GP-99 Μεσαίο εύρος αναγνώστης καρτών εγγύτητας

2019-03-15

GP-99 Μέσης εμβέλειας Κατασκευαστής καρτών εγγύτητας για έλεγχο ελεύθερης πρόσβασης χεριών

Ως κατασκευαστής RFID, η Jutai παρέχει στους πελάτες διάφορες λύσεις αναγνώστη καρτών συχνότητας RFID, συμπεριλαμβανομένων μικρός χώρος RFID 13.56MHz, Αναγνώστης μεσαίας εμβέλειας με συχνότητα 125kHz , Αναγνώστης UHF μεγάλης εμβέλειας , 2.45GHz Ανάγνωση καρτών μεγάλων αποστάσεων. JUTAI χαμηλής συχνότητας GP-99 ΜΕΣΗ ΜΕΣΗ ΚΑΡΤΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΑΝΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Πρόσβαση. Η ζώνη συχνοτήτων είναι 125kHz RFID. Σύμφωνα με το περιβάλλον γενικής σκηνής, το εύρος ανάγνωσης μπορεί να φτάσει τα 130 εκατοστά, η οποία μπορεί αποτελεσματικά μέσω της ηλιακής ταινίας αυτοκινήτου (V-Kool), η κάρτα EM-51 στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μπορεί να διαβαστεί χωρίς να ανοίξει το παράθυρο του αυτοκινήτου.

GP-99 Μεσαίο εύρος αναγνώστης καρτών εγγύτητας

Ο αναγνώστης καρτών GP-99 μεσαίας εμβέλειας παρέχει στους πελάτες μια πολύ καλή εμπειρία, έτσι ώστε οι πελάτες να μην χρειάζεται να ανοίξουν το παράθυρο του αυτοκινήτου σε βροχερές ημέρες για να αποφύγουν να βρεθούν από τη βροχή, αλλά και να μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο ληστείας αυτοκινήτων στην είσοδο , και οι καλά κατασκευασμένες κάρτες δεν είναι εύκολο να σπάσουν, γεγονός που μπορεί να μειώσει το κόστος, είναι μια ιδανική λύση για τη διαχείριση ελέγχου πρόσβασης, τη διαχείριση πρόσβασης στάθμευσης, τη διαχείριση του συστήματος συμμετοχής, τη συμμετοχή σε λεωφορείο και άλλες εφαρμογές, κατάλληλες για κατοικημένες περιοχές και εμπορικές κτίρια, κλπ.

Αναγνώστης RFID μεσαίας εμβέλειας με κάρτα εγγύτητας και τροφοδοσία ρεύματος

Υπάρχουν μερικά από   GP-99 Μεσαίο εύρος αναγνώστης καρτών εγγύτητας πλεονεκτήματα

1. Το GP-99 είναι εξοπλισμένο με προμήθεια προμηθειών.

Το σήμα παρεμβολής μειώνεται με την τεχνολογία φιλτραρίσματος για να ληφθεί ρεύμα χωρίς παρεμβολές. Μπορεί να μειώσει τις εξωτερικές περιβαλλοντικές παρεμβολές και έχει προστασία από αστραπές.

Τροφοδοσία τροφοδοσίας καρτών 12V

2. Λειτουργία αντι-αντικατάστασης.

Όταν δύο αναγνώστες εγκαθίστανται στον ίδιο ιστότοπο, η απόσταση μεταξύ των δύο αναγνωστών είναι   1,8-2 μέτρα, όταν ένας αναγνώστης καρτών διαβάζει το αναγνωριστικό κάρτας στην επαγωγική περιοχή, ο άλλος αναγνώστης καρτών δεν θα διαβάσει πλέον την κάρτα εντός 3S/10s. Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιείται κυρίως για την επίλυση του προβλήματος δύο παρεμβολών αναγνώστη καρτών σχετικά κοντινή απόσταση μεταξύ της εισόδου   και έξοδος του χώρου στάθμευσης.

Έλεγχος πρόσβασης στάθμευσης Αντι-αποκατάσταση λειτουργίας

3. Αντι-παρεμβολή

Στο ίδιο περιβάλλον, το GP99 έχει ισχυρός Δυνατότητα κατά της παρεμβολής και λειτουργία αυτόματης προσαρμογής για προσαρμογή στο περιβάλλον χωρίς παρεμβολές.

4. Δείκτης LED σήματος

Πότε ανάγνωση οι κάρτες, έχει Οδοντοστοιχία εμφάνιση και ήχο.

Αναγνώστης εγγύτητας GP-90A  

5. Λειτουργία ανιχνευτή βρόχου (προαιρετική).

Το όχημα μπορεί να διαχειρίζεται από τη λειτουργία ανίχνευσης πίεσης για να μειώσει τη δυσλειτουργία και να ανοίξει την πόρτα. Το Jutai GP99 διαθέτει δυνατότητα γείωσης για χρήση με τους ανιχνευτές βρόχου οχημάτων μας. Για ορισμένες ειδικές εφαρμογές, μπορείτε να συνδεθείτε με τον ανιχνευτή βρόχου εδάφους. Όταν το όχημα πατηθεί στο πηνίο βρόχου εδάφους, η κάρτα μπορεί να αρχίσει να λειτουργεί με τον αναγνώστη καρτών, γεγονός που καθιστά ολόκληρο το σύστημα εξαιρετικά αξιόπιστο και ασφαλές.

6. Αδιάβροχη βαθμολογία IP65.

Οι αναγνώστες των καρτών μας βαθμολογούνται για τέλεια δουλειά σε βροχερές μέρες, εξοικονομώντας σας κοστίζουν χωρίς την ανάγκη για επιπλέον αξεσουάρ.

7. Το λογισμικό GP99 μπορεί να αναβαθμιστεί και το κόστος συντήρησης είναι χαμηλό.

8. Μεγάλη διάρκεια ζωής, η εγγύηση προϊόντων είναι δύο χρόνια.

9. Καλύτερη εμβέλεια ανάγνωσης: 130cm (εγκατάσταση GP99 θα πρέπει να αποφεύγει την άμεση επαφή με μέταλλο, 10-15cm μεταξύ τους).

Γιατί λειτουργεί   Με την κάρτα Jutai EM, η απόσταση ανάγνωσης της κάρτας είναι πιο σταθερή;

Το   Το πηνίο καρτών του συνηθισμένου προϊόντος συγκρίνεται με τον αριθμό των στροφών της κάρτας Jutai EM-51 και η κάρτα κακής ποιότητας μπορεί να μειώσει την απόσταση ανάγνωσης έως και 50%.

Η κάρτα Jutai EM-51 πιέζεται από μια υπερηχητική μηχανή. Η κάρτα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και δεν έχει ζημιές εύκολα. Οι κανονικές κάρτες στην αγορά είναι κολλημένες και εύκολο να σπάσουν όταν χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

10. GP-99 κάλυμμα με διάλυμα

Το κάλυμμα κελύφους Hardshell, έχει τη λειτουργία της βολικής συντήρησης και της καλύτερης προστασίας των προϊόντων σε σύγκριση με τον παραδοσιακό τρόπο σφράγισης, χωρίς να προκαλεί απόβλητα και αυξανόμενο κόστος.

11. με το αλεξιπτωτιστής κάρτας , μπορεί να συνειδητοποιήσει την είσοδο/έξοδο χωρίς χέρια.

Με τη δοκιμή υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, Jutai ' S Holder S Card μπορεί να είναι πλήρως συνδεδεμένο με το παρμπρίζ μέσα ή έξω από το αυτοκίνητο και η κάρτα διαβάζεται αυτόματα και δεν χρειάζεται ανοιχτό παράθυρο αυτοκινήτου.

12. με διεπαφή Wiegand

Το GP-99 με Wiegand 26 ή Wiegand 34 επιτρέπει στους πελάτες να ενσωματώνονται άμεσα με τα υπάρχοντα συστήματα ελέγχου πρόσβασης.

13. με διασύνδεση RS232/RS485

Οι πελάτες μπορούν να συνδεθούν με το λογισμικό PC απευθείας μέσω του RS232.

14. Πακέτο προϊόντων

Η αυστηρή συσκευασία είναι να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα μπορούν να φτάσουν απόλυτα στους πελάτες μας και να εργαστούν αποτελεσματικά. Το Jutai διαθέτει ένα τμήμα επαγγελματικής επιθεώρησης ποιότητας και ένα τμήμα συσκευασίας και δίνει μεγάλη προσοχή στον ποιοτικό έλεγχο και τα υλικά συσκευασίας.

 

Πιστεύουμε ότι θα είστε πολύ ικανοποιημένοι με την ποιότητα και την υπηρεσία του αναγνώστη καρτών και την εξυπηρέτηση της κάρτας GP-99!

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας www.jutaigateaccess.com   www.jutairfid.com ή επικοινωνήστε μαζί μας:

Skype: Mandychan0515                                            

Email: jutai*****1@**.com                                  

WhatsApp: +8617304426897                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

5F, Mingjinhai Industrial Park, Shiyantown, Baoan, Shenzhen, Κίνα

E -

jutaigateaccess2@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-29573855

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 8613480128941

Ωρα εργασίας :8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us