προμηθευτής λύσης συστήματος διαχείρισης στάθμευσης

2019-03-09

Ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης στάθμευσης

Με την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας και τη βελτίωση των ανθρώπων ' Το βιοτικό επίπεδο, τα αυτοκίνητα έχουν γίνει απαραίτητο μέσο μεταφοράς στην καθημερινή μας ζωή. Εάν δεν υπάρχει λογικό σχέδιο στάθμευσης για εκατομμύρια οχήματα. Είναι βέβαιο ότι θα προσθέσετε πολλά   πίεση στο βαρύς κυκλοφορία στις πόλεις . Με η ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας και η βελτίωση των ανθρώπων ' Το βιοτικό επίπεδο, τα αυτοκίνητα έχουν γίνει απαραίτητο μέσο μεταφοράς στην καθημερινή μας ζωή. Εάν δεν υπάρχει λογικό σχέδιο στάθμευσης για εκατομμύρια οχήματα. Είναι βέβαιο ότι θα προσθέσετε πολλά   πίεση στο βαρύς κυκλοφορία στο πόλεις.

σύστημα διαχείρισης στάθμευσης

Προκειμένου να επιλυθούν οι απαιτήσεις της σειράς των οχημάτων που εισέρχονται και εξέρχονται, η ασφάλεια του χώρου στάθμευσης οχημάτων , και την αποζημίωση του οχήματος στάθμευση   διαχείριση, το ευφυές σύστημα διαχείρισης στάθμευσης και τα αντίστοιχα προϊόντα έχουν προκύψει και διαχειρίζονται σε μοντέρνους χώρους στάθμευσης. Παίζει όλο και πιο σημαντικό ρόλο. Η εφαρμογή της σύγχρονης ηλεκτρονικής και πληροφορικής ενσωματώνει υλικό ελέγχου και λογισμικό ελέγχου, ελέγχει αποτελεσματικά την πρόσβαση οχημάτων και προσωπικού, καταγράφει όλες τις λεπτομερείς πληροφορίες και υπολογίζει αυτόματα ποσό χρέωσης στάθμευσης και πραγματοποιεί την ασφαλή διαχείριση των οχημάτων και των χρεώσεων εντός του χώρου.

Για να σας γνωρίσουμε καλύτερα   Σύστημα διαχείρισης στάθμευσης JUTAI, έχουμε χωρίσει το σύστημα διαχείρισης στάθμευσης σε διάφορες ενότητες,
συμπεριλαμβανομένου σύστημα εισόδου και εξόδου στάθμευσης, σύστημα καθοδήγησης χώρου στάθμευσης και σύστημα αυτόματων πληρωμών.

σύστημα πύλης φραγμού στάθμευσης εισιτηρίων

Το σύστημα διαχείρισης εισόδων και εξόδων στάθμευσης είναι γενικά η οθόνη εμφάνισης εισόδου (εμφανίζοντας τον υπόλοιπο αριθμό οχημάτων ή προσαρμοσμένη   εμφάνιση περιεχομένου), το ανιχνευτής οχήματος εισόδου (ενεργοποίηση για λήψη της εισόδου εισιτηρίου ) , η είσοδος τερματικό εισιτηρίων   (χάρτινο εισιτήριο δοχείο   ή κάρτα IC δοχείο ), και η είσοδος εμπόδιο πύλη ; Τ βγαίνει απεικόνιση (που δείχνει το ποσό της χρέωσης ή άλλο περιεχόμενο), π.χ. το   ανιχνευτής οχήματος, η έξοδος τερματικό εισιτηρίων , η ΕΞΟΔΟΣ εμπόδιο πύλη, Ολα τα   λογισμικό διαχείρισης λογισμικού και στάθμευσης του Ταμείο POS   υπολογιστή.

διαχείριση εισόδων και εξόδων στάθμευσης

Το σύστημα καθοδήγησης χώρου στάθμευσης επιτρέπει στο άτομο στάθμευσης να σταθμεύει πιο εύκολα και γρήγορα και να παρακολουθεί τη στάθμευση χώρος έτσι ώστε η διαχείριση του χώρου στάθμευσης να είναι πιο τυποποιημένη και ομαλή, και να βελτιωθεί το ποσοστό χρησιμοποίησης του χώρου στάθμευσης. Η ανίχνευση χώρου στάθμευσης στο χώρο στάθμευσης χρησιμοποιεί συχνά οχήματα ανίχνευσης υπερήχων ή χώρους στάθμευσης βίντεο   τεχνολογία ανίχνευσης και αναγνώρισης.

σύστημα καθοδήγησης στάθμευσης

Η αυτόματη πληρωμή   Το σύστημα σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να τακτοποιήσετε ένα ειδικό άτομο για τη φροντίδα του οχήματος. Η συσκευή αναγνώρισης οχήματος και η συσκευή αναγνώρισης οχήματος χωρίς άδεια στην είσοδο είναι χρησιμοποιείται για την αυτόματη αναγνώριση και την αυτόματη απελευθέρωση των οχημάτων που θα εισέλθουν στο όχημα. Επειτα   η πληρωμή μπορεί να γίνει έως   το κεντρικό Αυτόματη πληρωμή   μηχανή ,   φορητή σάρωση ή ηλεκτρονική πληρωμή κ.λπ. Τ Ο τερματικός σταθμός εξόδου θα προσδιορίσει εάν πληρώθηκε ή όχι, εάν πληρώθηκε, η πύλη φραγμού εξόδου θα ανοίξει αυτόματα για τη διατήρηση της κανονικής κυκλοφορίας των οχημάτων.

jutai φράγμα στάθμευσης σύστημα διαχείρισης στάθμευσης

Το 2019, η JUTAI συνεργάστηκε με το   εξαιρετικό R & D σύντροφος Newpartner Technology Co., Ltd.,   που έχει σημαντική εμπειρία και δύναμη στον τομέα των ευφυών στάθμευση   σύστημα διαχείρησης , για να παρέχουμε στους πελάτες μας   τα καλύτερα προϊόντα και λύσεις διαχείρισης στάθμευσης   και το καλό μας   Υπηρεσίες.

Λόγω της απότομης αύξησης του αριθμού των αστικών οχημάτων, η ζήτηση για Οι θέσεις στάθμευσης στο δρόμο αυξάνονται, γεγονός που αυξάνει τη δυσκολία της διαχείρισης. JUTAI   όχι μόνο παρέχει το προαναφερόμενο σύστημα διαχείρισης εισόδων και εξόδων στάθμευσης, σύστημα καθοδήγησης χώρου στάθμευσης, Σύστημα αυτόματης πληρωμής,   παρέχει επίσης διαχείριση στάθμευσης δρόμου λύσεις και υποστηρίζει cloud στάθμευση διαχείριση πληροφοριών πλατφόρμας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εποπτεία του συστήματος στάθμευσης στο οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

stree parking management

Για περισσότερα συστήματα διαχείρισης στάθμευσης, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:  

https://www.jutaigateaccess.com/

 

JUTAI GateAccess

JUTAI RFID supplier

Skype: MandyChan0515

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: jutaisales1@gmail.com

Whatsapp: +8615992504234

 

 

 

 

 

 

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

E -

duanjixing2008@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-29573855

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 8613480128941

Ωρα εργασίας :8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us