προμηθευτής λύσεων συστήματος στάθμευσης στάθμευσης

Ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης στάθμευσης

Με την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων, τα αυτοκίνητα έχουν καταστεί ένα απαραίτητο μέσο μεταφοράς στην καθημερινότητά μας. Εάν δεν υπάρχει εύλογο σχέδιο στάθμευσης για εκατομμύρια οχήματα. Είναι σίγουρο ότι θα προσθέσετε πολλά    πίεση προς το βαρύς κυκλοφορίας στις πόλεις . Με η ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας και η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων, τα αυτοκίνητα έχουν καταστεί ένα απαραίτητο μέσο μεταφοράς στην καθημερινότητά μας. Εάν δεν υπάρχει εύλογο σχέδιο στάθμευσης για εκατομμύρια οχήματα. Είναι σίγουρο ότι θα προσθέσετε πολλά    πίεση προς το βαρύς κίνηση στο πόλεις.

σύστημα διαχείρισης στάθμευσης

Για την επίλυση των απαιτήσεων της τάξης των οχημάτων που εισέρχονται και εξέρχονται, την ασφάλεια του χώρου στάθμευσης των οχημάτων , και την αντιστάθμιση του οχήματος στάθμευση    η διαχείριση, το έξυπνο σύστημα διαχείρισης στάθμευσης και αντίστοιχα προϊόντα έχουν αναδυθεί και διαχειρίζονται σε σύγχρονους χώρους στάθμευσης. Παίζει όλο και σημαντικότερο ρόλο. Η εφαρμογή της σύγχρονης ηλεκτρονικής και της τεχνολογίας πληροφοριών ενσωματώνει υλικό και λογισμικό ελέγχου, ελέγχει αποτελεσματικά την πρόσβαση των οχημάτων και του προσωπικού, καταγράφει όλες τις αναλυτικές πληροφορίες και υπολογίζει αυτόματα το ποσό στάθμευσης χρέωση, και πραγματοποιεί την ασφαλή διαχείριση των οχημάτων και χρεώσεις εντός του χώρου.

Προκειμένου να σας συστήσω καλύτερα   JUTAI σύστημα διαχείρισης στάθμευσης, έχουμε διαιρέσει το σύστημα διαχείρισης στάθμευσης σε διάφορα τμήματα,
συμπεριλαμβανομένου σύστημα εισόδου και εξόδου στάθμευσης, σύστημα καθοδήγησης χώρου στάθμευσης και σύστημα αυτόματης πληρωμής.

σύστημα εισόδου φραγμού στάθμευσης εισιτηρίων

Το σύστημα διαχείρισης εισόδου και εξόδου πάρκινγκ είναι γενικά η οθόνη εισόδου (εμφανίζει τον αριθμό των υπόλοιπων οχημάτων ή προσαρμοσμένο    περιεχόμενο προβολής), το ανιχνευτή οχήματος εισόδου (ενεργοποίηση για την είσοδο στο εισιτήριο ) , η είσοδος τερματικό εισιτηρίου    (χαρτί εισιτήριο δοχείο    ή κάρτα IC δοχείο ), και η είσοδος εμπόδιο πύλη . Τ βγαίνει απεικόνιση (που δείχνει το ποσό χρέωσης ή άλλο περιεχόμενο), π.χ. το    ανιχνευτή οχημάτων, την έξοδο τερματικό εισιτηρίου , η ΕΞΟΔΟΣ εμπόδιο πύλη, Ολα τα    hardware και λογισμικό διαχείρισης χώρου στάθμευσης του Ταμείο POS   υπολογιστή.

διαχείριση εισόδων και εξόδων πάρκινγκ

Το σύστημα καθοδήγησης χώρου στάθμευσης επιτρέπει στο άτομο να παρκάρει πιο άνετα και γρήγορα και να παρακολουθεί το χώρο στάθμευσης χώρος έτσι ώστε η διαχείριση χώρου στάθμευσης να είναι πιο τυποποιημένη και κανονική και ο ρυθμός χρήσης του χώρου στάθμευσης βελτιώνεται. Η ανίχνευση χώρου στάθμευσης στο χώρο στάθμευσης συχνά χρησιμοποιεί οχήματα ανίχνευσης υπερήχων ή χώρους στάθμευσης βίντεο | ανίχνευσης και αναγνώρισης.

σύστημα καθοδήγησης στάθμευσης

Η αυτόματη πληρωμή    σύστημα σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κανονιστεί ένα ειδικό άτομο για να φροντίσει το όχημα. Η συσκευή αναγνώρισης οχήματος και η μη αναγνωρισμένη συσκευή αναγνώρισης οχήματος στην είσοδο είναι χρησιμοποιείται για την αυτόματη αναγνώριση και την αυτόματη απελευθέρωση των οχημάτων που θα εισέλθουν στο όχημα. Επειτα    η πληρωμή μπορεί να γίνει από    το κεντρικό Αυτόματη πληρωμή    μηχανή ,    χειροκίνητη σάρωση ή ηλεκτρονική πληρωμή κ.λπ., Τ ο τερματικός σταθμός εισόδου εξόδου θα προσδιορίσει εάν πληρώθηκε ή όχι, εάν καταβληθεί, η πύλη φραγμού εξόδου θα ανοίξει αυτόματα για τη διατήρηση της κανονικής κυκλοφορίας των οχημάτων.

jutai φράγμα πύλη σύστημα διαχείρισης στάθμευσης

Το 2019, η JUTAI συνεργάστηκε μαζί μας   εξαιρετική R & Α εταίρος Newpartner Technology Co., Ltd.,   που έχει σημαντική εμπειρία και δύναμη στον τομέα των ευφυών στάθμευση    σύστημα διαχείρησης , για να παρέχουμε στους πελάτες μας    τα καλύτερα προϊόντα και λύσεις διαχείρισης στάθμευσης    και το καλό μας   Υπηρεσίες.

Λόγω της απότομης αύξησης του αριθμού των αστικών οχημάτων, η ζήτηση για αυξάνονται οι θέσεις στάθμευσης δρόμων, γεγονός που αυξάνει τη δυσκολία διαχείρισης. JUTAI    όχι μόνο παρέχει το προαναφερόμενο σύστημα διαχείρισης εισόδου και εξόδου παρκινγκ, σύστημα καθοδήγησης χώρου στάθμευσης, Σύστημα αυτόματης πληρωμής,    παρέχει επίσης διαχείριση στάθμευσης στο δρόμο λύσεων και υποστηρίζει σύννεφο στάθμευση πλατφόρμα διαχείρισης πληροφοριών, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίβλεψη του συστήματος στάθμευσης στο οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

stree parking management

Για περισσότερα συστήματα διαχείρισης στάθμευσης, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:  

https://www.jutaigateaccess.com/

 

JUTAI GateAccess

JUTAI RFID supplier

Skype: MandyChan0515

Email: jutaisales1@gmail.com

Whatsapp: +8615992504234

 

 

 

 

 

 

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-29573855
Τηλέφωνο :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα
contact us