Εργοστασιακή επίσκεψη

Γραμμή Παραγωγής

Σχετικά με τη γραμμή παραγωγής, η JUTAI δημιούργησε έναν επαγγελματικό αγωγό δοκιμών συναρμολόγησης. Η JUTAI δεσμεύεται για τον έλεγχο και τον ποιοτικό έλεγχο της βασικής τεχνολογίας του προϊόντος και όχι μέσω ενός μεγάλου αριθμού εγχειριδίων για την κατασκευή χαμηλών προδιαγραφών. , αναθέτουν την παραγωγή και τη συγκόλληση ηλεκτρονικών προϊόντων σε άλλους προμηθευτές. Αφού επιστρέψουν τα προϊόντα, θα εκτελέσουμε το πρόγραμμα καύσης, δοκιμές λειτουργίας, γήρανση και ποιοτικό έλεγχο, και τελικά συσκευασία και πλοίο.

Γραμμή συναρμολόγησης και δοκιμών JUTAI:

JUTAI Προϊόντα Γήρανση Γραμμή:

 

OEM & ODM Capability

Με χρόνια συσσώρευσης τεχνολογίας ασύρματων επικοινωνιών και αυστηρά πρότυπα ελέγχου ποιότητας, τα προϊόντα JUTAI   έχουν κερδίσει την αναγνώριση από όλο και περισσότερους πελάτες στο εξωτερικό. Οι πελάτες απαιτούν όλο και περισσότερο OEM / ODM και είμαστε επίσης πρόθυμοι να βοηθήσουμε τους πελάτες να προσαρμόσουν τις μάρκες τους. Αυξήστε με τους πελάτες μας.

Ορισμένα προϊόντα αναφοράς OEM:

Έρευνα & Ανάπτυξη

Η σημερινή ομάδα R & amp; D της JUTAI αποτελείται από 15 άτομα, 5 από τους οποίους είναι μηχανικοί της R & D για τα βασικά προϊόντα υλικού της εταιρείας, 3 είναι μηχανικοί λογισμικού και 8 μηχανικοί είναι μηχανικοί λογισμικού και λογισμικού για την ομάδα συνεργατών μας. Η Yutai δεσμεύεται να δημιουργήσει μια πλατφόρμα για τη βελτίωση ολόκληρης της σειράς προϊόντων μέσω της δικής της R & amp; D και εξωτερικής συνεργασίας και έρευνας, να προσφέρει στους πελάτες όλο και πιο προηγμένες λύσεις εφαρμογής και να προωθήσει την ανάπτυξη ολόκληρης της βιομηχανίας.

JUTAI RD Corner Preview:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
8:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
86-0755-29573855
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
8613480128941(Ο χρόνος εργασίας)
Διεύθυνση Εργοστασίου :
5F, Βιομηχανικό Πάρκο Mingjinhai, ShiyanTown, BaoAn, Σενζέν, Κίνα

Send Us an Email

contact us