από το αυτοκίνητο και η κάρτα διαβάζεται αυτόματα και δεν χρειάζεται άνοιγμα ανοιχτού παραθύρου αυτοκινήτου.

12. Με τη διασύνδεση Wiegand

Το GP-99 με Wiegand 26 ή Wiegand 34 επιτρέπει στους πελάτες να ενσωματωθούν άμεσα με τα υπάρχοντα συστήματα ελέγχου πρόσβασης.

13. Με διεπαφή RS232 / RS485

Οι πελάτες μπορούν να συνδεθούν απευθείας με το λογισμικό PC μέσω RS232.

14. Πακέτο προϊόντων

Αυστηρή συσκευασία είναι να εξασφαλιστεί ότι τα προϊόντα μπορούν να προσεγγίσουν τέλεια τους πελάτες μας και να λειτουργήσουν αποτελεσματικά. Η JUTAI διαθέτει ένα τμήμα επαγγελματικής επιθεώρησης ποιότητας και ένα τμήμα συσκευασίας και αποδίδει μεγάλη σημασία στον έλεγχο ποιότητας και τα υλικά συσκευασίας.

 

Πιστεύουμε ότι θα είστε πολύ ικανοποιημένοι με την ποιότητα και την εξυπηρέτηση της μεσαίας σειράς GP-99 της κονσόλας μας!

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας www.jutaigateaccess.com   www.jutairfid.com ή επικοινωνήστε μαζί μας:

Skype: MandyChan0515                                            

Email: jutai***********                                  

Whatsapp: +8617304426897                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-29573855
Τηλέφωνο :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα
contact us