Επαγωγικοί ανιχνευτές βρόχου οχήματος υψηλής απόδοσης

2019-03-01

Επαγωγικοί ανιχνευτές βρόχου οχήματος υψηλής απόδοσης Πλεονεκτήματα  

Το JUTAI χτίστηκε με μεγάλη εμπειρία στις βιομηχανίες στάθμευσης και ελέγχου πρόσβασης. Οι ανιχνευτές οχημάτων μας παρέχουν ένα υψηλή ποιότητα εμπειρία υψηλής λειτουργικότητας.   Η λειτουργικότητα και η αξιοπιστία είναι υψίστης σημασίας για οποιαδήποτε λύση ελέγχου οχήματος. Ένας σημαντικός παράγοντας οποιασδήποτε τέτοιας λύσης είναι ο σωστός και επαναλαμβανόμενος αριθμός οχημάτων. Τα οχήματα ανιχνεύονται με υψηλή απόδοση   ανιχνευτές επαγωγικού βρόχου που αξιολογούνται από το εργοστάσιο ανιχνευτών βρόχου οχήματος JUTAI. Επαγωγικό JUTAI   Οι ανιχνευτές βρόχων παρέχουν την ποιότητα και την ακρίβεια που απαιτείται για την υποστήριξη συστημάτων στάθμευσης, κυκλοφορίας και ελέγχου πρόσβασης. Εμείς   όχι μόνο παρέχουν στους πελάτες την αξιοπιστία για την ανίχνευση οχημάτων, αλλά και a βολική μέθοδος εγκατάστασης   με το δικό μας υψηλή ποιότητα καλώδιο βρόχου .

Επαγωγικοί ανιχνευτές βρόχου οχήματος υψηλής απόδοσης

Εμείς προμηθεύω έναν βρόχο ανιχνευτής με πλεονεκτήματα κατά 90% μείωση της κατανάλωσης ισχύος, αυτοστρέψιμο εύρος 20-2000uh και εγγύηση 2-5 ετών. Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας και επαγγελματικής ομάδας προσφέρουν κορυφαία τεχνολογία και εξαιρετικό σχεδιασμό για να ικανοποιήσουν τους πελάτες. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας έχουν εξαπλωθεί σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχουν αποκτήσει καλή φήμη στην εγχώρια και στο εξωτερικό αγορά, ειδικά στη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία, όπου έχουμε προσφέρει μεγάλη υποστήριξη στην κυκλοφορία & έργα στάθμευσης ως αξιόπιστος πάροχος ανιχνευτή βρόχου .

υψηλής ποιότητας ανιχνευτής βρόχου οχήματος

Η JUTAI ως κατασκευαστής επαγωγικού ανιχνευτή βρόχου οχήματος, έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα από το σχεδιασμό, τη λειτουργία έως τις εφαρμογές . Εκεί είναι τα ακόλουθα πλεονεκτήματα των ανιχνευτών βρόχου επαγωγικού αισθητήρα JUTAI:

 

Με ευαισθησία πολλαπλών επιπέδων

JUTAI ' Ο ανιχνευτής βρόχου οχήματος υψηλής απόδοσης έχει ευαισθησίες 16 τρόπων για ρύθμιση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικά τύποι οχημάτων βάρους και ικανοποιούν τις ανάγκες διαφόρων έργων.

 

Ευρέως εύρος ανίχνευσης

Οι ανιχνευτές οχημάτων JUTAI έχουν πλατύς εύρος ανίχνευσης από 15 μ ω έως 2000 μ η. Όλα τα μικρά αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, μεγάλα φορτηγά, φορτηγά εμπορευματοκιβωτίων, τα οποία μπορούν να ανιχνευθούν από τον ανιχνευτή επαγωγικού βρόχου JUTAI. Το μοντέλο είναι αξιόπιστο και σταθερό. Το εύρος ανίχνευσης άλλων ανιχνευτών οχημάτων στην αγορά είναι πολύ στενό. Οι περισσότερες από τις τιμές ανίχνευσης κυμαίνονται από 150 μ h-300 μ η. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι το αυτοκίνητο ανιχνεύεται και η μοτοσικλέτα δεν ανιχνεύεται. Εάν μπορεί να ανιχνεύσει τις μοτοσικλέτες, αλλά όχι να ανιχνεύσει μεγάλα φορτηγά, με αποτέλεσμα πολλά έργα δοχείο ' τ να εφαρμοστεί, οπότε είναι πολύ απαραίτητο η επιλογή ενός σταθερού και αξιόπιστου ανιχνευτή οχήματος στο χώρο στάθμευσης, στην αυτόματη πόρτα ή στο σύστημα ελέγχου της κυκλοφορίας.

ευαισθησία ανιχνευτή βρόχου ενός καναλιού

Γρήγορος χρόνος απόκρισης

μπορούμε να εντοπίσουμε το   γρήγορη κίνηση όχημα. γιατί ο χρόνος απόκρισης είναι πολύ μικρός . πότε ένα όχημα πέρασε και το δεύτερο γρήγορο όχημα που έρχεται,   μπορεί να ανιχνευθεί από αισθητήρες βρόχου JUTAI. αλλά οι περισσότεροι από άλλους ανιχνευτές βρόχων μάρκας αν λειτουργούν   σαν αυτό,   μερικές φορές θα κολλήσει και δεν θα λειτουργήσει ξανά.

σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας ανιχνευτή βρόχου

Λειτουργία εξόδου σφάλματος

Εάν το καλώδιο βρόχου έσπασε .   JUTAI έξυπνο   ανιχνευτής βρόχου έχει ένα ρελέ, το οποίο μπορεί να παράγει σήμα   που μπορεί να συνδεθεί σε μια ένδειξη συναγερμού.   Για αυτό το αποτέλεσμα, οι χρήστες κάνουν   όχι   πρέπει να το επιδιορθώσετε το συντομότερο δυνατόν   λόγω της υψηλής απόδοσης του ανιχνευτή βρόχου στάθμευσης JUTAI.

https://www.youtube.com/watch?v=C7LdLLCpJe4

 

Ανώτερη προσαρμοσμένη θερμοκρασία

Οι ανιχνευτές βρόχου οχήματος υψηλής απόδοσης JUTAI είναι πλήρως λειτουργικό από -40 έως 75 μοίρες και δεν θα επηρεαστεί από ένα κακό περιβάλλον.

 

Ευρεία   εφαρμογές έργου

Οι ανιχνευτές βρόχου οχήματος JUTAI μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο στο χώρο στάθμευσης πλήθος αλλά και στην εγκατάσταση της πρόσβασης του οχήματος. Οι ανιχνευτές οχημάτων μας εφαρμόστηκαν επίσης με επιτυχία στο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας της Μαλαισίας, Γκάνα ' s διοδίων αυτοκινητόδρομων, ποδήλατα, σύστημα ελέγχου φωτεινού σηματοδότη, αυτόματο σύστημα ελέγχου πρόσβασης πόρτας, σύστημα καθοδήγησης αστικού χώρου στάθμευσης και αναγνώριση κατεύθυνσης

εργοστάσιο πύλης φραγής ανιχνευτή βρόχου οχήματος

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, JUTAI ως α   επαγγελματίας κατασκευαστής ανιχνευτή βρόχου οχήματος, κατασκευάσαμε ανιχνευτές βρόχου οχήματος πολλαπλών τάσεων, όπως 100-240V σε μία μονάδα, 12-24V σε μία μονάδα, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των πελατών μας και να μειώσουν το κόστος των αποθεμάτων. Λόγω άλλων εμπορικών σημάτων, οι ανιχνευτές βρόχου από την αγορά έχουν 110V μία μονάδα, 220V μία μονάδα, 12V μία μονάδα, 24V μία μονάδα.

high voltage vehicle loop detectors

 

Πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας έχουν χρησιμοποιήσει τους επαγωγικούς ανιχνευτές βρόχων οχημάτων υψηλής απόδοσης και θα είναι πολύ ικανοποιημένοι με την ποιότητα και τις υπηρεσίες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:

https://www.jutaigateaccess.com/

Skype: MandyChan0515

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: jutaisales1@gmail.com

WhatsApp: +8615992504234

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

E -

duanjixing2008@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-29573855

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 8613480128941

Ωρα εργασίας :8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us