Πύλη φραγμού που λειτουργεί με προϊόντα Jutai

  Πύλη φραγμού Εργασία με προϊόντα της Jutai

Εμπόδιο    πύλες βρίσκονται συνήθως σε ισόπεδες διαβάσεις, εγκαταστάσεις στάθμευσης, | σημεία ελέγχου και εισόδους σε περιοχές περιορισμένης πρόσβασης. Είναι επίσης η συνήθης μέθοδος για τον έλεγχο της διέλευσης από τους θαλάμους διοδίων,    και μπορεί επίσης να βρεθεί σε κάποια αυτοκινητόδρομο. ράμπες εισόδου   τα οποία ελέγχονται αυτόματα για να περιορίσουν την κυκλοφορία σε περίπτωση εκκαθάρισης ατυχήματος ή κλεισίματος δρόμων χωρίς την ανάγκη αποστολής εργαζομένων στο δρόμο ή επιβολής του νόμου για να χρησιμοποιήσουν ένα όχημα για να εμποδίσουν την πορεία. Μερικοί    εμπόδιο Οι πύλες είναι αυτόματες και τροφοδοτούνται, ενώ άλλες λειτουργούν με το χέρι. Σε ορισμένες περιοχές, οι πύλες με βόμβες εγκαθίστανται σε προαστιακούς δρόμους ως ηρεμιστική κίνηση   μέτρα, αποτρέποντας την κυκλοφορία, επιτρέποντας παράλληλα την   να επωφεληθεί από την συντομότερη και πιο άμεση διαδρομή που έχει εγκριθεί   οχήματα όπως υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και λεωφορεία.

Αυτόματη πύλη φραγής μπορεί να λειτουργήσει μέσω προϊόντων Jutai

1. Ανιχνευτής βρόχου

2. Ετικέτες RFID / / Αναγνώστη RFID / / Αναγνώστης εγγύτητας / / UHF αναγνώστη μεγάλης εμβέλειας

3. Πατήστε το κουμπί

4. Σύστημα διαχείρισης στάθμευσης

5. Τηλεχειριστήριο

Πώς λειτουργούν οι πύλες φραγμού Ανιχνευτής βρόχου JUTAI ;  

Όταν πλησιάζετε την πύλη της μπούμας στάθμευσης αυτοκινήτων, μπορεί να παρατηρήσετε ένα ορθογώνιο όπου η επιφάνεια του δρόμου έχει κοπεί με πριόνι και στη συνέχεια σφραγιστεί εκ νέου. Αυτός είναι ο βρόχος αισθητήρα. Ο βρόχος αποτελείται από πολλές σπείρες ή καλώδιο θάφτηκε στο ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ και είναι συνδεδεμένο με ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα που μπορεί να ανιχνεύσει ένα αυτοκίνητο που περνά πάνω του. Κανονικά ο βρόχος έχει μέγεθος περίπου 2m x 0,8-1m. ο τύπος βρόχου αισθητήρα μπορεί να ανιχνεύσει διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου, όπως το 0088 | Ποδήλατα, αυτοκίνητα, περονοφόρα οχήματα, φορτηγά ή συνδυασμοί φορτηγών / ρυμουλκούμενων με ράουλα ανιχνεύονται με ακρίβεια.   Όταν ένας ανιχνευτής βρόχου ανιχνεύει ένα αυτοκίνητο στον βρόχο. δώστε μια απάντηση σε μια θύρα No / NC θύρα ελέγχου φράγματος φραγμού. Οι πύλες φραγμού ανοίγουν ή κλείνουν αυτόματα.

Πώς είναι το εμπόδιο   πύλες που λειτουργούν με ετικέτες RFID / Αναγνώστη RFID ;  

Όλα τα οχήματα που διαμένουν στο νησί πρέπει πρώτα να εγγραφούν στην επιτροπή διαχείρισης και να θέσουν ένα RFID   ετικέτα που τοποθετείται στο όχημά τους. Μια ετικέτα αναγνώστης RFID είναι εγκατεστημένη στο φράγμα του βραχίονα, το οποίο τοποθετείται στην είσοδο της κοινότητας. Όταν ένα αυτοκίνητο πρόκειται να εισέλθει στην κοινότητα, η ετικέτα RFID στο όχημα διαβάζεται από την ετικέτα αναγνώστη στο φράγμα του βραχίονα και ανοίγει η θύρα φραγμού αφήνοντας το όχημα μέσα. Σε περίπτωση που ένα όχημα δεν έχει εγγραφεί στην κοινότητα, η πύλη φραγμού δεν ανοίγει.

Πώς είναι οι πύλες φραγμού   με το σύστημα διαχείρισης στάθμευσης;

Το σύστημα διαχείρισης στάθμευσης είναι   βρέθηκαν στο τμήμα, εγκαταστάσεις στάθμευσης,   σημεία ελέγχου και εισόδους σε περιοχές περιορισμένης πρόσβασης.   Όταν ένα αυτοκίνητο πρόκειται να εισέλθει στην κοινότητα. ο οδηγός παίρνει ένα εισιτήριο ή κάρτα IC ένα τερματικό εισόδου στάθμευσης και οι πύλες φραγμού ανοιχτή αφήνοντας το όχημα μέσα Όταν ο οδηγός τελειώσει την πληρωμή τότε επιστρέφει πίσω ένα εισιτήριο ή ένα IC κάρτα ένα τερματικό εξόδου στάθμευσης και πύλες φραγμού ανοιχτό αφήνοντας το όχημα έξω.  

Πως είναι πύλες φραγμού με το κουμπί και το τηλεχειριστήριο;

Το κουμπί και το τηλεχειριστήριο είναι χειροκίνητα ανοιχτά ή κλείστε την πύλη φραγής. Όταν ένα αυτοκίνητο θέλει να περάσει την πύλη φραγμού, ο διαχειριστής θα χρησιμοποιήσει το τηλεχειριστήριο ή το κουμπί για να ανοίξει ή να κλείσει τις πύλες φραγμού.

Η εταιρία μας παρέχει διαφορετικές λύσεις φραγμού πύλης για πελάτες πύλης φραγμού.   Υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης.

Περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Ούνα Λι

WhatsApp: +8618179436123

Skype: una0305

Wechat: litian4214

Email: una8jutai@gmail.com

Δικτυακός τόπος: https://www.jutaigateaccess.com/      http://www.jutairfid.com/

 

 

 

 

 

 

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
86-0755-29573855
Τηλέφωνο :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
duanjixing2008@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα
contact us