Ανιχνευτές επαγωγικού βρόχου οχήματος υψηλής απόδοσης

Ανιχνευτές επαγωγικού βρόχου οχημάτων υψηλής απόδοσης Πλεονεκτήματα  

Η JUTAI χτίστηκε μεγάλη εμπειρία στις βιομηχανίες στάθμευσης και ελέγχου πρόσβασης. Οι ανιχνευτές οχημάτων μας παρέχουν υψηλή ποιότητα εμπειρία υψηλής λειτουργικότητας.   Η λειτουργικότητα και η αξιοπιστία είναι υψίστης σημασίας για οποιαδήποτε λύση ελέγχου οχήματος. Ένας σημαντικός παράγοντας για οποιαδήποτε τέτοια λύση είναι η σωστή και επαναλαμβανόμενη καταμέτρηση των οχημάτων. Τα οχήματα ανιχνεύονται με υψηλής απόδοσης   επαγωγικούς ανιχνευτές βρόχου που αξιολογούνται από το εργοστάσιο ανιχνευτών βρόγχου οχημάτων JUTAI. JUTAI επαγωγική   ανιχνευτές βρόχου παρέχουν την απαιτούμενη ποιότητα και ακρίβεια για τη στήριξη συστημάτων στάθμευσης, κυκλοφορίας και ελέγχου πρόσβασης. Εμείς   όχι μόνο παρέχουν στους πελάτες την αξιοπιστία για την ανίχνευση οχημάτων αλλά και α βολική μέθοδος εγκατάστασης   με το δικό μας υψηλή ποιότητα καλώδιο βρόχου .

Ανιχνευτές επαγωγικού βρόχου οχήματος υψηλής απόδοσης

Εμείς προμηθεύω ένα βρόχο ανιχνευτή με τα πλεονεκτήματα της μείωσης της κατανάλωσης ρεύματος κατά 90%, της σειράς Self-Turning Range 20-2000uh και της εγγύησης 2-5 ετών. Περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας και επαγγελματικής ομάδας προσφέρουν κορυφαία τεχνολογία και εξαιρετικό σχεδιασμό για να ικανοποιήσουν τους πελάτες. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας έχουν εξαπλωθεί σε περισσότερες από 90 χώρες παγκοσμίως και έχουν κερδίσει καλή φήμη στην εγχώρια αγορά και το εξωτερικό, ιδίως στη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία, όπου έχουμε προσφέρει μεγάλη υποστήριξη στην κυκλοφορία 00145 | έργα στάθμευσης ως αξιόπιστος πάροχος ανιχνευτή βρόχου .

υψηλής ποιότητας ανιχνευτή βρόχου οχήματος

JUTAI ως κατασκευαστής ανιχνευτή επαγωγικού βρόχου οχημάτων, υπάρχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα από το σχεδιασμό, τις λειτουργίες σε εφαρμογές . Εκεί είναι τα ακόλουθα πλεονεκτήματα των ανιχνευτών επαγωγικού βρόχου αισθητήρα JUTAI:

 

Με ευαισθησία πολλαπλών επιπέδων

Ο ανιχνευτής βρόχων υψηλών επιδόσεων της JUTAI έχει ευαισθησίες 16 κατευθύνσεων για προσαρμογή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικά τύπους των οχημάτων βάρους και να καλύψουν τις ανάγκες διαφόρων έργων.

 

Ευρεία περιοχή ανίχνευσης

Οι ανιχνευτές οχημάτων JUTAI έχουν α ευρύς εύρος ανίχνευσης από 15 μ h έως 2000 μ h. Όλα τα μικρά αυτοκίνητα, οι μοτοσικλέτες, τα μεγάλα φορτηγά, τα φορτηγά μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, τα οποία μπορούν να ανιχνευθούν από τον ανιχνευτή επαγωγικού βρόχου JUTAI. Το μοντέλο είναι αξιόπιστο και σταθερό. Η περιοχή ανίχνευσης άλλων ανιχνευτών οχημάτων στην αγορά είναι πολύ στενή. Οι περισσότερες από τις τιμές ανίχνευσης κυμαίνονται μεταξύ 150 και 00107 | h-300 μ h. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι το αυτοκίνητο ανιχνεύεται και η μοτοσικλέτα δεν ανιχνεύεται. Αν μπορεί να ανιχνεύσει τις μοτοσικλέτες, αλλά να μην εντοπίσει μεγάλα φορτηγά, με αποτέλεσμα πολλά έργα κλίση να εφαρμοστεί, γι 'αυτό είναι πολύ απαραίτητο η επιλογή ενός σταθερού και αξιόπιστου ανιχνευτή οχημάτων στο χώρο στάθμευσης, αυτόματης πόρτας ή συστήματος ελέγχου κυκλοφορίας.

ευαισθησία ανιχνευτή βρόχου ενός καναλιού

Γρήγορος χρόνος απόκρισης

μπορούμε να εντοπίσουμε το   γρήγορη μετακίνηση όχημα. προκαλούν πολύ σύντομο χρόνο απόκρισης . πότε ένα όχημα πέρασε και το δεύτερο όχημα ταχύτητας έρχεται, | μπορεί να ανιχνευθεί από αισθητήρες βρόχου JUTAI. αλλά οι περισσότεροι άλλοι ανιχνευτές βρόχου μάρκας αν εργάζονται   όπως αυτό,   μερικές φορές θα κρεμάσει και ακόμα δεν θα λειτουργήσει ξανά.

ελέγχου κυκλοφορίας ανιχνευτή βρόχου

Λειτουργία εξόδου σφάλματος

Αν το καλώδιο βρόχου έσπασε .   JUTAI ευφυής   ανιχνευτή βρόχου έχει ένα ρελέ, το οποίο μπορεί να παράγει ένα σήμα   που μπορεί να συνδεθεί με μια ένδειξη συναγερμού.   Για αυτό το αποτέλεσμα, οι χρήστες κάνουν   όχι   πρέπει να το επισκευάσουμε το συντομότερο δυνατόν | λόγω της υψηλής απόδοσης του ανιχνευτή βρόχου στάθμευσης JUTAI.

https://www.youtube.com/watch?v=C7LdLLCpJe4

 

Εξαιρετική προσαρμοστικότητα θερμοκρασίας

Οι ανιχνευτές επαγωγικού βρόχου JUTAI υψηλής απόδοσης είναι πλήρως λειτουργική από -40 μοίρες έως 75 μοίρες και δεν θα επηρεαστεί από ένα κακό περιβάλλον.

 

Ευρεία   εφαρμογές του έργου

Οι ανιχνευτές βρόχου JUTAI μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για στάθμευση πλήθος αλλά και στην εγκατάσταση πρόσβασης οχημάτων. Οι ανιχνευτές οχημάτων μας έχουν επίσης εφαρμοστεί με επιτυχία στο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας της Μαλαισίας, το σύστημα διοδίων της εθνικής οδού της Γκάνας, τα ποδήλατα, το σύστημα ελέγχου φωτεινών σηματοδοτών, το σύστημα αυτόματου ελέγχου πρόσβασης στην πόρτα, το σύστημα καθοδήγησης του αστικού χώρου στάθμευσης και τον προσδιορισμό της κατεύθυνσης.

φρένο εργοστάσιο φραγμού ανιχνευτή οχημάτων

Και τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, JUTAI ως α   επαγγελματίας κατασκευαστής ανιχνευτών βρόγχων οχημάτων, κατασκευάσαμε ανιχνευτές βρόγχων πολλαπλών τάσεων, όπως 100-240V σε μία μονάδα, 12-24V σε μία μονάδα, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των πελατών μας και να μειώσει το κόστος αποθεμάτων. Λόγω άλλων σημάτων ανιχνευτές βρόχου από την αγορά έχουν 110V μία μονάδα, 220V μία μονάδα, 12V μία μονάδα, 24V μία μονάδα.

high voltage vehicle loop detectors

 

Πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας έχουν χρησιμοποιήσει τους επαγωγικούς ανιχνευτές επαγωγικών βρόχων οχημάτων υψηλής απόδοσης και θα είναι πολύ ικανοποιημένοι με την ποιότητα και την εξυπηρέτησή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:

https://www.jutaigateaccess.com/

Skype: MandyChan0515

Email: jutaisales1@gmail.com

WhatsApp: +8615992504234

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-29573855
Τηλέφωνο :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα
contact us