Λύσεις ελέγχου φώτων κυκλοφορίας φραγμού

Λύσεις ελέγχου φανάρι φραγής

Αυτό το άρθρο εισάγει έναν έξυπνο ελεγκτή φωτεινού σηματοδότη που βασίζεται σε πηνία ανίχνευσης εδάφους βρόχου, συμπεριλαμβανομένης μιας μονάδας λήψης σήματος που είναι θαμμένη κάτω από την επιφάνεια του εδάφους κάθε λωρίδας στη διασταύρωση. Περιλαμβάνει επίσης έναν ελεγκτή που μπορεί να ελέγχει τον χρόνο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης των φανών με βάση την κυκλοφορία των οχημάτων. Μπορεί να επεκταθεί για να ελέγξει τα φανάρια σε πολλαπλές διασταυρώσεις, με υψηλή αξιοπιστία, καλή ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα και μπορεί να αντέξει θόρυβο και υγρασία. χαμηλό κόστος   λύση για τις γωνίες ελέγχου φωτεινών σηματοδοτών σας ή για μονόδρομο οδικό έλεγχο.

Πύλη εμποδίων

 

 

 

Με τον αυξανόμενο αριθμό οχημάτων, η ζήτηση για διαχείριση πρόσβασης οχημάτων αυξάνεται επίσης, και οι άνθρωποι έχουν υποβάλει υψηλότερες απαιτήσεις για την απόδοση των πυλών έκρηξης. Όπως η ενσωματωμένη κίνηση φρένων, η συσκευή επιστροφής αντίστασης, η λειτουργία θέρμανσης (εξασφάλιση λειτουργίας στο περιβάλλον -40 μοιρών), η λειτουργία θερμικής προστασίας, η αυτόματη συσκευή συμπλέκτη, η συσκευή κατά της σύγκρουσης και η μπάρα. Οι πύλες έχουν αναπτυχθεί όλο και περισσότερο σε υψηλής τεχνολογίας, προκειμένου να προσαρμοστούν στη ζήτηση της αγοράς για προϊόντα, και είναι πολύ σημαντικό εργαλείο για το σύστημα διαχείρισης του συστήματος στάθμευσης.

Το σύστημα περιλαμβάνει τα ακόλουθα προϊόντα:

1. Ανιχνευτές βρόχου οχήματος

Οι ανιχνευτές βρόχου οχήματος χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση του οχήματος που διέρχεται από τη λωρίδα δρόμου, οι οποίοι στέλνουν τα δεδομένα και το σήμα στον ελεγκτή, ο ελεγκτής λαμβάνει το σήμα και προωθεί την κατάσταση εμφάνισης του φωτεινού σηματοδότη LED μέσω της κεντρικής επεξεργασίας.

Πύλη εμποδίων

πύλη φραγμού

Φανάρι LED

Κανονικά χρησιμοποιήστε JUTAI LED υψηλής ροής φανάρι Κόκκινο + Πράσινο, 100mm / 200mm.

Ένας άλλος τύπος είναι ο φανός LED υψηλής ροής Slow + Green, 200mm.

Είναι κατάλληλο για σύστημα ελέγχου οχημάτων πύλης φραγμού. Δεχόμαστε επίσης προσαρμοσμένο ένα φως ή δύο φώτα.

Πύλη εμποδίων

πύλη φραγμού

Έξυπνος ελεγκτής κυκλοφορίας

Διαφορετικά έργα το πρόγραμμα ελεγκτή είναι διαφορετικό, Έχουμε προσαρμόσει πολλά διαφορετικά έργα για τους πελάτες. Στην πραγματικότητα, χρειαζόμαστε μόνο τους μηχανικούς μας για να χειριστούμε τον ελεγκτή. Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για τυχόν απαιτήσεις έργου

barrier gate

 

barrier gate

Πλεονεκτήματα φραγμού JUTAI boom:

· Κινητήρας πύλης

Οι κινητήρες JUTAI είναι μοναδικά σχεδιασμένοι και κατοχυρωμένοι με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Ο κινητήρας είναι κατασκευασμένος από χαλκό, Hall limiter, θερμική προστασία.

· Πίνακας ελέγχου

Ο πίνακας ελέγχου JUTAI υιοθετεί εισαγόμενα εξαρτήματα. Το κύκλωμα υιοθετεί προηγμένο MCU και ιαπωνικό πρωτότυπο ρελέ υψηλής ισχύος Omron ως βασικό σχεδιασμό. Χρησιμοποιώντας ώριμη τεχνολογία ελέγχου υπολογιστών, αναπτύσσει ένα ευφυές σύστημα ελέγχου νέας γενιάς, το οποίο πραγματοποιεί τον έξυπνο έλεγχο των πυλών και άλλων στοιχείων ελέγχου.

· Υψηλής ποιότητας ελατήριο

Εκτός από τον έλεγχο της κύριας πλακέτας και του κινητήρα, το πιο σημαντικό μέρος είναι το ελατήριο. Η τάση και η χαλάρωση του ελατηρίου χρησιμοποιούνται για την επίτευξη της σταθερής ανόδου και πτώσης της πύλης του βραχίονα ελέγχου. Το ελατήριο πύλης JUTAI είναι ένα διπλό ελατήριο, το οποίο έχει τα πλεονεκτήματα της μεγάλης διάρκειας ζωής και της αντίστασης στη διάβρωση.

· Υλικά επεξεργασίας

Το πάχος του λαμαρίνα είναι 2,0 mm. Το ντουλάπι είναι σχεδιασμένο με αδιάβροχη δομή και η επιφάνεια επεξεργάζεται με φωσφορική διαδικασία. Ο ψεκασμός Huacai, το ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία και η επίστρωση κορυφαίου αυτοκινήτου κάνουν το πλαίσιο σε σκληρό περιβάλλον. Έχει τα χαρακτηριστικά της αντιδιαβρωτικής, της σκουριάς, της υπεριώδους ακτινοβολίας και της έκθεσης στον ήλιο, κάτι που δεν είναι εύκολο να έχει πρόβλημα εξασθένισης του χρώματος. Σε σύγκριση με άλλη εταιρεία ’ s ντουλάπια 1,5 mm, είναι πιο ανθεκτικό και δεν είναι εύκολο να ξεθωριάσει το χρώμα.

· Κάτω ταινία αντι-εμβάπτισης

Σε περιοχές με έντονη βροχή, οι πύλες συχνά βυθίζονται εύκολα σε νερό που περιέχει όξινα και ιξώδη υλικά, προκαλώντας ζημιές στο περίβλημα από τη διάβρωση και τη σκουριά. Οι πύλες φραγής JUTAI διαθέτουν στενές λωρίδες κατά της εμβάπτισης, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

· Ο έλεγχος πολλαπλών πυλών μπορεί να είναι ενσωματωμένο στο πρωτόκολλο 485

Το JUTAI είναι εξοπλισμένο με διεπαφή RS485 και αγγλικό λογισμικό, το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει ταυτόχρονο έλεγχο 16 μονάδων boom gates από το λογισμικό

· Έκρηξη κατά της σύγκρουσης

Η υπάρχουσα πύλη φραγμού είναι επιρρεπής σε κάμψη όταν αντιμετωπίζει το τυχαίο έμβολο του οχήματος, και ακόμη και ο βραχίονας του βραχίονα είναι σπασμένος, προκαλώντας μεγάλη ζημιά στο όχημα και την πύλη. Οι αυτόματες πύλες έκρηξης JUTAI είναι εξοπλισμένες με βραχίονα κατά της σύγκρουσης. Όταν λαμβάνετε την ώθηση που δημιουργείται από την πρόσκρουση του οχήματος, τα φρένα θα αναπηδήσουν γρήγορα για να αποτρέψουν το αυτοκίνητο από το σπάσιμο και δεν θα βλάψουν τον κινητήρα.

· Διπλή προστασία από ζημιές

Το JUTAI παρέχει επίσης αισθητήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας φωτοκυττάρων και ανιχνευτές βρόχου οχήματος για οχήματα κατά της συντριβής.

· Περιβαλλοντική προσαρμοστικότητα

Ειδικό αντιψυκτικό λάδι, ο κινητήρας μπορεί ακόμα να λειτουργεί κανονικά στους -40 μοίρες. Όταν η θερμοκρασία φτάσει τους +75 βαθμούς ή περισσότερο, ο κινητήρας πύλης JUTAI έχει λειτουργία θερμικής προστασίας και μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.

Πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας έχουν χρησιμοποιήσει την αυτόματη πύλη εμποδίων και θα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ποιότητα και τις υπηρεσίες μας!  

Εάν   εσείς   θέλω   έως   γνωρίζω   περισσότερα,   παρακαλώ   επικοινωνία   μας:    
Σενζέν   JUTAI   comm   συνεργασία., Ltd.  
Ονομα:   Μίκη   Έλις
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:   sales16@jutairfid.com
Whatsapp:   +8618377189447
Skype:         +8618377189447
Wechat:   +8614795649447
Facebook:   +8618377189447
Δικτυακός τόπος:       www.jutaigateaccess.com             www.jutairfid.com

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-29573855
Τηλέφωνο :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα
contact us